Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lotosiukas @ 2011 03 17, 21:42)
blink.gif kokios firmos sėklos buvo? Ar kur jas pirkai, gal turguje?
gal dar atsėt galima? mastau.gif ale, kad nebūtų paskui kaip Saintlinai su Colibriais...  smile.gif

Lygtais Dalemos buvo,ismeciau pakeli, pirkau parduotuvej. O dar gerulis tame,kad ta pakeli buvau pasilikus,ir jau norejau set,bet kai pasiziurejau i seklas,supratau kame reikalas doh.gif
Atsakyti
dzigitas, o kur pirkot Black cherry sėklas? Visur ieškau, niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsti bambonke @ 2011 03 17, 20:29)
As pirkau žemių mišinį su tuo vermikulitu, rytoj galėsiu pažiūrėti kieno gamybos, nes mano plantacijos darbe biggrin.gif

Aš jau radau skelimą ir nusipirkau smile.gif Jei atsiųs, galėsiu visoms nuorodėlę įmesti - visai patogu, kai atsiunčia, jei gyveni provincijoj, kur nieks nei tokio pavadinimo negirdėję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 17, 21:39)

gerai ,kad COLIBRIU neturejau...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pas tave ten ir be Colibrių botanikos sodas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 22:28)
Todėl Jūsų vyras ir "parodė" katėms jų vietą  biggrin.gif
Papildyta:

Kuo jie Tau tokie ypatingi? ax.gif

Katės vieta ant minkščiausios sofutės šalia šeimininkės biggrin.gif

Aš pernai auginau vieną Colibrį, buvau gavus pagal mainų programą. Man labai patiko. Buvo vienas iš tų, kuriems nusispjaut į oro sąlygas. Derėjo gausiai, pomidoriukai nemažos slyvos formos, labai tinkami konservavimui savo sultyse.
Papildyta:
QUOTE(lotosiukas @ 2011 03 17, 21:42)
gal dar atsėt galima? mastau.gif ale, kad nebūtų paskui kaip Saintlinai su Colibriais...  smile.gif

atsėt, žinoma, galima, ale gal dėl visa ko truputį lukterk. Na, kad kaip man nebūtų biggrin.gif Bet mano jau buvo sudygę, ir netgi išpikiuoti. Bet toj gausybėj pamiršau, kad į kitą kampą nukišus buvau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vartotojo vardas @ 2011 03 17, 23:06)
dzigitas, o kur pirkot Black cherry sėklas? Visur ieškau, niekur nerandu  verysad.gif

parduotuvėse nesu mačius. Daugiausia, matyt, merginos viena kitą sušelpė jų sėklom.
Atsakyti
Vardan eksperimento ir bendros nuomonės verta ar neverta keletą kartų pikiuoti daigus, parodysiu jums skirtumą tarp pomidorų daigelių, kuriuos pikiavau tik su skilčialapiais praėjusią savaitę...Abi nuotraukos šios dienos smile.gif

Čia daigeliai likę nepikiuoti...

user posted image

O čia taip atrodo tie patys daigeliai ,ta pati veislė po pikiavimo....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 17, 21:38)
1. O mano Colibriai  schmoll.gif supykę, tik vienas išdygo ir tas kaip siūlas susiraičiusia viršūne.
2.  ir dar keletas atvežtinių pavedė verysad.gif

1. Gal dar išlįs koks..
2. Pas mane atvežtiniai irgi labai prastai pasirodė doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ,

Įsigijau vakar pomidorų apsaugai 'Serentį žemaūgį" ir paskaičiau ant pakelio,

kad sėti reikia nuo blandžio mėnesio. Tai galvoju kol sudygs, tai ir pomidorai bus paaugę g.gif

O jūs kaip darot? Ar į šiltnmį tiesiai sėjat, ar namuose daiginat ir kada.

-----------

Sugalvojau kaip papildomą palangę iš lyginimo lentos pasidaryti (dar seną klijuotę užtiest tinka).

Gal ir džiovykla skalbinių tiktų, jei stabilesnė būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 18 kovo 2011 - 07:44
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 07:35)
Vardan eksperimento ir bendros nuomonės verta ar neverta keletą kartų pikiuoti daigus, parodysiu jums skirtumą tarp pomidorų daigelių, kuriuos pikiavau

pas mane lygiai tas pats drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 18, 07:37)
Įsigijau vakar pomidorų apsaugai 'Serentį žemaūgį" ................
O jūs kaip darot? Ar į šiltnmį tiesiai sėjat, ar namuose  daiginat ir kada.

aš sėju balandį į lovelį ir statau lovelį šiltnamyje. Ten jis man netrukdo, jei trukdo, patraukiu į šoną.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O vat įdomu, jeigu sėklytes iškart sėti kiekvieną atskirai į jau didesnį indą, koks rezultatas būtų tuomet g.gif

Aš serenčiukų šiek tiek pasisėju namie anksti, kažkiek sėju į šiltnamį, o dar jie patys pasisėja mano darže nuo praėjusio sezono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 18 kovo 2011 - 07:44
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 18, 08:42)
Labas rytas  4u.gif
O vat įdomu, jeigu sėklytes iškart sėti kiekvieną atskirai į jau didesnį indą, koks rezultatas būtų tuomet  g.gif

Net jei sėsit po vieną sėklą į kibirą, rezultatas bus kaip pirmoje foto.. Aš kalbu apie daigų pikiavimą, o ne apie talpos dydį..
Atsakyti
kažin kokio mažiaus daigeliams turi nugelst ir nukrist apatiniai skilčialapiai g.gif
Atsakyti
*****, nelenda tie pomidorai pas mane , eina sau tiek prisejau o nei vienas nelenda, pakrapsciau viena, nieko ne nesimato.............sakes doh.gif
per kiek laiko turi islisti?
as sekmadieni sejau... o jau va penktadienis verysad.gif
Atsakyti