Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveikos,
skaiciau,skaiciau tyliai,lendu ir as i dienos sviesa biggrin.gif
is setos31rusies neisdygo evergreen,citrina,krakus,marvel stryp,jasminia,
pirmuosius sejau money maker vasario 7,tai dygti pradejo kovo8,jau buvau nurasius prie nedaigiu biggrin.gif
visi kiti seti kovo 2-3d,dar nepikavau nei vienu
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 08:12)
as sekmadieni sejau... o jau va penktadienis verysad.gif

labai skubat. Tikrai dar išlįs.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 18, 00:01)
Lygtais Dalemos buvo,ismeciau pakeli,

man tai tie parduotuviniai tai kazkaip nezinau. Gelytem, ridikeliam kokiem gal ir gerai. Bet jau "rimtom" darzovem tokiu nepropaguoju.
beje šiemet kaip niekad laaaabai prastai sudygo sg sėklos (pirkta iš jų firminės parduotuvės Kėdainiuose) schmoll.gif Ir dar šiemet pabanžiau pirkakart ir baltic seeds sėklas. Daigumas superinis, ziuresim derliu.
Atsakyti
Liko black cherry seklyčiu. Galėčiau pasidalinti. Tik tai mano iš pernykščio pomidoriuko lukštentos sėklytės.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 18, 00:45)
ne tik del daigu tikrinimo isgine is namu kates ,jos mane laabai mylejo grudos i miegama kartu miegot,o jei neisileizdavau tai saukdavo prie duru ir draskydavo jas,vasara tai is vis grazu buvo, is balkono per antenos stieba uzlipa ant stogo, o nulipt bijo, tai atsiseda ant stogo prie miegamojo lango ir saukia ,turiu ateit i balkona pavadint tai tada nulipa ir taip kas nakt ,sarmata nuo kaimynu nakti su kate duotis palangem

Kokia istorija lotuliukas.gif -dabar Jūsų vyrą dar labiau suprantu biggrin.gif
Gauti iš Jūsų Birsen jau rodo "kabliukus" thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 10:12)

Ir aš sėjau sekmadienį, bet kadangi daigyklos ant radiatoriaus negaliu padėti, tai tik šiandien kai kurių rūšių pradėjo rodytis "kabliukai'. Visai nepergyvenu - žinau, kad išdygs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 03 17, 11:53)
Ačiū  4u.gif  4u.gif
Aš iš Žemaitijos, iš Šilalės, tai ko gero teks pasiplanuot penkmečiui  mirksiukas.gif

Cia skelbiasi kad siuncia vermikulita i kitus miestus Vermikulitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 09:27)
labai skubat. Tikrai dar išlįs.

ok, lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2011 03 18, 08:53)
Liko black cherry seklyčiu. Galėčiau pasidalinti. Tik tai mano iš pernykščio pomidoriuko lukštentos sėklytės.

as noreciau ax.gif o jus is kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vartotojo vardas @ 2011 03 17, 23:06)
dzigitas, o kur pirkot Black cherry sėklas? Visur ieškau, niekur nerandu  verysad.gif

cia jau mane viena forumiete aprupino smile.gif
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 07:35)
Vardan eksperimento ir bendros nuomonės verta ar neverta keletą kartų pikiuoti daigus, parodysiu jums skirtumą tarp pomidorų daigelių, kuriuos pikiavau tik su skilčialapiais praėjusią savaitę...Abi nuotraukos šios dienos smile.gif

nu jo,skirtumas akivaizdus.o manieji ir pikuoti,ir nepikuoti kol kas panasus ax.gif
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 08:12)
*****, nelenda tie pomidorai pas mane , eina sau tiek prisejau o nei vienas nelenda, pakrapsciau viena, nieko ne nesimato.............sakes doh.gif
per kiek laiko turi islisti?

dar islis irnesakyk.gif gal pergiliai pasejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 18, 10:17)
cia jau mane viena forumiete aprupino smile.gif

dar islis irnesakyk.gif gal pergiliai pasejai mirksiukas.gif

gal, velnias zino, pirma kart tai darau, tai pilnai gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taj @ 2011 03 18, 10:00)
Cia skelbiasi kad siuncia vermikulita i kitus miestus Vermikulitas  4u.gif

Aš iš čia ir užsisakiau vakar smile.gif Lauksiu dabar smile.gif ir iškart išpikiuosiu thumbup.gif .
Nes Ex išpikiuotieji tikrai žymiai didesni bigsmile.gif , lyg ne tos veislės būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki o dar sendiena seti galima mastau.gif ,truksta man dar kokios veisles kur daug veda pomidoru ,gal galit parekomenduoti .Taifun siule pardaveja g.gif
Atsakyti