Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 18, 13:14)
Paguosiu, aš ir sėjau 14.  4u.gif Pas mane tik du iškol kas išdygę. O kiti vangokai lenda.Manau gal per giliai mes juos užkasėm lotuliukas.gif Tikėkimės išdygs.  smile.gif

Manau dar tikrai išdygs, nesuprasi tų pomidorų, vieni jau po 3-4 dienų išdygsta, o kiti tik po 10. Aš ir maniau, kad jau Marfa nesudygs, buvau sėjus kovo 6 d. o išlindo tik 16 ir 100 proc. daigumas. Kitus sėjau 15 d, ir jau šiandien kai kurie lenda g.gif .
Atsakyti
Pagaliau mano daigeliai prasikalė sėti 03.14 (iš 17 rušių beveik šimtu proc. sudygo 8, kitos dar kazko laukia biggrin.gif )
Gražiausiai sudyges Corazon ir Kmicic wub.gif kažkoks labai keistas Novagodny vienas prasikalęs daigelis, toks labai plonytis ir lapukai tookie mažiukai, nu kaip sėklos keistos man pasirodė taip ir daigelis g.gif gal kas esat auginę? gal ką įdomaus galit papasakot apie juos?

QUOTE(Elzė @ 2011 03 17, 17:31)

Balticeed mačiau polfašt turi labai anktyvuš. įdomu kokioš jūšų, patikrintoš veišlėš?

Polfast geri, o ypač tos firmos sėklos man labai patinka, ir ne tik pomidorų...

QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 08:35)
Vardan eksperimento ir bendros nuomonės verta ar neverta keletą kartų pikiuoti daigus, parodysiu jums skirtumą tarp pomidorų daigelių, kuriuos pikiavau

eksperimentas labai vykęs 4u.gif akivaizdus daigų augimo paankstinimas
pikiavimo būdu thumbup.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 18, 09:02)
kažin kokio mažiaus daigeliams turi nugelst ir nukrist apatiniai skilčialapiai g.gif

as kazkaip to amziaus nesu uzfiksavus g.gif o kodel taip klausi?

QUOTE(martam @ 2011 03 18, 14:46)
Manau dar tikrai išdygs, nesuprasi tų pomidorų, vieni jau po 3-4 dienų išdygsta, o kiti tik po 10. Aš ir maniau, kad jau Marfa nesudygs, buvau sėjus kovo 6 d. o išlindo tik 16 ir 100 proc. daigumas. Kitus sėjau 15 d, ir jau šiandien kai kurie lenda g.gif .

Aš paprastai kiek pomidorų sėjau, tai penktoj dienoj pradeda lįst, bet tikrai būna tokių nepaaiškinamų anomalijų, kad vienos sėklytės sudygsta tos pačios rūšies, o kitos išlenda taip gerokai vėliau g.gif Iš kovo 6 dienos man sunkiai Fantasio dygo(iš 4 tik 2), bet šiandien žiū - jau ir kitos dvi galvytes kelia, tai va ir suprask kad nori biggrin.gif o tie sudyge 03.10-11 jau tikrus lapukus leidzia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 18 kovo 2011 - 14:39
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 13:41)
Ex marširuoja Elektrėnuose.. smile.gif

laba diena, šakės, kaip suintrigavote - senokai skaitau pomidorų temelę (tokia ''tipo'' slapta gerbėja ir pasekėja), labai patinka Ex komentarai, nemaniau, kad mano apylinkėse tokių su kietu jumoru pomidorų augintoju esama - pagarba.
P. S. pomidorlige užsikrėčiau, Marfos iš Tau parsisiunčiau, sėklos sudygo.
Visoms ir visiems linkėjimai gero derliaus 4u.gif
Beje, o kur čia Elektrėnuose tokia sėklų pardaveika?
Atsakyti
QUOTE(liate @ 2011 03 18, 16:04)
laba diena, šakės, kaip suintrigavote - senokai skaitau pomidorų temelę (tokia ''tipo'' slapta gerbėja ir pasekėja), labai patinka Ex komentarai, nemaniau, kad mano apylinkėse tokių su kietu jumoru pomidorų augintoju esama - pagarba.
P. S. pomidorlige užsikrėčiau, Marfos iš Tau parsisiunčiau, sėklos sudygo.
Visoms ir visiems linkėjimai gero derliaus 4u.gif

