Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 17, 19:50)
Taip, apdengiau maistine plėvele, kartkartėmis pravėdinu. O jūs vos tik prasikalusius daigelius nešate kur vėsiau t.y. ant palangės? Ką darote jei susėjote kelias sėklas į vieną indelį, o iš tų kelių tik vienas prasikalęs? Laukiate kol visi išlys ar dedate ant palangės? smile.gif

Taip, iskeliu ant palanges... bet ne vesiai, nes turi iki galo prasikalti... pas mane pietvakarine puse-tai idealios salygos. As pasiziuriu kiek prasikalusiu seklyciu-jei tik viena-dvi-tai dar palaikau ant radiatoriaus, o jei jau dauguma, tai nukeliu..
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 17, 18:27)
lolita1960, iš to sąrašuko buvau pasėjus Lemon boy, tai išdygusios visos 100 proc 4u.gif

o man deja ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 17, 20:44)
aš jau nublūdau su ta pomidorų gausa  doh.gif  Skaičiavau skaičiavau šiandien išpikiuotus daigelius, sąrašą dariau. Atradau, kad Colibrių per mažai, pasėjau dar. Po pusdienio radau sudygusius Colibrius kitoj vietoj padėtus  doh.gif  Kas per daug, visgi tikrai negerai  biggrin.gif Kaži, kiek aš jų atrasiu, kai reiks šiltnamius užpildyt  blink.gif

O mano Colibriai schmoll.gif supykę, tik vienas išdygo ir tas kaip siūlas susiraičiusia viršūne.
Beje ir Golden konigin, kaip Lolitos, neišdygo. Sėta 03.07, sėklas vyras parvežė iš Olandijos, ir dar keletas atvežtinių pavedė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 17, 19:44)
aš jau nublūdau su ta pomidorų gausa  doh.gif  Skaičiavau skaičiavau šiandien išpikiuotus daigelius, sąrašą dariau. Atradau, kad Colibrių per mažai, pasėjau dar. Po pusdienio radau sudygusius Colibrius kitoj vietoj padėtus  doh.gif  Kas per daug, visgi tikrai negerai  biggrin.gif Kaži, kiek aš jų atrasiu, kai reiks šiltnamius užpildyt  blink.gif

nu labas padruzke,man tas pats, sakiau sau, kad pikiuosiu daugiausia po 5 daigus vienos rusies ,bet kai pradejau pikiuot ir prasidejo --- nu ir tas dar grazus daigelis ir ta dar pasodinsiu...o cia pikiavimo dar tik pradzia bigsmile.gif
gerai ,kad COLIBRIU neturejau...

Jokubai ,auklek auklek kate ,o tai bus, kaip man su pelem...ir be to, pernai mano kates buvo nuedusios paprikas ,o pomidorams "patikrino" ar saknys tvirtos... doh.gif pykomes ziauriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 17 kovo 2011 - 21:46
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 17, 18:52)
O praeitais metais pomidoru pakelyje buvo kazkokios zoles seklos g.gif

blink.gif kokios firmos sėklos buvo? Ar kur jas pirkai, gal turguje?

QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 17, 21:34)
o man deja ne verysad.gif

gal dar atsėt galima? mastau.gif ale, kad nebūtų paskui kaip Saintlinai su Colibriais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2011 03 17, 23:42)

gal dar atsėt galima? mastau.gif ale, kad nebūtų paskui kaip Saintlinai su Colibriais...  smile.gif

Žinoma, pats laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
neprisitačiau blush2.gif esu "tylioji" šios temelės skaitytoja blush2.gif
Atsakyti
atradau siande toki puslapi (tik nuorodos idet nemoku) vasarossodas.lt ten yra siek tiek seklu corazon 10 seklu ten kainuoja 6,60 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2011 03 17, 21:42)
blink.gif kokios firmos sėklos buvo? Ar kur jas pirkai, gal turguje?
gal dar atsėt galima? mastau.gif ale, kad nebūtų paskui kaip Saintlinai su Colibriais...  smile.gif

,nebeturiu seklu ,kazkokia mamike buvo atsiuntus ,bet deja nesudygo ...o taip kitos seklos kur nedygo, siandien dar pasejau thumbup.gif dygs nedygs jau cia ne mano problema pripyliau negailedama,o be to tikiuos gal kas dar isdygs is seniau pasetu ,tai dar laiko yra iki sodint i siltnami uzaugs thumbup.gif

o gal dar i seklu parduotuve kur uzbegsiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lotosiukas @ 2011 03 17, 21:43)
neprisitačiau blush2.gif esu "tylioji" šios temelės skaitytoja blush2.gif

Labas labas ,prasom i musu buri, kuo daugiau tuo smagiau ir prasom "netylet' pasisakyt ,pasibedavot ,papasakot apie savo "darza"kaip dygsta ,kaip auga...skaitai ir matai kaip mes cia duodames po prakaitu su savo POMIDORAIS,cia dar tik pradzia ,kuo toliau tuo smagiau bus... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 17 kovo 2011 - 21:53
QUOTE(Neris @ 2011 03 17, 11:24)
GOLDEN KONIGIN, tai pat nerodo jokiu gyvybes zenklu,

QUOTE(rootha @ 2011 03 17, 11:38)
is 20 setu Golden Konigin, sudygo tik 6,

Smalsumo vedina nubėgau pažiūrėt-pas mane irgi neišdygę (sėta kovo 9 d.)

QUOTE(saintlina @ 2011 03 17, 19:44)
Atradau, kad Colibrių per mažai, pasėjau dar. Po pusdienio radau sudygusius Colibrius kitoj vietoj padėtus  doh.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 17, 23:39)

Jokubai ,auklek auklek kate ,o tai bus, kaip man su pelem...ir be to, pernai mano kates buvo nuedusios paprikas ,o pomidorams "patikrino" ar saknys tvirtos... doh.gif pykomes ziauriai lotuliukas.gif

Todėl Jūsų vyras ir "parodė" katėms jų vietą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 03 17, 21:44)
Atradau, kad Colibrių per mažai, pasėjau dar.

Kuo jie Tau tokie ypatingi? ax.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2011 03 17, 22:28]
Todėl Jūsų vyras ir "parodė" katėms jų vietą biggrin.gif
Papildyta:

ne tik del daigu tikrinimo isgine is namu kates ,jos mane laabai mylejo grudos i miegama kartu miegot,o jei neisileizdavau tai saukdavo prie duru ir draskydavo jas,vasara tai is vis grazu buvo, is balkono per antenos stieba uzlipa ant stogo, o nulipt bijo, tai atsiseda ant stogo prie miegamojo lango ir saukia ,turiu ateit i balkona pavadint tai tada nulipa ir taip kas nakt ,sarmata nuo kaimynu nakti su kate duotis palangem
Atsakyti