Ačiū už gerą priėmimą. Tikrai jau galėjau seniau, draugei(vienai iš jūsiškių)mažiau galvon ūšiu ir pomidorų daigus ramiai augti paliksiu, o tai dabar jiems toks gestapo, kas 20 min. tikrinami,šnekinami yra
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 15:03)
Ačiū už gerą priėmimą. Tikrai jau galėjau seniau, draugei(vienai iš jūsiškių)mažiau galvon ūšiu ir pomidorų daigus ramiai augti paliksiu, o tai dabar jiems toks gestapo, kas 20 min. tikrinami,šnekinami yra
Tu tik ūšk, nieks gi nesiskundžia
Mano 03- 06 pasėti pomidorai:
Esmeralda H,
Corazon H,
Taiko,
San Marzano H,
San Marzano 2 (įdomu, ar kuo skirsis ),
DUO,
Red Pear,
Malinowy Ožarowski,
Golden koningin,
Colibri H,
Tamaris H,
Tigerella,
Fatima H,
Zloty Ožarowski,
Stefani H,
St. Pierre,
Krakus,
Jaučio širdis,
Red Cherry,
Marmande.
Ir sausio pabaigoj sėti:
Moneymaker,
Betalux,
Vilma,
Viltis,
Roma,
Balconi Red H.
Norėčiau ir skaniai pavalgyti, ir konservuoti, ir sulčių pasidaryti, ir t.t Bet kiek ilgai teks laukti!
Esmeralda H,
Corazon H,
Taiko,
San Marzano H,
San Marzano 2 (įdomu, ar kuo skirsis ),
DUO,
Red Pear,
Malinowy Ožarowski,
Golden koningin,
Colibri H,
Tamaris H,
Tigerella,
Fatima H,
Zloty Ožarowski,
Stefani H,
St. Pierre,
Krakus,
Jaučio širdis,
Red Cherry,
Marmande.
Ir sausio pabaigoj sėti:
Moneymaker,
Betalux,
Vilma,
Viltis,
Roma,
Balconi Red H.
Norėčiau ir skaniai pavalgyti, ir konservuoti, ir sulčių pasidaryti, ir t.t Bet kiek ilgai teks laukti!
Sveikos, žadu ir aš pirmąkart sėt ir aš pomidorus pirmadienį (03.14- bus priešpilnis).
Kaip matau pas kai kurias dygsta jie ilgokai (savaitė ). Na pas mane sąlygos sudaiginimui būtų gal ir nieko (+-22 laipsniai) Bet nerimauju, ką reiks daryt po to- kur rasti vėsiau? Laiptinėje vėsiau, bet ten tamsu. Įtariu netiks.
Na o kokias žemes perkate pomidorams sėti? Kažin Verdeteros žemių mišinys pomidorams ir paprikoms ar tiks?
Nusipirkau tokių veislių :
Polfast F1,
betalux
polset F1
malinowy ožarowski
super sweet 100 F1
Marmande
Red cherry
Golden kionigin
Corazon H
Homestead
Kaip matau pas kai kurias dygsta jie ilgokai (savaitė ). Na pas mane sąlygos sudaiginimui būtų gal ir nieko (+-22 laipsniai) Bet nerimauju, ką reiks daryt po to- kur rasti vėsiau? Laiptinėje vėsiau, bet ten tamsu. Įtariu netiks.
Na o kokias žemes perkate pomidorams sėti? Kažin Verdeteros žemių mišinys pomidorams ir paprikoms ar tiks?
Nusipirkau tokių veislių :
Polfast F1,
betalux
polset F1
malinowy ožarowski
super sweet 100 F1
Marmande
Red cherry
Golden kionigin
Corazon H
Homestead
Pas mane dygsta ilgai, nes darbe vėsu, ypač savaitgaliais, nes sumažina šildymą. O augimui - pats tas: daug šviesos. Gal šiluma pomidorams augant nekenktų, svarbu, kad šviesos netrūktų.
QUOTE(Agakira @ 2011 03 12, 18:58)
Pas mane dygsta ilgai, nes darbe vėsu, ypač savaitgaliais, nes sumažina šildymą. O augimui - pats tas: daug šviesos. Gal šiluma pomidorams augant nekenktų, svarbu, kad šviesos netrūktų.
Kaip gerai, kad dirbi tokiame darbe, kur gali daigus auginti
Tai aš paslapčia įkurdinu pomidorus tarp gėlyčių. Stengiuos neatkreipti niekieno dėmesio. Prieš du metus auginau atvirai ir tuo džiaugiaus, tai vos neišlėkiau iš darbo kartu su visais pomidorais . Laimei, spėjau saugiai evakuot rasodą namo. Nenukentėjau nei aš, nei pomidorai . Darbe labai geros sąlygos augint pomidorus. Verta rizikuot
Aš dar ir melioną ant palangės užauginsiu, jau sugalvojau, kokią istoriją apie jį suregsiu, jei kas prisikabins
Aš dar ir melioną ant palangės užauginsiu, jau sugalvojau, kokią istoriją apie jį suregsiu, jei kas prisikabins
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 12, 12:16)
Lolita1960, labai labai čia nuo vyro nes jis tokius labai mėgsta o čia nuo sūnaus - jam į kolekciją naujas pašto ženklas Žodžiu, esam labai dėkingi
Prasom prasom ,i sveikata ,dar pirmiausia kad tik gerai sudygtu. Is mano 104 setu rusiu dar nesudygo 5 ,sianakt pas mane vel gyventojas buvo ,ragavo likusias paprikas ir paragavo baklazanu vyrui ultimatumas -kad pats parnest kates arba pats prie augalu sedetu per nakti
Kad katės pačios nesugalvotų dėžutes su daigais pakapstyt, akaka padaryt . Bus baisiau už "padružkių" darbelius.
P.S. besiganydama šiame forume, teoriškai jau įsivaizduoju, kaip atrodo saintlina, jediara, ex tik kažkodel lolitos niekaip močiute nematau, negaliu atsižavėti jokūbu, liuks vaikis! Labai draugiška jūsų kompanija.
[/quote]
Malonu girdet komplimentus ,o labiausia net keista, kad negali isivaizduot manes dvieju anuku mociutes ir "piktos" uosves
Malonu ,kad prisijungei i musu buri ,kuo daugiau ,tuo geriau, bus daugiau nuomoniu ir diskusiju