QUOTE(edinka @ 2011 03 18, 19:26)
Tu jį bandžius ar šiaip užsimanei? Koks jo poveikis... jei tai trąšos, tai kam ant medžių pilt gal aš ir nesupratinga, bet žodžiai aplieti ir palieti man reiškia visiškai skirtingus dalykus...nebent tai vertimas
Kazka ne taip perskaitei.Mano manymu jis labai sveikas dalykas
EFEKTYVUS! *Skatina sveiką ir spartų augalų augimą, *Didina atsparumą šalnoms, kenkėjams ir ligoms, sausrai ir karščiui- sumažina augalų apsaugos priemonių poreikį, *Pagreitina ir pagausina žydėjimą ir derėjimą, *Akivaizdžiai pagerina viso augalo bei vaisių kokybę ir sudėtį, *Teigiamai veikia naudingus dirvos mikroorganizmus- pagerina dirvos struktūrą, *Skatina šaknų augimą- pagreitina augalų prigijimą, sumažina stresą, *Padidina trąšų poveikį- galima naudoti mažiau mineralinių trąšų. SAUGUS! *Pagamintas tik iš jūros žolių- 100% organinės kilmės! *Gaminamas tausojant gamtą, * Nekenksmingas žmonių ir gyvūnų sveikatai, * Visiškai saugus naudoti namuose, sode ir žemės ūkyje. UNIVERSALUS! *Tinka visiškai visiems augalams, taip pat ir turintiems ypatingų poreikių: spygliuočiams, orchidėjoms, rūgščią dirvą mėgstantiems augalams, miško medžiams. *Galima naudoti kartu su trąšomis ir augalų apsaugos priemonėmis, *Tręšiama laistant arba purškiant, mirkant šaknis, gumbus ar sėklas, * Reikia tik 25ml 9 litrams vandens, 1-2 kartus per mėnesį. Pakuotės: 20 ml, 500 ml, 1.25 L, 4 L, 10L. Ūkininkams: 5 L, 20 L, 200 L.
Jūros žolių ekstrakte esantys mikroelementai, natūralūs augimo hormonai, amino rūgštys, vitaminai puikiai veikia visus augalus