Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2011 03 18, 10:31)
išpikiuotieji tikrai žymiai didesni  bigsmile.gif , lyg ne tos veislės būtų  bigsmile.gif

Daigelius pikiavau iki "ausų". Beaugant jų kotelis irgi truputį paaugo. Dar kartą pikiuodama juos kišiu jau virš "ausų". Per daugelio metų patirtį supratau, kad sujudinti ir pakrapštyti pomidorų daigeliai "susinervina" ir sparčiau auga.

Tie daigai, kurie pernelyg būna ištįsę, pikiuodama lenkiu per pusę, šaknys gaunasi į viršų. Toks lenkimas taip pat skatina augimą.

Na, tuoj ateis Blakstiena ir pasakys, kad neturiu ką veikt.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 18, 09:00)
Kokia istorija lotuliukas.gif -dabar Jūsų vyrą dar labiau suprantu biggrin.gif

o aš dar labiau jo nesuprantu biggrin.gif
Mano diedas labai myli vieną katę, bet jis jų neskiria (abi vienodos), tai nė ant vienos neburbuliuoja lotuliukas.gif

Galvoju galvoju - gal ir aš noriu tų Lemon boy g.gif Geltonų tai tik Wirginia sweet vieną daigelį turiu mastau.gif Nu bet gal tiek to, užteks kaip nors to šimto raudonų. Papasakosit vasarą, kaip tas Lemon boy.
Papildyta:
QUOTE(Boruze5 @ 2011 03 18, 09:42)
Sveiki o dar sendiena seti galima mastau.gif ,truksta man dar kokios veisles kur daug veda pomidoru ,gal galit parekomenduoti .Taifun siule pardaveja g.gif

ir šiandien galima, ir ryt, ir poryt, ir dar savaitę, ir t.t. Šiaip dauguma hibridų yra derlingi.. Žiūrint, kokio skonio dorit, kokio dydžio, spalvos, vėlyvumo, kietumo..
Atsakyti
atejau pasiguost 14 seta dar nedygsta, gal jau perseti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 09:44)
kad sujudinti ir pakrapštyti pomidorų daigeliai "susinervina" ir sparčiau auga.

Tie daigai, kurie pernelyg būna ištįsę, pikiuodama lenkiu per pusę, šaknys gaunasi į viršų. Toks lenkimas taip pat skatina augimą.

reiks kas antrą dieną persodinėt, mažu gegužės pradžioj jau galėsiu dantis į raudoną sunokusį pomidorą suleist..

Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 18, 09:51)
atejau pasiguost 14 seta dar nedygsta, gal jau perseti  verysad.gif

baikit kraustytis iš proto, mergai doh.gif Taigi tik keturios dienos praėjo nuo sėjos doh.gif
Atsakyti
tiesa,vakar vakare galvojau,kad BLACK CHERRY jau atsisveikina unsure.gif nes tai lapukus buvo sudeje,lyg sakytu AMEN blink.gif bet snd ryte jau sveikinasi su saulute,nors ji sviecia i priesais stovinti nama,o pas mus buna tik nuo 15 val cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 09:53)
reiks kas antrą dieną persodinėt, mažu gegužės pradžioj jau galėsiu dantis į raudoną sunokusį pomidorą suleist..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 10:44)

Daigeliai per puse sulenkti neluzta. Juk jie buna tokie trapus?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 18, 11:51)
atejau pasiguost 14 seta dar nedygsta, gal jau perseti  verysad.gif

Turėkite kantrybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 10:51)
reiks kas antrą dieną persodinėt...

lotuliukas.gif
Tu geriau eik sėt Lemon Boy. Bent paragavimui... Man juos pora metų pardaveika taip gyrė, kad 6iemet neištvėriau ir pasisėjau. Deja, iš 5 daigelių išdygo 2.. Manau užteks ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 11:49)
o aš dar labiau jo nesuprantu  biggrin.gif
Mano diedas labai myli vieną katę, bet jis jų neskiria (abi vienodos), tai nė ant vienos neburbuliuoja  lotuliukas.gif

O mano ir vyro nuomonės tos pačios- gyvūnams kambaryje ne vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 03 18, 10:56)
Daigeliai per puse sulenkti neluzta. Juk jie buna tokie trapus?

Lūžta vyresni daigai, kada koteliai kietesni būna. Bet nepergyvenu, nes ir įlūžę puikiai toliau "parazituoja" smile.gif Jauni ir lankstūs daigai nelūžta. Nu, reik saiką jaust ir lenkiant.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 18 kovo 2011 - 10:02
QUOTE(jediara @ 2011 03 18, 11:57)
Turėkite kantrybės  doh.gif

blush2.gif
Atsakyti