Pagaliau mano daigeliai prasikalė sėti 03.14 (iš 17 rušių beveik šimtu proc. sudygo 8, kitos dar kazko laukia
)
Gražiausiai sudyges Corazon ir Kmicic
kažkoks labai keistas Novagodny vienas prasikalęs daigelis, toks labai plonytis ir lapukai tookie mažiukai, nu kaip sėklos keistos man pasirodė taip ir daigelis
gal kas esat auginę? gal ką įdomaus galit papasakot apie juos?
QUOTE(Elzė @ 2011 03 17, 17:31)
Balticeed mačiau polfašt turi labai anktyvuš. įdomu kokioš jūšų, patikrintoš veišlėš?
Polfast geri, o ypač tos firmos sėklos man labai patinka, ir ne tik pomidorų...
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 08:35)
Vardan eksperimento ir bendros nuomonės verta ar neverta keletą kartų pikiuoti daigus, parodysiu jums skirtumą tarp pomidorų daigelių, kuriuos pikiavau
eksperimentas labai vykęs
akivaizdus daigų augimo paankstinimas
pikiavimo būdu
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 18, 09:02)
kažin kokio mažiaus daigeliams turi nugelst ir nukrist apatiniai skilčialapiai
as kazkaip to amziaus nesu uzfiksavus
o kodel taip klausi?
QUOTE(martam @ 2011 03 18, 14:46)
Manau dar tikrai išdygs, nesuprasi tų pomidorų, vieni jau po 3-4 dienų išdygsta, o kiti tik po 10. Aš ir maniau, kad jau Marfa nesudygs, buvau sėjus kovo 6 d. o išlindo tik 16 ir 100 proc. daigumas. Kitus sėjau 15 d, ir jau šiandien kai kurie lenda
.
Aš paprastai kiek pomidorų sėjau, tai penktoj dienoj pradeda lįst, bet tikrai būna tokių nepaaiškinamų anomalijų, kad vienos sėklytės sudygsta tos pačios rūšies, o kitos išlenda taip gerokai vėliau
Iš kovo 6 dienos man sunkiai Fantasio dygo(iš 4 tik 2), bet šiandien žiū - jau ir kitos dvi galvytes kelia, tai va ir suprask kad nori
o tie sudyge 03.10-11 jau tikrus lapukus leidzia...