Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(jediara @ 2011 03 18, 10:00)
O mano ir vyro nuomonės tos pačios- gyvūnams kambaryje ne vieta ax.gif

svarbiausia, kad abu būtų vienos nuomonės mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 09:59)
Tu geriau eik sėt Lemon Boy. Bent paragavimui... Man juos pora metų pardaveika taip gyrė, kad 6iemet neištvėriau ir pasisėjau.

jei čia ta pati, kur Corazon tau įkyriai gyrė, tai aš tavo pardaveika beveik pasitikiu g.gif Bet kur aš tiek tų pomidorų susodinsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 11:08)
jei čia ta pati, kur Corazon tau įkyriai gyrė...

lotuliukas.gif aha, ta pati... nes pati sėja, ragauja, tada rekomenduoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 12:08)
svarbiausia, kad abu būtų vienos nuomonės  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Nors vienu ginču mažiau biggrin.gif Per keletą metų prie gėlių kiekio pripratinau, nes gėlių stovų būdavo mažai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 09:12)
*****, nelenda tie pomidorai pas mane , eina sau tiek prisejau o nei vienas nelenda, pakrapsciau viena, nieko ne nesimato.............sakes doh.gif
per kiek laiko turi islisti?
as sekmadieni sejau... o jau va penktadienis verysad.gif

Man sudygo absoliučiai visi pomidorai: ir iš Loretos sodų ir pirktiniai, pigesni ir brangesni. Daiginau ant radiatoriaus, dėžutes kišau į maišelius. Nebeicuoti iš Loretos sodų pradėjo dygti jau antrą trečią - dieną.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 10:08)

Papildyta:
jei čia ta pati, kur Corazon tau įkyriai gyrė, tai aš tavo pardaveika beveik pasitikiu  g.gif  Bet kur aš tiek tų pomidorų susodinsiu  blink.gif

Nu vienos veislės pomidorų pasodinsi mažiau 1 daigu, o įkiši Lemon Boy. mirksiukas.gif

Aš pernai auginau, tai stebuklo nesulaukiau. Ir derlingumas nepatiko. schmoll.gif Šiemet neauginsiu, o išbandysiu kitas geltonų ir oranžinių pomidorų rūšis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 11:01)
Lūžta vyresni daigai, kada koteliai kietesni būna. Bet nepergyvenu, nes ir įlūžę puikiai toliau "parazituoja" smile.gif Jauni ir lankstūs daigai nelūžta. Nu, reik saiką jaust ir lenkiant.... smile.gif

reiks pabandyti, nes turiu dar istyseliu, o cia gera mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 03 18, 10:33)
Nu vienos veislės pomidorų pasodinsi mažiau 1 daigu, o įkiši Lemon Boy. mirksiukas.gif

aha, jei pasėsiu tik vieną, tai garantuotai neišdigs. Jei pasėsiu daugiau - išsikepurnės visi. O tada išmest jau bus gaila. Bandysiu atsilaikyt.. didvyriškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 10:12)
*****, nelenda tie pomidorai pas mane , eina sau tiek prisejau o nei vienas nelenda, pakrapsciau viena, nieko ne nesimato.............sakes doh.gif
per kiek laiko turi islisti?
as sekmadieni sejau... o jau va penktadienis verysad.gif

as ir sekmadieni sejau, jokio zenklo verysad.gif
Atsakyti
Mano seti 14 diena pirmieji ir vel isdygo "Black russian",jau vakar vakare beveik visi buvo islinde thumbup.gif .Kiti dar kol kas nesirodo rolleyes.gif ,tiesa,vienas "Corazon" kabliukas dar matesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 11:37)
Bandysiu atsilaikyt.. didvyriškai  rolleyes.gif

lotuliukas.gif nesėk, aš paragausiu, tada vasarą pasakysiu koks skonis, koks derlius ir ar tikrai vertas dėmesio pomidoras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 10:48)
lotuliukas.gif nesėk, aš paragausiu, tada vasarą pasakysiu koks skonis, koks derlius ir ar tikrai vertas dėmesio pomidoras smile.gif

gerai, lauksiu komentarų drinks_cheers.gif Jei ką, pulsiu vasarą sėt biggrin.gif
Atsakyti
ateinu su ataskaita is mano 32 rusiu, isdygo, kol kas, 29.
nesirodoMarvel strype
Cifomandra, ir Jasmin(beje tai buvo patys mano brangiausi, pakrapsciau sekliukes kaip buvusios zalios g.gif g.gif g.gif
Ir kaimyne uzmacius sako tai va dar pasek , jos isimtu, ant vienu uzrasyta geltoni ant kitu ruzavi, tai teks dar ibert,

pasejau apie300, dabar dar ne visi aisko sudygo kur dugt zada, bet jau yra apie200user posted image

Marfa dygsta puikiai thumbup.gif
Atsakyti