Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(edinka @ 2011 03 18, 19:26)
Tu jį bandžius ar šiaip užsimanei? Koks jo poveikis... jei tai trąšos, tai kam ant medžių pilt  blink.gif gal aš ir nesupratinga, bet žodžiai aplieti ir palieti man reiškia visiškai skirtingus dalykus...nebent tai vertimas  fool.gif

Kazka ne taip perskaitei.Mano manymu jis labai sveikas dalykas g.gif
EFEKTYVUS! *Skatina sveiką ir spartų augalų augimą, *Didina atsparumą šalnoms, kenkėjams ir ligoms, sausrai ir karščiui- sumažina augalų apsaugos priemonių poreikį, *Pagreitina ir pagausina žydėjimą ir derėjimą, *Akivaizdžiai pagerina viso augalo bei vaisių kokybę ir sudėtį, *Teigiamai veikia naudingus dirvos mikroorganizmus- pagerina dirvos struktūrą, *Skatina šaknų augimą- pagreitina augalų prigijimą, sumažina stresą, *Padidina trąšų poveikį- galima naudoti mažiau mineralinių trąšų. SAUGUS! *Pagamintas tik iš jūros žolių- 100% organinės kilmės! *Gaminamas tausojant gamtą, * Nekenksmingas žmonių ir gyvūnų sveikatai, * Visiškai saugus naudoti namuose, sode ir žemės ūkyje. UNIVERSALUS! *Tinka visiškai visiems augalams, taip pat ir turintiems ypatingų poreikių: spygliuočiams, orchidėjoms, rūgščią dirvą mėgstantiems augalams, miško medžiams. *Galima naudoti kartu su trąšomis ir augalų apsaugos priemonėmis, *Tręšiama laistant arba purškiant, mirkant šaknis, gumbus ar sėklas, * Reikia tik 25ml 9 litrams vandens, 1-2 kartus per mėnesį. Pakuotės: 20 ml, 500 ml, 1.25 L, 4 L, 10L. Ūkininkams: 5 L, 20 L, 200 L.

Jūros žolių ekstrakte esantys mikroelementai, natūralūs augimo hormonai, amino rūgštys, vitaminai puikiai veikia visus augalus

Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 03 18, 19:26)
Tu jį bandžius ar šiaip užsimanei? Koks jo poveikis... jei tai trąšos, tai kam ant medžių pilt  blink.gif gal aš ir nesupratinga, bet žodžiai aplieti ir palieti man reiškia visiškai skirtingus dalykus...nebent tai vertimas  fool.gif

lotuliukas.gif
jei gerai pažiūrėsi, tai pamatysi žalią pypsiuką, per jį purškiama, vadinasi 'aplieti' yra logiška, ar nea?

blakstiena5
, kiba pilnatis sujautrino, kad piktumą įskaitom, m? biggrin.gif Kas kaip įpratęs, taip tegul ir augina. Man taip pat keistai atrodo pomidorų mirtys po 2 savaičių, X failai, nekitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(toskana @ 2011 03 18, 17:51)

na bet jau kas nedygo, tas nedygo is viso. Nesudygo Sibiro ankstyvieji (is Kalvariju turgaus bobutes), Balkoni Red (Sekluva), Anansas (Loretos sodai).

Sibiro ankstyvieji, pirkti ten pat, man gana gerai dygta. ne 100%, bet tiek, kad skustis butu negrazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 18, 20:25)
Ex lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tu taip piktai rasai,o man taip juokas ima,kad negaliu...

Džiaugiuosi, kad nors juokas ima thumbup.gif , bet kad už gryną pinigą priimi, jumoro neįskaitai, tai gaila ir...keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2011 03 18, 20:02)
Sveikutes,jau antri metai einu iš proto augindama daigus .Seniau sugebėdavau užauginti labai puikius daigus o nuo pernai -košmaras;pasėju,sudygsta,išleidžia tikruosius lapelius tada išpikiuoju ir pasidžiaugiu kokias dvi savaites ir tada lapeliai pradeda džiūti ir labai greitai žūsta.Kai prigyja tai patrešiu ,tai galvojau,kad pernai tai ir pakenkė tai šiemet pusę augaliukų trešiau o pusę ne,bet žūsta vienodai.Iš 90 išpikiuotų liko 62 bet tikrai čia nepabaiga.Gal kas žinot kas darosi,kur klaidą padarau.

