QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 29, 12:44)
o kazin imanoma vienai paciai?
100%
garantuoju MB nepriprasysiu prieskambari isklijuot... sakys kam reikia, kita met remontai... bet as jau nebegaliu... sienos baisios...
dar viena ziema neatlaikysiu... Senukuose nuziurejau toki visai puse velnio, rulonas 50 litu, dvieju man bus per akis... bet kazkaip nesiryztu viena...
Ir man taip buvo
Bet as emiausi iniciatyvos - viena diena (kol MB dirbo) emiau ir nulupau koridoriaus tapetus: suslapinau gerai su geliu purkstuku ir nugramdziau.
Gryzta MB, o koridorius kaip pas bomzus- baisus plikas betonas
Teko klijuoti, negyvensi gi baisiai
Kita karta reikejo sode isnaikinti keleta medziu (nemazu). Darbas ne is lengvuju, todel MB niekaip nesieme
Teko griebtis skatinamuju: susiradau pjukla ir nucirskinau visas sakas - liko tik baisus drutas kotas styroti. MB vis napasiraso
Tada pasiemiau kastuva ir emiausi sau neiveikiamos uzduoties, bet taip, kad mano veikla liktu nepastebeta: ir stenejau, ir dejavau, zodziu dariau viska, kad atrodytu kuo baisiau. Aisku MB issigando, kad ir "uzsilenksiu" ten po tuo medziu, todel pereme estafete
Taip paciai elgiausi ir kai uzsimaniau dekoratyvinio baseinelio - emiau pati kastis (su tokiu mazu kastuveliu, beveik siupeliuku
), ir kai MB suprato, kad as taip kasiu kokius metus - baseinelis issikase per diena
Gudrumo moterys, linkiu gudrumo!!!
Savaitgali aplekiau keleta parduotuviu:
Traku sendaikciuose yra pora dailiu iremintu ale senoviniu paveiksliuku su vintage rozemis, kazkas panasaus:
Ireminti auksiniuose siauruose remeliuose, po stiklu, kainavo po 115lt, dabar tik 58lt/vnt., o dydis nemazas ~50X60cm.
Ermitazo antram aukste, parduotuveje (kur salia paties ermitazo vezimeliai) maciau senovine metaline pastatoma ranksluosciu kabykla su paraitymais, kaina su nuolaida, bet bijau pameluoti, gal ~150lt.
Ten ir vaikiska kusete buvo su nuolaida, ~349lt. Tokia kaip ciuzinys ant koju- jokiu mediniu apkantavimu, kur kojos nusidauzo.
Man patiko, nes viskas ko reiktu, tik pasigaminti grazu galvugali. As mediniu vaikisku lovu, panasiu i "gardelius" nemegstu
Savo vyrukams statysiu tokias:
Taigi kam idomu/aktualu - galima pasiskambinti, ar dar turi, kad be reikalo nevaziuoti.
Paciame Ermitaze, tapetu skyriuje, yra pirkti visai graziu vaikisku berniukisku juostuotu tapetu, spalviskai labai panasus i situos:
Ju plotis didelis, gal ~120cm, o kaina ~37lt. Jie nepakabinti, o sukrauti per viduri metaliniuose stovuose ir ju ten yra tik keli rulonai.
Pati sau Schetelig parduotuvej prigriebiau du vazonus, po 25lt/vnt.
Ne pigus, bet ju skirtumas nuo elementariu vazonu tas, kad turi keleta pritaikymo galimybiu: ir kaip vazonas ir kaip vaza.
O pora visada geriau nei vienas, cia kaip ir grazus staliniai sviestuvai - jei radai grazu, imk DU!!!
Demonstruoju (paskutine foto pakoreguota, nes Kaledos dar toli
):