Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveiki visi.Norejau pasigirti ir as ,sekmadieni sejau visos seklytes palyginti sudygo gerai tik Polfast is 5 isdygo vienas .Bet nuraminot, lauksiu kantriai
Atsakyti
Sekmadienį sėti jau pradeda dygti thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien pasėjau 15 rūsių. Dar apie 10 laukia savo eiles. Sėsiu vakare arba ryt. smile.gif
Atsakyti
Mano sekmadienį sėti pomidoriukai jau vakar vakare pradžiugino, radau ketrurias rūšis sudygusias thumbup.gif (geriausiai sudygo čeriukai) , tai perkėliau ant palangės, o kitas dar pridengiau, tai manau, kad neužilgo turėtų ir kitos pasirodyt smile.gif beicuotos sėklos tikrai vėliau daiginasi smile.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 11, 00:29)
Tai kurią kovo dieną  dar galiu padaiginti pomidoriukų, patarkite blush2.gif  4u.gif

03.13 po 17 val ir 03.14 4u.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 11, 01:03)
Tai ar turi įtakos tie sėjos kalendoriai augalams, ar čia panašiai kaip su horoskopais. rolleyes.gif Kokia jūsų nuomonė?

kalendoriai daugiau informacinio pobūdžio, juose galima aptikti naudingos informacijos kokios fazės mėnulis, kokiam ženkle, kada leidžiasi ar teka, o daugiau viską prisitaikai pagal save 4u.gif

QUOTE(*TAU* @ 2011 03 11, 10:37)
vakar toookia nuotaika užėjo ir su toookia meile pasisėjau likusius pomidoriukus, kad negali neaugt schmoll.gif  biggrin.gif

tai ir gerai padarei, vakar labai palanki diena buvo, aš irgi visus savo daigelius išsipikiavau, liko tik ankstyvi vilmukai ir čiliukai, kuriuos pikiuosiu sekamdienį arba pirmadienį bei pasisėsiu likusius pomidorus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 11 kovo 2011 - 12:51
dar pasikartosiu, ar man kas gali atsakyti? mergaites pomidorininkes, o siose daigyklose pikuojat daigelius, o po to tiesiai i siltnami sodinat? O jie ne per mazi pomidorams persodinti?
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 03 11, 15:56)
dar pasikartosiu, ar man kas gali atsakyti? mergaites pomidorininkes, o siose daigyklose pikuojat daigelius, o po to tiesiai i siltnami sodinat? O jie ne per mazi pomidorams persodinti?

Sitie tik daiginimui, kai isleidzia tikrus lapelius persodinama i didesni inda, o paskui i nuolatinio augimo vieta. persodinimas leidzia sustipreti saknu sistemai.
Atsakyti
Mano sėti sekmadienį irgi jau lenda bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,peliu dar neisgaudziau ,bet sianakt peliukas miegojo tikriausiai ,nes nesimate keliones padariniu.
Mano pomidorai jau beveik visi sudygo ,jie buvo virtuvej ant spinteliu ,nes ten silciausia ,bet kiti jau pastypo,buvau apziurejus dar nieko nesimate vakar ryte ,o siandien ryte kiti oho galvas ,kad iskele ,tai dabar iskraisciau kur salciau ir i" antra" auksta sukeliau - suolai jau ant palangiu.
Atsakyti
aciu, supratau. maniskai jau paseti ir gali augti kol bus pirmieji lapeliai, o po to pikuoju i indelius (0,5l).
Atsakyti
Sveikos.
Kažin ar nieko neatsitiks, jei pasėtus pomidorus sudėsiu ant radiatoriaus kol išdygs?
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2011 03 11, 18:32)
Sveikos.
Kažin ar nieko neatsitiks, jei pasėtus pomidorus sudėsiu ant radiatoriaus kol išdygs?

Taip ir reikia juos daiginti , siltai .Ir dar uzdenk , kad siltnamio salygos butu .
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 11, 12:43)
Sekmadienį sėti jau pradeda dygti  thumbup.gif

ale idomai pasaulis suredytas- kiekvienas zalias kovo menesi is zemes islindes- euforija sukelia, o kiekvienas zalias lisvej islindes birzely- i nevilti stumia biggrin.gif
Atsakyti