Gal perdaug pamylit , t.y perlaistot , nes mano manymu po 2iejų savaičių jie nenumirtų , aš antradienį išpikiavau į vos vos drėgną žemę , ir iki šiol nelaisčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(toskana @ 2011 03 18, 19:51)
Nesudygo Anansas (Loretos sodai).

Šitie man irgi nesudygo, dabar pasėjau antrąkart
Atsakyti
Oi, kaip džiugu, kad visoms Marfos gražiai dygsta thumbup.gif wub.gif wub.gif Vadinasi, vargas ne veltui buvo ax.gif

QUOTE(barboryte1971 @ 2011 03 18, 19:02)
Sveikutes,jau antri metai einu iš proto augindama daigus .Seniau sugebėdavau užauginti labai puikius daigus o nuo pernai -košmaras;pasėju,sudygsta,išleidžia tikruosius lapelius tada išpikiuoju ir pasidžiaugiu kokias dvi savaites ir tada lapeliai pradeda džiūti ir labai greitai žūsta.Kai prigyja tai patrešiu ,tai galvojau,kad pernai tai ir pakenkė tai šiemet pusę augaliukų trešiau o pusę ne,bet žūsta vienodai.Iš 90 išpikiuotų liko 62 bet tikrai čia nepabaiga.Gal kas žinot kas darosi,kur klaidą padarau.

Turbūt skaitėt, kai aš lygiai dėl to paties prieš kurį laiką skundžiausi ax.gif Atrodo, supratau, kame bėda buvo biggrin.gif anksčiau man atrodė, kad nedaug palieju, bet matyt vis tik tos drėgmės jiems buvo per daug doh.gif Ne daugiabutyje gyvenam, kambarių oras nėra toks sausas kaip daugiabučiuose, tai gal todėl nespėdavo pradžiūt gerai. Šįkart pomidoriukus gerokai pradžiovinau, jau maniau, kad persistengsiu į kitą pusę ir jie nudvės nuo perdžiuvimo, o jie gudručiai auga ir žaliuoja... topsecret.gif Ištvermingi, gyvatės laugh.gif dar bijau per daug girtis, bet bandysiu ir toliau taip daryt: laistysiu tik tada, kai žemė vėl bus išsausėjus irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(liate @ 2011 03 18, 16:04)
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 18, 16:29)
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 17:26)
Pardaveika prie žiedo, penkiaaukščio namo pirmame aukšte, kampinės parduotuvėlės savininkė 4u.gif Teisingai Siamesė atspėjo, nes kitur kaip ir nėr smile.gif
Jūs ką, čia visos iš Elikų? blink.gif Nu tai labai fainai, jeigu darysit kokį masinį ragavimą vasarą ir aš prisijungčiau. Aš, tiesa, ne iš Elektrėnų, bet padaryta ten ir praauginta rolleyes.gif O tą parduotuvytę būtinai aplankysiu prie progos...
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 03 18, 22:19)
Jūs ką, čia visos iš Elikų? blink.gif Nu tai labai fainai, jeigu darysit kokį masinį ragavimą vasarą ir aš prisijungčiau. Aš, tiesa, ne iš Elektrėnų, bet padaryta ten ir praauginta rolleyes.gif O tą parduotuvytę būtinai aplankysiu prie progos...

Nu tep, aš nuo Elikų cool.gif . Ta parduotuvytė prie žiedo nebloga, esu ten buvusi, tik pardavėjas aš ten kelias skirtingo vaizdelio mačiusi.
Atsakyti

Ir aš iš Elektrėnų. Tik va ta parduotuvytė visai iš atminties išsitrynusi buvo. Kadangi dirbu Kaune, tai ir nusiaubiau Kauno sėklų parduotuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 16, 13:38)
serzai, o kodėl trys dobilo lapai dalinami tik vyrams, o ta šventoji dvasia tai gal moteris pas juos ar kaip? biggrin.gif nes kitaip to švento pomidoro trečdalį derliaus reiks šventai dvasiai paaukot biggrin.gif

Na kai zegnojames tai nei mamos nei dukros nei marijos neminim lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs ką, čia visos iš Elikų? blink.gif

QUOTE(liate @ 2011 03 18, 22:33)
Nu tep, aš nuo Elikų cool.gif

pirmąkart girdžiu tokį užvadinimą lotuliukas.gif
Atsakyti