Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vobla @ 2011 03 11, 19:24)
kiekvienas zalias lisvej islindes birzely[/i]- i nevilti stumia  biggrin.gif

Jei čia mįslė, tai atsakymas - policininkas.... smile.gif Tik kodėl jis lysvėj, o ne sankryžoj??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 11, 19:34)
Jei čia mįslė, tai atsakymas - policininkas.... smile.gif Tik kodėl jis lysvėj, o ne sankryžoj??? blink.gif

cia siaip- retorinis buvo...
o situ zaliu, kur ant asfalto auga- metu laikai neriboja... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 11, 19:40)
cia siaip- retorinis buvo...

Nu aš čia mažumėlę pabaikinau... tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Kažin ar tiesa? Viena kaimo moterytė man patarė:"nežiūrėk į jokius sėjos kalendorius, o geriausia sodinti per priešpilnį". 4u.gif Taip ir bandysiu.
mirksiukas.gif
Atsakyti
NU VA AT4JAU JAU IR AŠ PASIGIRTI biggrin.gif
PAGALIAU IR MES PASĖJOM.
AIŠKU NEREKORDINĮ SKAIČIŲ , TIK 16 RŪŠIŲ.
BET JAU DABAR GALVOJU, KAD TEKS PADIDINT ŠILTNAMĮ ax.gif
TOKIAS UŽUOMINAS MANO BRANGIOJI JAU YRA PADARIUSI.
Atsakyti
QUOTE(samotas @ 2011 03 11, 21:05)
NU VA AT4JAU JAU IR AŠ PASIGIRTI biggrin.gif
PAGALIAU IR MES PASĖJOM.
AIŠKU NEREKORDINĮ SKAIČIŲ , TIK 16 RŪŠIŲ.
BET JAU DABAR GALVOJU, KAD TEKS PADIDINT ŠILTNAMĮ ax.gif
TOKIAS UŽUOMINAS MANO BRANGIOJI JAU YRA PADARIUSI.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunu,kad seja pradejei saunu,kad uzuomina gavai smile.gif tuoj padidinus ale vel mazas pasirodys lotuliukas.gif tad didink neskupavodamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 11, 21:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif saunu,kad seja pradejei saunu,kad uzuomina gavai smile.gif tuoj padidinus ale vel mazas pasirodys lotuliukas.gif tad didink neskupavodamas 4u.gif

Matyt ir darausi ligonis biggrin.gif susirgau pomidorlige lotuliukas.gif

o mano žmona sako, kat jūs protinga moteris 4u.gif

tik nežinau ar prailginimo iki 3m užteks, gal kokius 6m

beje o kaip su ventiliacija ar pakaktų jeigu būtų iš viso šiltnamis 15m ilgio?

Atsakyti
QUOTE(samotas @ 2011 03 11, 22:58)
Matyt ir darausi ligonis biggrin.gif susirgau pomidorlige lotuliukas.gif

o mano žmona sako, kat jūs protinga moteris 4u.gif
tik nežinau ar prailginimo iki 3m užteks, gal  kokius 6m

beje o kaip su ventiliacija ar pakaktų jeigu būtų iš viso šiltnamis 15m ilgio?

aciu uz komplimenta,net nuraudau blush2.gif
pomidorai yr liuks thumbup.gif ju deka ir nereikalingu kg atsikraciau ir biski organizmo veikla sureguliavo thumbup.gif

tu cia is lanku pastates ir prailgint nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 11, 22:24)
aciu uz komplimenta,net nuraudau blush2.gif
pomidorai yr liuks thumbup.gif ju deka ir nereikalingu kg atsikraciau ir biski organizmo veikla sureguliavo thumbup.gif

tu cia is lanku pastates ir prailgint nori? g.gif

Iš lankų pastatęs ir jau vieną kartą ilginau prie 2 metus, tai dabar net nežinau, turbūt teks vėl prailginti, nes tą jau esu išbandęs, tai bus visai nesunku.

O kitą naują šalia statyti nelabai išeina, užtai ir domiuosi ar pats šiltnamio ilgis turi kokios nors įtakos.

Atsakyti
ALE kiek cia pas mus vyrioku.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samotas @ 2011 03 11, 22:56)
Iš lankų pastatęs ir jau vieną kartą ilginau prie 2 metus, tai dabar net nežinau, turbūt teks vėl prailginti, nes tą jau esu išbandęs, tai bus visai nesunku.

O kitą naują šalia statyti nelabai išeina, užtai ir domiuosi ar pats šiltnamio ilgis turi kokios nors įtakos.

O kokia turetu itaka turet siltnamio ilgis? Svarbu kad stogas gerai sutvirtintas but ,kad neilingtu ir viskas,mano vienas 11m ilgio ,kitas nepilnai 6 m ,tai nematau jokio skirtumo,tik pasiskaiciuok del pleveles plocio ,nes kai dengsi ,kad tau netruktu ,ar per daug neliktu pleveles. Mes mazaji dengiam is 6 m pleveles plocio ,o ilgi perkam kiek reikia nuo vieno sono iki kito ,pigiau iseina ,nu gal neaiskiai tik paaiskinau ,bet gal suprasi .
Atsakyti
QUOTE(samotas @ 2011 03 11, 23:56)

buvo kalbeta,kad lankinis siltnamis 6 m yra pats tas kad uztektu duru galuos pravedinimui g.gif manasis yra 5,30 kiti didesni bet jau ne lankiniai tai vienos durys darinejamos, bet jie patys ner sandarus labai...per karscius atidarau ir antras bent biski
Atsakyti