Gal kuri pamenat kaip vadinasi audinys su piešiniu? Kažkada Mamagabi rašė, bet neįsidėmėjau
Jau radau Toile
Londono blusu turgus.Portobello Road. 3 km ilgio !!!
NORIU ten su stora pinigine
As irgi noreciau ten Gal ir ne su labai stora pinigine. Kazi, ar ten kainos irgi taip uzlankstytos , kaip pas mus visokiose tokiose mugese, turgeliuose?
Iriska, man tapetas patinka Siaip as fototapetu nemegstu, bet sitas grazus, pavykes pirkinukas. Tiks ir mazesniam ir paaugusiam vaikiui. Ir toks isiliejantis jis, na, net nzn kaip cia geriau issireiksti, o jei dar kambarys didelis, tai is vis super. Va, galvoju ar galeciau sau prisitaikyt (dabar kaip tik irengineju kambareli savo partizanui), tai pas mus nebutu laisvos sienos: ar spintute, ar lova, ar komoda, ar stalas, o ir langas per visa siena - vis kazkuo nustatyta.
As gal dabar daryciau baldus neutralaus stiliaus, kad tiktu ir ateity, o nuotaikai sukurti naudociau detales, tekstile: pav. pagalveles, uzuolaida, kaip tu ir pati minejai pav., lino sujuostos virve, gal koki siestuva pavyktu i tema nuraut, veidrodi ireminta rate, dryzuota kilimuka. Kad nebutu per daug visko. O nusibos - viska nurinkai ir gali keisti stiliuka. Vaikam, manau, tikrai skoniai keiciasi daznai
Iriska, man tapetas patinka Siaip as fototapetu nemegstu, bet sitas grazus, pavykes pirkinukas. Tiks ir mazesniam ir paaugusiam vaikiui. Ir toks isiliejantis jis, na, net nzn kaip cia geriau issireiksti, o jei dar kambarys didelis, tai is vis super. Va, galvoju ar galeciau sau prisitaikyt (dabar kaip tik irengineju kambareli savo partizanui), tai pas mus nebutu laisvos sienos: ar spintute, ar lova, ar komoda, ar stalas, o ir langas per visa siena - vis kazkuo nustatyta.
As gal dabar daryciau baldus neutralaus stiliaus, kad tiktu ir ateity, o nuotaikai sukurti naudociau detales, tekstile: pav. pagalveles, uzuolaida, kaip tu ir pati minejai pav., lino sujuostos virve, gal koki siestuva pavyktu i tema nuraut, veidrodi ireminta rate, dryzuota kilimuka. Kad nebutu per daug visko. O nusibos - viska nurinkai ir gali keisti stiliuka. Vaikam, manau, tikrai skoniai keiciasi daznai
QUOTE(aistukas @ 2011 03 27, 09:26)
As irgi noreciau ten Gal ir ne su labai stora pinigine. Kazi, ar ten kainos irgi taip uzlankstytos , kaip pas mus visokiose tokiose mugese, turgeliuose?
Labai smagus turgus, bet storos pinigines reikia Nors kaip visada - priklauso ko ieskai ir kaip pasiseks Buvau kelis kart, bet vis su per plona pinigine, tai taip ir grizau nieko nenusipirkusi. Kita vertus - pagalvodavau, kad jei uzdirbciau alga svarais, kainos man nebutu tokios labai jau ir dideles. Pavyzdziui, viena is tu kartu maciau sena antikvarine kudikio lovele -lopsi su baldakimo stovu. Visas grozis buvo tame, kad ta lovyte buvo parduodama su visais originaliais silkiniais, gausiai siuvinetais ir neriniais ispuostais pataleliais ir baldakimu ir viskas buvo nepriekaistingos bukles. Kaip tik planavom antra vaikeli, tai stovejau prie tos lovytes be zado, apsalus is grozio Kainavo 450 svaru. Sage, kuri man patiko - 80 svaru; auskarai, kuriuos nedvejodama buciau pirkus draugei - 50 svaru.
Svarstykle, joooo, kaineles nelietuviskom algom Na mazochizmas vaikscioti, zinoti, kad parduodama ir nenusipirkti nieko. Mane reabilitacijai po tokios kankynes reiktu isvezti
Iriska, dekui uz vaizdus, vyras net liepe is kompiuterio islipti, taip as ten nosi i ekrana sukisau apziurinedama viska
Iriska, dekui uz vaizdus, vyras net liepe is kompiuterio islipti, taip as ten nosi i ekrana sukisau apziurinedama viska
paziurekit,verta demesio,baigiasi laikas,o pries valanda buvo 1svaras http://cgi.ebay.co.u...=item2eb4068aa3
QUOTE(matrioskiukas @ 2011 03 27, 13:49)
Mergaites, gal zinot kur yra pirkti arba kas gamina medines spinteles i vonia? noriu balto medzio
Virtuvininkai gali pagaminti. Mums 2m. aukscio, 55cm. plocio, 35cm. gylio, apacioj 3 stalciai, o virsuj dureles, tai skaiciavo 1000lt. Esu susiradusi pavyzdi, ko reikia vaiko voniai, tik nezinau kada uzsakysim
QUOTE(bunsha @ 2011 03 27, 13:23)
paziurekit,verta demesio,baigiasi laikas,o pries valanda buvo 1svaras http://cgi.ebay.co.u...=item2eb4068aa3
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 03 27, 14:13)
Virtuvininkai gali pagaminti. Mums 2m. aukscio, 55cm. plocio, 35cm. gylio, apacioj 3 stalciai, o virsuj dureles, tai skaiciavo 1000lt. Esu susiradusi pavyzdi, ko reikia vaiko voniai, tik nezinau kada uzsakysim
Dekui
niekaip nebeatrandu kokioj temoj buvo imestos nuorodeles vonios spinteliu is ebay , tokios ranku darbo , prabangios , pustos spinteles su kreivom kojytem
kaip cia kazkas panasaus http://www.victorian....php/pageid/566
kaip cia kazkas panasaus http://www.victorian....php/pageid/566