sveikos,
skaiciau,skaiciau tyliai,lendu ir as i dienos sviesa
is setos31rusies neisdygo evergreen,citrina,krakus,marvel stryp,jasminia,
pirmuosius sejau money maker vasario 7,tai dygti pradejo kovo8,jau buvau nurasius prie nedaigiu
visi kiti seti kovo 2-3d,dar nepikavau nei vienu
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 08:12)
as sekmadieni sejau... o jau va penktadienis
labai skubat. Tikrai dar išlįs.
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 18, 00:01)
Lygtais Dalemos buvo,ismeciau pakeli,
man tai tie parduotuviniai tai kazkaip nezinau. Gelytem, ridikeliam kokiem gal ir gerai. Bet jau "rimtom" darzovem tokiu nepropaguoju.
beje šiemet kaip niekad laaaabai prastai sudygo sg sėklos (pirkta iš jų firminės parduotuvės Kėdainiuose) Ir dar šiemet pabanžiau pirkakart ir baltic seeds sėklas. Daigumas superinis, ziuresim derliu.
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 18, 00:45)
ne tik del daigu tikrinimo isgine is namu kates ,jos mane laabai mylejo grudos i miegama kartu miegot,o jei neisileizdavau tai saukdavo prie duru ir draskydavo jas,vasara tai is vis grazu buvo, is balkono per antenos stieba uzlipa ant stogo, o nulipt bijo, tai atsiseda ant stogo prie miegamojo lango ir saukia ,turiu ateit i balkona pavadint tai tada nulipa ir taip kas nakt ,sarmata nuo kaimynu nakti su kate duotis palangem
Kokia istorija -dabar Jūsų vyrą dar labiau suprantu
Gauti iš Jūsų Birsen jau rodo "kabliukus"
Papildyta:
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 10:12)
Ir aš sėjau sekmadienį, bet kadangi daigyklos ant radiatoriaus negaliu padėti, tai tik šiandien kai kurių rūšių pradėjo rodytis "kabliukai'. Visai nepergyvenu - žinau, kad išdygs
QUOTE(marene @ 2011 03 18, 08:53)
Liko black cherry seklyčiu. Galėčiau pasidalinti. Tik tai mano iš pernykščio pomidoriuko lukštentos sėklytės.
as noreciau o jus is kur
QUOTE(Vartotojo vardas @ 2011 03 17, 23:06)
dzigitas, o kur pirkot Black cherry sėklas? Visur ieškau, niekur nerandu
cia jau mane viena forumiete aprupino
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 07:35)
Vardan eksperimento ir bendros nuomonės verta ar neverta keletą kartų pikiuoti daigus, parodysiu jums skirtumą tarp pomidorų daigelių, kuriuos pikiavau tik su skilčialapiais praėjusią savaitę...Abi nuotraukos šios dienos
nu jo,skirtumas akivaizdus.o manieji ir pikuoti,ir nepikuoti kol kas panasus
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 18, 08:12)
*****, nelenda tie pomidorai pas mane , eina sau tiek prisejau o nei vienas nelenda, pakrapsciau viena, nieko ne nesimato.............sakes
per kiek laiko turi islisti?
per kiek laiko turi islisti?
dar islis gal pergiliai pasejai
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 18, 10:17)
gal, velnias zino, pirma kart tai darau, tai pilnai gali buti
QUOTE(Taj @ 2011 03 18, 10:00)
Aš iš čia ir užsisakiau vakar Lauksiu dabar ir iškart išpikiuosiu .
Nes Ex išpikiuotieji tikrai žymiai didesni , lyg ne tos veislės būtų