Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Nome @ 2011 03 11, 01:56)
Jau seniai nusprendėm, kad nereikia aklai sekti jokių sėjos kalendorių, geriau vadovautis savo galva biggrin.gif

Tai ar turi įtakos tie sėjos kalendoriai augalams, ar čia panašiai kaip su horoskopais. rolleyes.gif Kokia jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 11, 00:03)
Tai ar turi įtakos tie sėjos kalendoriai augalams, ar čia panašiai kaip su horoskopais. rolleyes.gif Kokia jūsų nuomonė?

tai pati matot, kad tie kalendoriai viens kitam priestarauja. Negi lauksit balandzio, kad pomidorus pasiset?
As nezinau, turi itakos ar neturi, bet kalendoriais nesivadovauju. Seju kada man atrodo geriausia ir derlium tikrai neteko skustis.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 10, 21:31)
Tai gera kaina  bigsmile.gif jei dar padėklas nemažas už ją tongue.gif

čia vieta "pačiam vidury, tik pro centrini įėjimą įvairavus" gal Ukmergės plente esančiuose "senukuose" Vilniuj, ar kur kitur?

Šiandien "Maximoj" nusipirkau daigyklą: 24 pomidorams apie 1,30 lt kainavo (nuolaida - 30 proc. daigykloms, o vazonams - 40 proc.)  tokie kaip padėklo tipo sujungti juodi plastmasiniai vazonėliai su skylutėmis.

user posted image

GALIOJA IKI KOVO 14 d.

mergaites pomidorininkes, o siose daigyklose pikuojat daigelius, o po to tiesiai i siltnami sodinat? O jie ne per mazi pomidorams persodinti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 11, 08:19)
As nezinau, turi itakos ar neturi, bet kalendoriais nesivadovauju. Seju kada man atrodo geriausia ir derlium tikrai neteko skustis.

va, aš irgi taip ir derliumi tikrai nesiskųsdavau drinks_cheers.gif šiemet sudurnavojau į kalendorius žiūrėt, kovo 6 dieną sėjau (jau dygstaaa thumbup.gif ), bet tik tiek - ilgai jais vadovautis tiesiog negaliu lotuliukas.gif : nors pagal kažkurį iš kalendorių šiandien gera diena sėt, bet nesulaukiau - vakar toookia nuotaika užėjo ir su toookia meile pasisėjau likusius pomidoriukus, kad negali neaugt schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
oj,vos neapsisisinau is dziaugsmo.atidengia savo pomidorus ir radau jau islindusius pomidoriukus thumbup.gif bet kai kurie tokie gerokai istyse, po kokius 2cm g.gif
tik dabar turiu klausimuka.man juos atidengti ir perkelti ant palanges?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 11, 10:51)
oj,vos neapsisisinau is dziaugsmo.atidengia savo pomidorus ir radau jau islindusius pomidoriukus thumbup.gif bet kai kurie tokie gerokai istyse, po kokius 2cm g.gif
tik dabar turiu klausimuka.man juos atidengti ir perkelti ant palanges?

Ir kuo greičiau ant palangės, nes aš vienus pavėlavau perkelt, gavos "bokštiniai" tongue.gif
Atsakyti
Ir as skubu pasigirti smile.gif pas mane praktiskai 100% Cherriukai sudygo ir Venus bei Vilma nosytes kisa, pastarieji kokie tai vangus g.gif Visi atidengti ir ant palanges, tikiuosi neisstyps labai.
Atsakyti
Pas mane nei vienas iš 14 rūšių nedygsta doh.gif Eisiu elektrinį pečiuką aš tuoj traukt,nes garantuotai per mažai šilumos jiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 03 11, 11:39)
Pas mane nei vienas iš 14 rūšių nedygsta doh.gif Eisiu elektrinį pečiuką aš tuoj traukt,nes garantuotai per mažai šilumos jiems g.gif

Pas mane jau menesis laiko kaip sildymas namuose atjungtas ir visos daigyklos ant palanges nuo pat pirmos dienos isitaisiusios.. praeita ketvirtadieni susisejau tai vat vakar pasirode pirmieji daigai.
Atsakyti
Ačiū už naujai atidarytą temą 4u.gif

Matau, kad jau skaičiuojate daigelius, šaunu biggrin.gif
O mes turbūt tik šiandien sėsime ax.gif

Nors pradžia jau yra, vilmukai pradėjo tikrinius lapelius skleisti.

Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 03 11, 11:39)

Ko gero, kad trūksta šilumos 4u.gif Mano visi jau sudygo: vienus raugiau, kitur mažiau išlindusių ax.gif O pirmieji išlindo Sweet Milion, kur iš tavęs gavau 4u.gif
Atsakyti
BEJE, KAIP SEKASI lOLITAI SU GRAUŽIKAIS KARIAUTI?

Gal jau pavyko visus sugaudyti?
Atsakyti