Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 12, 10:12)
is Loretos sodu jos.. Ir dar turiu nesetu, kurias ruosiuosi set, bet jau dbr upa numuse  unsure.gif

Aš šiemet irgi pirkau iš Loretos sodų. kelios veislės greit išdygo,o kitos stovi vietoj.Bet dar neprarandu vilties tikrai,nes ne pirmą kartą iš jos perku ir daigumas tikrai viada buvo geras.
Atsakyti
Sekmadienį tris rūšis sėjau ir visos jau sudygo thumbup.gif , šiandien likusias sėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
esu daugiametė pogrindininkė, bet pagaliau pribrendau pasidavimui,
Ar priimsite? prisiduodu ne tuščia-Jūsų įtakos rezultatai:
Vilma-jau išpikuoti
betalux-išpikuoti
promyk-dalis išpikuota,dalis dar dygsta
montecarlo-lenda(sėta 03,07)
corazon-dygsta
kmicic, marmande, san marzano, hellfrucht,
kol kas tylu su colibri, yellow pearshaped, principe borghese, faworyt, rosso cremlin, jaučio širdis, tomatoberry garden, goldene konigin,
ir 03,10 pasėti juodasis princas, red pear, rodstvenica, sibiro ankstyvieji, ananasas.
Suprantama, kad nežinau kur viską reiks sukišti? Tiesa, kai statė šiltnamį(iš 11 lankų) pati visa gerkle rėkiau man tokio nereikia(liko 7 lankai).Kooookia kvaila buvau!!!
Tai ar priimat? wub.gif
Atsakyti
Maniškiai, sekmadienį sėti, dar tyli g.gif . Su viltim laukiu jų pasirodant. O sausio mėnesį sėti pomidoriukai sekmadienį bus antrąkart išpikuoti, kai kurie gaus ir pastovius "namučius" - didesnius vazonus. Įtariu, kad "Viltis" ir "Moneymaker" iki sodinimo išaugs, pražys ir užmegs. Žemesni lai žydi, bet šitie visus langus užgriozdins. Beje, pomidorų auginimu užsiimu darbovietėj doh.gif . Dideli langai į pietų pusę biggrin.gif

Sveika atvykusi, Eliza 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agakira: 12 kovo 2011 - 13:00
Sveika! biggrin.gif 4u.gif
11 lankų? O tai kiek čia metrų? g.gif
Atsakyti
Gerai, skelbiu ir aš savo sąrašą. Viskas sėta kovo 9 dieną.
Lauko
Sibiro ankstyvieji
Betalux
Karat
Agata
Roma
Kmicic
Viltis
Nelauko smile.gif
Kaimyno pailgi lotuliukas.gif
Kaimyno dideli lotuliukas.gif (šitų dviejų veislės nežinau)
Čochloma
Ananasas
Juodasis princas
S.Marzano2
Tolstoi F1
Marmande VF
Red pear
Golden konigin
Jaučio širdis
Red cherry
Yellow pearshaped
Corazon H
Tamaris H
Churma
Moneymaker
Principe borghese
Dar visi sėdi ir tyli smile.gif
Atsakyti
Kaime mėtėsi metalinis karkasas šiltmamio lankams sumauti, viso galima sustatyti 11 lankų, sustatėm 7, tai dabar šiltnamio dydis (iš vidaus) 6,80m*3,20m.
Praeitą vasara, buvo pirma mano pomidorų vasara, tačiau tie karščiai, netinkantys pomidorams tik dar didesnį azartą juos auginti pakurstė.

P.S. besiganydama šiame forume, teoriškai jau įsivaizduoju, kaip atrodo saintlina, jediara, ex tik kažkodel lolitos niekaip močiute nematau, negaliu atsižavėti jokūbu, liuks vaikis! Labai draugiška jūsų kompanija.
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 13:54)
Sveiki visi, 
esu daugiametė pogrindininkė, bet pagaliau pribrendau pasidavimui,
prisiduodu ne tuščia-Jūsų įtakos rezultatai:

Tai ar priimat? wub.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Labai malonu žinoti, kad ne tik temoje , bet ir už jos ribų plinta pomidorinė bacila biggrin.gif
Bet tikrai....visai neblogai esi "susirgusi", puikiai įsipaišei pas mus su daugybe veislių thumbup.gif Va, tik savo šiltnamį tai tikrai gėdingai susimažinai doh.gif Tikiuosi laikui bėgant klaidą ištaisysi.... smile.gif
Atsakyti
Tai,kad vyrą sunku įkalbėt vinį įkalt, kaip įkalbėt dėl šiltnamio perdarymo? Kai apsiėmė statyt, neįsidėmėjau mėnulio fazės biggrin.gif Kitaip nesuprantu, kas jam buvo protą apšvietęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 14:48)
Tai,kad vyrą sunku įkalbėt vinį įkalt, kaip įkalbėt dėl šiltnamio perdarymo? Kai apsiėmė statyt, neįsidėmėjau mėnulio fazės biggrin.gif Kitaip nesuprantu, kas jam buvo protą apšvietęs lotuliukas.gif

Oi, seniai jau reikėjo prisijungti thumbup.gif Tiek veislių ir tokios geros mintys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Surašau ir aš savuosius - sėti 06 d. ir šiandien 4u.gif
Ivet H
Guliver
Mašenka
Rodstvenica
Dikaja Roza
Black Krim
Great White
Čiornyj maur
Oranževyj gigant
Mikada oranževaja
Japoninis triufelis (juodas)
Sibirskoje čudo
Cigan
Čiornyj princ
Žiraf
Birsen
Marfa F1

Nežinau, tai geros ar blogos rūšys - lauksiu vaisių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 14:48)
kaip įkalbėt dėl šiltnamio perdarymo? Kai apsiėmė statyt, neįsidėmėjau mėnulio fazės biggrin.gif

Per pilnatį dažniausiai sukvailioja... lotuliukas.gif
Atsakyti