Va man irgi įdomu, kur ta pardavėja Elektrėnuose? O gal čia apie Vievio Sėkluvos pardavėją?
Atsakyti
Kurie yra sultingesni Delfin ar Taifun doh.gif neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 03 18, 09:48)
beje šiemet kaip niekad laaaabai prastai sudygo sg sėklos (pirkta iš jų firminės parduotuvės Kėdainiuose)  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man irgi dygo prastai Ivet iš 5-2, Carmelo iš 7-3. Tai jau toks procentas į rimtą firmą pretenduojančiai įmonei schmoll.gif
Corazan dygo visi 8, Marfa iš 18 -14 ( bet dar tik kabliukai, gal dar ir kiti pasirodys). Visai nesudygo De Barao, Grand, Xainc. Kiti normaliai - apie 80%
Man dygo ilgai, laukiau apie 8-10 dienų, nors ir nėra šalta pas mus . Apie 20. Bet jie dygo ant virtuvinės spintelės viršaus.
Atsakyti
man tas Corazon panašus pagal klostes i šarpėjaus šuniukus biggrin.gif

o kur jūs Corazon gavote?
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 18, 11:00)
kur perkat pomidoru seklas?

o gal įmanoma kitoj temoj padaryti apklausą "kur perkat pomidoru seklas?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 18 kovo 2011 - 16:23
QUOTE(liate @ 2011 03 18, 16:04)
šakės, kaip suintrigavote....... nemaniau, kad mano apylinkėse tokių ........ esama - pagarba.

blush2.gif 4u.gif vajeee.. nežinau kur galvą kišt...smėlio neturiu... smile.gif

A kad vietinių atsirado blink.gif nu smagu, malonu, kad nevieniša esu šitoj tundroj biggrin.gif tuoj Kaunas ir Vilnius taps mažumomis... lotuliukas.gif

Pardaveika prie žiedo, penkiaaukščio namo pirmame aukšte, kampinės parduotuvėlės savininkė 4u.gif Teisingai Siamesė atspėjo, nes kitur kaip ir nėr smile.gif
Atsakyti
Daug kur ant uzsienietisku pomidoru pokuciu raso , kad dygsta nuo 7 iki 14 dienu .
Pernai ORAMA man taip ir sudygo .
Simetiniai seti kovo 14 siandien pradejo masiskai dygti . Lakstau ir tupineju apie pomidorus , kaip apie mazus vaikus . Juk isdygusius neshu , kur sviesu ir vesiau .
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 18, 18:19)
o gal įmanoma kitoj temoj padaryti apklausą "kur perkat pomidoru seklas?"

cia ne apklausa, tik sakau, gal siunciates is interneto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 18, 17:48)
cia ne apklausa, tik sakau, gal siunciates is interneto  unsure.gif

Čia yra lyga,man vyras jau sako fool.gif ,mažai man parduotuvių,dar internete sugeba seklų užsakyti biggrin.gif Beja internete kartais galima užsakyti ,kuriu nei parduotuvei,nei turgui nerasi.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 18, 14:37)

jeigu tai va tokie buvo, http://store.tomatof...h_p/tf-0182.htm , bandysiu kitiems metams pirktis ju seklu. nepasiduosiu, kol neuzauginsiu biggrin.gif 
arba is taves kilograma koki pomidoru reiks nusipirkt biggrin.gif

Aš sėjau šiemet PEACH arba kitaip vadinami COCONAS, gal čia tie patys kaip ir jūsų minimi g.gif
Sėjau jų dvi sėklas, abi išdygo
Atsakyti