Tyliai skaitau. Vienoms gerai dygsta, kitos pergyvena, kad nedysta.
Pas mus namas kurenamas kietu kuru, tai radiatoriai ne visuomet buna pastovaus karstumo, tai karsti, tai salti. Ir sekloms tas nepatinka. Na o daigyklos is vis neina ant radiatoriaus uzdeti.
Tai siemet sugalvojau vienam kambary ant zemes patiesti... sildoma paklode. Ji labai mazai eikvoja energijos, vos vos syla. Na ir dystancioms sekloms tas labai patiko. Visos 17 rusiu isdygo ta pacia diena.
na bet jau kas nedygo, tas nedygo is viso. Nesudygo Sibiro ankstyvieji (is Kalvariju turgaus bobutes), Balkoni Red (Sekluva), Anansas (Loretos sodai).
uzjauskit - negavau LEMON BOY ir ARBUZINIU o taip tikejaus nusipirkt bet nelemta ...uztat su viena supermamaite padarem bizni - iskeitem pomidorus i paprikas
kad tik vel padruzkes neuzeitu...
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 18, 17:53)
uzjauskit - negavau LEMON BOY ir ARBUZINIU o taip tikejaus nusipirkt bet nelemta ...uztat su viena supermamaite padarem bizni - iskeitem pomidorus i paprikas
Jei uzeis padruzke,palaikysiu dar rezervo As saviskiams pomidorams siandien daviau velniu kodel nera tokie grazus,kaip tavieji ir ,kad paimtu pavyzdi Mano sudygo visos rusys,vieni daugiau,kiti maziau.Sunkiausiai lindo Sun Sugar,bet jau matau gyvybes zenklus,lenda ir velyvoji Marfa.Gaila,kad jaucio sirdis is 10,islindo 3.Bet gal dar paveluotai koks islys.Dar nepergyvenu
QUOTE(jasia @ 2011 03 18, 18:05)
Jei uzeis padruzke,palaikysiu dar rezervo As saviskiams pomidorams siandien daviau velniu kodel nera tokie grazus,kaip tavieji ir ,kad paimtu pavyzdi Mano sudygo visos rusys,vieni daugiau,kiti maziau.Sunkiausiai lindo Sun Sugar,bet jau matau gyvybes zenklus,lenda ir velyvoji Marfa.Gaila,kad jaucio sirdis is 10,islindo 3.Bet gal dar paveluotai koks islys.Dar nepergyvenu
pas mane jaucio sirdis sudygo ,bus proga dar susitikt MARFOS lygtai idejau kelis daigiukus apsiziurek
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 18, 18:23)
pas mane jaucio sirdis sudygo ,bus proga dar susitikt MARFOS lygtai idejau kelis daigiukus apsiziurek
Yra Marfos ir maniske lenda As jau buvau pasiruosusi,kad dygs veliau,tai nepergyvenau.Gi manieji daug veliau seti
Manau nedygsta pomidorai, nes nepastovi temperatūra. Laikant ant radiatoriaus vakare ir naktį dar pašildo, o jau dieną radiatoriai tai kaip nabašniko su......., dauguma gi pasisėjom kai saulutė užkaitino, kaip tik ir prisuko šilumą. Bent jau čia mano pasiteisinimas pačiai sau.Nerergynaenkit išlįs. Aš irgi pergyvenau, bet va vienuoliktą dieną pasirodė apraudotųjų kilputės
sveikos,
taip perguyvenau dėl marfos, o neišdygo tik 1 sėkliukė
užtat iš kalvarijų bobutės pirkta krasnaja strela - nėra nei vieno daigo(sėta 03/06)
taip perguyvenau dėl marfos, o neišdygo tik 1 sėkliukė
užtat iš kalvarijų bobutės pirkta krasnaja strela - nėra nei vieno daigo(sėta 03/06)
Sveikutes,jau antri metai einu iš proto augindama daigus .Seniau sugebėdavau užauginti labai puikius daigus o nuo pernai -košmaras;pasėju,sudygsta,išleidžia tikruosius lapelius tada išpikiuoju ir pasidžiaugiu kokias dvi savaites ir tada lapeliai pradeda džiūti ir labai greitai žūsta.Kai prigyja tai patrešiu ,tai galvojau,kad pernai tai ir pakenkė tai šiemet pusę augaliukų trešiau o pusę ne,bet žūsta vienodai.Iš 90 išpikiuotų liko 62 bet tikrai čia nepabaiga.Gal kas žinot kas darosi,kur klaidą padarau.
Ex tu taip piktai rasai,o man taip juokas ima,kad negaliu...jeigu tau nuo to tik geriau,persodink,kad ir kiekviena diena,bet vaisiu anksciau vest neprades,kol pomidorui neateis laikas sekmes ,si tema baigta!
del black cherry brukstelkit i az
[attachmentid=211088] baltam vazone augina ziedelius
del black cherry brukstelkit i az
[attachmentid=211088] baltam vazone augina ziedelius
QUOTE(jasia @ 2011 03 18, 19:44)
Baisiai man prisireike sito dalyko
Seasol
Gal kas is siaulieciu nori bazuotis bendram uzsakymui.Nes uzsakymas turi buti ne maziau 50Lt.Tada ir pristatymo 9 Lt pasidalintume
Seasol
Gal kas is siaulieciu nori bazuotis bendram uzsakymui.Nes uzsakymas turi buti ne maziau 50Lt.Tada ir pristatymo 9 Lt pasidalintume
Tu jį bandžius ar šiaip užsimanei? Koks jo poveikis... jei tai trąšos, tai kam ant medžių pilt gal aš ir nesupratinga, bet žodžiai aplieti ir palieti man reiškia visiškai skirtingus dalykus...nebent tai vertimas