Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(samotas @ 2011 03 11, 20:58)
Matyt ir darausi ligonis biggrin.gif susirgau pomidorlige lotuliukas.gif

beje o kaip su ventiliacija ar pakaktų jeigu būtų iš viso šiltnamis 15m ilgio?

Joooooo doh.gif Antivirusine cia nepades nuo tokio kompiuterinio viruso!!! Demesio visiems naujokams, vienintelis apsisaugojimo budas nuo SM pomidorliges yra isjungti monitoriu vos tik isijungiat pomidoru tema lotuliukas.gif Bukit ryztingi, niekas kitas uz jus to nepadaris (nebent isiute vyrai, verciami didinti siltnamius ir moketi "abonentus" seklu parduotuvese) lotuliukas.gif

Jug galima stoglangi imontuoti ir arkiniame siltnamyje irnesakyk.gif
Atsakyti
Is mano setu 30 seklyciu isdygo tik viena sad.gif . Sejau sekmadieni, gal dar palaukti g.gif gal sudigs? Pirma karta gyvenime seju pomidorus ir jau pradedu nusivilti sad.gif
Atsakyti
O mano pirmadienį sėti visgi pradeda lysti yahoo.gif Pastačiau vakar po jais elektrinį pečiuką-patiko ir tiko turbūt biggrin.gif Bet užtat visą naktį sapnavau,kad iškepa sėklos ir kaip randu viską perdžiūvus atsikėlus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 12, 07:27)
Is mano setu 30 seklyciu isdygo tik viena sad.gif . Sejau sekmadieni, gal dar palaukti  g.gif gal sudigs? Pirma karta gyvenime seju pomidorus ir jau pradedu nusivilti sad.gif

jei sėklos ne senos, tikrai sudygs daugiau. Jei beicuotos, tai jos ir šiaip ilgiau dygsta. Dar tik savaitė praėjo, nėr ko nukabint nosies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 08:01)
jei sėklos ne senos, tikrai sudygs daugiau. Jei beicuotos, tai jos ir šiaip ilgiau dygsta. Dar tik savaitė praėjo, nėr ko nukabint nosies  mirksiukas.gif

is Loretos sodu jos.. Ir dar turiu nesetu, kurias ruosiuosi set, bet jau dbr upa numuse unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 12, 08:12)
is Loretos sodu jos.. Ir dar turiu nesetu, kurias ruosiuosi set, bet jau dbr upa numuse  unsure.gif

nepergyvenk. Pas mane irgi vienos veislės sudygę, kitų nei nosies dar nesimato. Išlįs, niekur nedings. Kurioj vietoj daigini? Šiltai pastačius? Ku šilčiau ir drėgniau, tuo greičiau dygsta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 08:25)
nepergyvenk. Pas mane irgi vienos veislės sudygę, kitų nei nosies dar nesimato. Išlįs, niekur nedings. Kurioj vietoj daigini? Šiltai pastačius? Ku šilčiau ir drėgniau, tuo greičiau dygsta.

ant radiatoriaus.. gal po radiatoriu pakist g.gif ? Nors manau ir ten ir ten silta...
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 12, 00:34)
O kokia turetu itaka turet siltnamio ilgis? Svarbu kad stogas gerai sutvirtintas but ,kad neilingtu ir viskas,mano vienas 11m ilgio ,kitas nepilnai 6 m ,tai nematau jokio skirtumo,tik pasiskaiciuok del pleveles plocio ,nes kai dengsi ,kad tau netruktu ,ar per daug neliktu pleveles. Mes mazaji dengiam is 6 m pleveles  plocio ,o ilgi perkam kiek reikia nuo vieno sono iki kito ,pigiau iseina ,nu gal neaiskiai tik paaiskinau ,bet gal suprasi .

Del ilgio tai klausiu del to, kad įdomu ar gerai ventiliuosis.
O del pėvelės tai čia paprasta imu 6m pločio ir ilgio nuo vieno galo iki kito ir padarau tokią savotišką dešrą , labai patogu.
Praktiškai 9m ilgio šiltnamiui reikia 13m plėvelės.
Atsakyti
is mano setu 16 rusiu,neisgygo,kol kas tik 4 rolleyes.gif bet man nelabai patinka,kad jie tokie istise.ar bus ju tolko g.gif
aiginu pirma karta,tai neisivaizduoju ar jie tokie turi buti.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 12, 11:18)
is mano setu 16 rusiu,neisgygo,kol kas tik 4 rolleyes.gif bet man nelabai patinka,kad jie tokie istise.ar bus ju tolko g.gif
aiginu pirma karta,tai neisivaizduoju ar jie tokie turi buti.

Dabar juos kuo greičiau ant palangės reikia statyti, kitaip dar labiau" išbėgs"
Atsakyti
QUOTE(samotas @ 2011 03 12, 11:27)
Dabar juos kuo greičiau ant palangės reikia statyti, kitaip dar labiau" išbėgs"

aha,jau sustaciau ant palanges,tai jau i lango puse pasisuko smile.gif
Atsakyti
Lolita1960, labai labai notworthy.gif notworthy.gif čia nuo vyro notworthy.gif nes jis tokius labai mėgsta smile.gif o čia nuo sūnaus notworthy.gif - jam į kolekciją naujas pašto ženklas thumbup.gif Žodžiu, esam labai dėkingi wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti