Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(samotas @ 2011 03 19, 10:23)
GI SNIEGAS UŽ LANGO,
o Naujieji taigi vistiek artėja biggrin.gif , ne tolsta gi.

Čia tokia nuomonė po šio naujo prisnigimo , kai pagalvoji, kad jau tuoj pomidorus raškysim, o čia tas snegas.

ATSIBODO JAU ŽIEMA  schmoll.gif
tikiuosi, kad jau viskas čia bus paskutinis žiemos pasispardymas

biggrin.gif Nu jo, aišku būtu juokinga, jei nebūtų graudu...Kiek galima g.gif
Atsakyti
( čia špec. Liatei nevargau šu ctr-v) smile.gif smile.gif
[/quote]

ačiukas, dabar visa išsišiepusi varau pomidorų ištysėlių pikiuoti
P. S. reikia gi ruošti skanumynus Naujiems thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liate: 19 kovo 2011 - 09:49
Matyt žiemą blogai varėm iš kiemo, kad taip vėl prisnigo biggrin.gif Mes jau ir kastuvus į palėpę sukėlę, net nesitikėjom, kad čia tiek sniego vėl užgrius blink.gif

Atėjau pasidžiaugti, kad iš 17 pas mane beliko tik 3 nesudygusios pomidoru rusys (Marfa, San Marzano ir Arbuzny), bet manau, kad ir tos prasilups neuzilgo smile.gif

QUOTE(jasia @ 2011 03 18, 19:44)
Baisiai man prisireike sito dalyko
Seasol
Gal kas is siaulieciu nori bazuotis bendram uzsakymui.Nes uzsakymas turi buti ne maziau 50Lt.Tada ir pristatymo 9 Lt pasidalintume mirksiukas.gif

Gaila, kad tik su šiaulietėm bazuojatės, aš irgi labai norėčiau šito daikto, bet esu iš Panevėžio, tai teks matyt vienai siųstis verysad.gif o gal yra čia kraštiečių, kurios tyliai skaito, bet nedrįsta pasisakyt, tai rašykit man į az, galim kooperuotis mirksiukas.gif

QUOTE(barboryte1971 @ 2011 03 18, 20:02)
Gal kas žinot kas darosi,kur klaidą padarau.

Pabandyk mažiau liet, tai gal padės g.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 18, 20:25)
baltam vazone augina ziedelius 4u.gif

vauu, kokie gražūs daigeliai, o kotas kokio storumo blink.gif kaip normalaus jau pomidoro, kaip tu čia taip juos išaugini, kad jau su žiedu g.gif gal labai anksti pasėjai ar kaip?

QUOTE(*TAU* @ 2011 03 18, 21:46)
laistysiu tik tada, kai žemė vėl bus išsausėjus

drinks_cheers.gif

QUOTE(serzas @ 2011 03 18, 23:48)
Na kai zegnojames tai nei mamos nei dukros nei marijos neminim  lotuliukas.gif

nu tai aš ir sakau, kad visa tai sukūręs labai jau moterų turėjo nemėgt biggrin.gif bet gal mes čia kiek ne į temą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubas1995 @ 2011 03 19, 10:01)
Tai ką, čia tiek daug elektreniečių? blink.gif  Aš irgi iš ten, ir mokaus ir gyvenau 10 metų, dabar tik į priemestį nusikėliau smile.gif
bigsmile.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(samotas @ 2011 03 19, 10:10)
4u.gif Labas rytas, su artėjančiais Naujaisiais
Ir tave su Naujais 4u.gif Senovėje Naujus metus pradėdavo skaičiuoti nuo pavasario lygiadienio (kovo 21) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 18, 21:46)
Turbūt skaitėt, kai aš lygiai dėl to paties prieš kurį laiką skundžiausi ax.gif Atrodo, supratau, kame bėda buvo biggrin.gif anksčiau man atrodė, kad nedaug palieju, bet matyt vis tik tos drėgmės jiems buvo per daug doh.gif Ne daugiabutyje gyvenam, kambarių oras nėra toks sausas kaip daugiabučiuose, tai gal todėl nespėdavo pradžiūt gerai. Šįkart pomidoriukus gerokai pradžiovinau, jau maniau, kad persistengsiu į kitą pusę ir jie nudvės nuo perdžiuvimo, o jie gudručiai auga ir žaliuoja... topsecret.gif  Ištvermingi, gyvatės laugh.gif dar bijau per daug girtis, bet bandysiu ir toliau taip daryt: laistysiu tik tada, kai žemė vėl bus išsausėjus  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Ir aš matyt perlaistydavau, nors atrodydavo man, kad sausi jie doh.gif O dabar nelaistau, ir nieko - auga smile.gif
Tik labai jau skiriasi kotelių storis ir lapelių dydis: Virginia Sweet patys storiausi, trvirčiausi, ne ką nuo jų atsilieka Marfa su Monroe, o Cardinal Marazini jau toookie plooni, distrofikai, kaip Ex tokius vadina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 19, 10:52)
vauu, kokie gražūs daigeliai, o kotas kokio storumo blink.gif kaip normalaus jau pomidoro, kaip tu čia taip juos išaugini, kad jau su žiedu g.gif gal labai anksti pasėjai ar kaip?

Aš seniau jau klausiau: Blakstiena berods sausio 31 šituos tvirtuoliukus pasėjo. Pas ją kambarys šviesus, vėsus, pečium kūrenamas, dėl to ir auga tokie sveikuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubas1995 @ 2011 03 19, 10:14)
Kaip suprasti?

Tai gal žmogus po žiemos miego nubudo ir še tau... vėl žiema hihihi.gif

Jasia, tiek tesupratau perskaičius apie šį produktą tavo duotoj nuorodoj. Po tavojo išsamaus aprašymo pasidarė aiškiau... gal ir verta būtų pabandyti. Bet jei imam tik mudvi, tai užsakymas nesieks 50 lt. ...gal planuoji dar kokio gėrio imt - pareklamuok, nes kolkas neturėjau laiko atidžiau panaršyt tą puslapį ax.gif
Atsakyti
Bet vėl užėjo nervas, padžiugino pora dienelių pavasaris, ir še tau kad nori...Mūsų kastuvai ir jau suslėpti, tikiuosi neprisnigs tiek, kad reiktų juos traukt atgal sad.gif
Atsakyti
ir as ir as ir as biggrin.gif prie tu vilnieciu, katros tam stebuklingam skystymeliui kooperuojasi. O kas sarasus sudaro? kazkaip pro akis praslydo arba tos akys ne ka jau ir temate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 19, 11:40)
ir as ir as ir as biggrin.gif prie tu vilnieciu, katros tam stebuklingam skystymeliui kooperuojasi. O kas sarasus sudaro? kazkaip pro akis praslydo arba tos akys ne ka jau ir temate biggrin.gif

ir as prisijungciau, bet kiek Agurku temoj nagrinejom,tai tas 2-iu litru gali butu jau skiestas, nes su purkstuku. O kur yra mazesne talpa,bet didesne kaina,koncentratas. Manau,kad reiktu su jais susisiekti, viska issiaiskinti ir tada pradeti pirkima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 19, 11:49)
ir as prisijungciau, bet kiek Agurku temoj nagrinejom,tai tas 2-iu litru gali butu jau skiestas, nes su purkstuku. O kur yra mazesne talpa,bet didesne kaina,koncentratas. Manau,kad reiktu su jais susisiekti, viska issiaiskinti ir tada pradeti pirkima mirksiukas.gif

koncentratas ten, tik tiek, kad nuolaida pritaikyta - akcija, taip sakant. O purškiasi tik tuomet, jei prie laistymo žarnos prijungsi, pačiam bakelyje skiedžiasi. Žinau todėl, kad turėjau tokį ir purškiau 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti