Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Ačiū už gerą priėmimą. Tikrai jau galėjau seniau, draugei(vienai iš jūsiškių)mažiau galvon ūšiu ir pomidorų daigus ramiai augti paliksiu, o tai dabar jiems toks gestapo, kas 20 min. tikrinami,šnekinami yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 15:03)
Ačiū už gerą priėmimą. Tikrai jau galėjau seniau, draugei(vienai iš jūsiškių)mažiau galvon ūšiu ir pomidorų daigus ramiai augti paliksiu, o tai dabar jiems toks gestapo, kas 20 min. tikrinami,šnekinami yra doh.gif

Tu tik ūšk, nieks gi nesiskundžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 12, 15:16)
Tu tik ūšk, nieks gi nesiskundžia  mirksiukas.gif

wub.gif
Atsakyti
Mano 03- 06 pasėti pomidorai:
Esmeralda H,
Corazon H,
Taiko,
San Marzano H,
San Marzano 2 (įdomu, ar kuo skirsis g.gif ),
DUO,
Red Pear,
Malinowy Ožarowski,
Golden koningin,
Colibri H,
Tamaris H,
Tigerella,
Fatima H,
Zloty Ožarowski,
Stefani H,
St. Pierre,
Krakus,
Jaučio širdis,
Red Cherry,
Marmande.

Ir sausio pabaigoj sėti:
Moneymaker,
Betalux,
Vilma,
Viltis,
Roma,
Balconi Red H.

Norėčiau ir skaniai pavalgyti, ir konservuoti, ir sulčių pasidaryti, ir t.t ax.gif Bet kiek ilgai teks laukti! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agakira: 12 kovo 2011 - 16:20
Sveikos, žadu ir aš pirmąkart sėt ir aš pomidorus pirmadienį (03.14- bus priešpilnis).
Kaip matau pas kai kurias dygsta jie ilgokai (savaitė blink.gif ). Na pas mane sąlygos sudaiginimui būtų gal ir nieko (+-22 laipsniai) Bet nerimauju, ką reiks daryt po to- kur rasti vėsiau? Laiptinėje vėsiau, bet ten tamsu. Įtariu netiks. g.gif
Na o kokias žemes perkate pomidorams sėti? Kažin Verdeteros žemių mišinys pomidorams ir paprikoms ar tiks? smile.gif
Nusipirkau tokių veislių 4u.gif :
Polfast F1,
betalux
polset F1
malinowy ožarowski
super sweet 100 F1
Marmande
Red cherry
Golden kionigin
Corazon H
Homestead
wub.gif
Atsakyti

Aš tai manau, kad visiškai nesvarbu kokiu laiku sėji, svarbu:žemė,priežiūra ir sėkla. Niekad nežiūriu laiko, bet visada derlius geras, kad tik neprisikalbėčiau doh.gif
Atsakyti
Pas mane dygsta ilgai, nes darbe vėsu, ypač savaitgaliais, nes sumažina šildymą. O augimui - pats tas: daug šviesos. Gal šiluma pomidorams augant nekenktų, svarbu, kad šviesos netrūktų.
Atsakyti
QUOTE(Agakira @ 2011 03 12, 18:58)
Pas mane dygsta ilgai, nes darbe vėsu, ypač savaitgaliais, nes sumažina šildymą. O augimui - pats tas: daug šviesos.  Gal šiluma pomidorams augant nekenktų, svarbu, kad šviesos netrūktų.

Kaip gerai, kad dirbi tokiame darbe, kur gali daigus auginti bigsmile.gif
Atsakyti
Tai aš paslapčia įkurdinu pomidorus tarp gėlyčių. Stengiuos neatkreipti niekieno dėmesio. ph34r.gif Prieš du metus auginau atvirai ir tuo džiaugiaus, tai vos neišlėkiau iš darbo kartu su visais pomidorais doh.gif . Laimei, spėjau saugiai evakuot rasodą namo. Nenukentėjau nei aš, nei pomidorai thumbup.gif . Darbe labai geros sąlygos augint pomidorus. Verta rizikuot victory.gif

Aš dar ir melioną ant palangės užauginsiu, jau sugalvojau, kokią istoriją apie jį suregsiu, jei kas prisikabins ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agakira: 12 kovo 2011 - 18:17
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 12, 12:16)
Lolita1960, labai labai notworthy.gif  notworthy.gif  čia nuo vyro notworthy.gif nes jis tokius labai mėgsta  smile.gif o čia nuo sūnaus  notworthy.gif - jam į kolekciją naujas pašto ženklas thumbup.gif Žodžiu, esam labai dėkingi wub.gif  wub.gif  wub.gif

Prasom prasom ,i sveikata ,dar pirmiausia kad tik gerai sudygtu. thumbup.gif Is mano 104 setu rusiu dar nesudygo 5 ,sianakt pas mane vel gyventojas buvo ,ragavo likusias paprikas ir paragavo baklazanu doh.gif g.gif vyrui ultimatumas -kad pats parnest kates arba pats prie augalu sedetu per nakti aggressive.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Kad katės pačios nesugalvotų dėžutes su daigais pakapstyt, akaka padaryt hihihi.gif. Bus baisiau už "padružkių" darbelius.
Atsakyti

P.S. besiganydama šiame forume, teoriškai jau įsivaizduoju, kaip atrodo saintlina, jediara, ex tik kažkodel lolitos niekaip močiute nematau, negaliu atsižavėti jokūbu, liuks vaikis! Labai draugiška jūsų kompanija.
[/quote]

Malonu girdet komplimentus ,o labiausia net keista, kad negali isivaizduot manes dvieju anuku mociutes ir "piktos" uosves g.gif

Malonu ,kad prisijungei i musu buri ,kuo daugiau ,tuo geriau, bus daugiau nuomoniu ir diskusiju thumbup.gif
Atsakyti