Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 17, 16:53)

Tiesa pamiršau pasigirt, vakar vieną "padružkę" pagavau ,tikiuos kad viena tebuvo... thumbup.gif gal daugiau šunybių nebebus,mano svyrantys pomidorai dar karta pasėti sudygo,"padružkė" buvo nugraužus rolleyes.gif

thumbup.gif Sakiau, kad ir be kačių apsaugosite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidoru ir ne tik augintojos. As tik siandien savuosius pasisejau.
Namie pasisejau BALCONI RED F1
user posted image
ir GOLDEN CHERRY
user posted image

Labai man patinka sie mazi pomidorai. labai graziai uzmarinuoti atrodo, patiekalams puosti idealus, o ir salotoms tokie patys tie.
Pas mama pasejusios turim ‚Fantasio‘ H, ,,DELFINE"H, POLFAST H, TOLSTOI H ir dar kazkokiu neaiskiu pora veisliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 17 kovo 2011 - 17:07
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 17, 11:55)
Prasom prasom ,dabar beliko  pasejus sulaukt derliaus.

Vakar as savo dickius ispikiavau ,setus vasario16-17d ,merginos o kaip jums su sudygimo mano kazkaip nenori dygt sie :

FIGARO F
LEMON BOY
ARBUZINIS
GOLDEN KONIGIN

IESKOJAU NERADAU JOKIU GYVYBES POZYMIU doh.gif  g.gif matyt teks isgyvent be ju g.gif

pas mane goldenai dygsta, bet seklos ne siemet pirktos smile.gif
marfa irgi rodo gyvybe,isvis jokios nerodo marvel strype verysad.gif

agnex sudygo tavo dvi rusys jau pomidoriuku,viena dar laukia kazko,bet tikiuos isdygs smile.gif
Atsakyti
as jau nekantrauju, prakapsciau o dar net nepanasu, kad digs schmoll.gif
Atsakyti
mano GOLDEN KONIGIN irgi isdygo kuo graziausiai(tfu tfu tfu smile.gif ),o MARFOS kol kas 6 is 10 rolleyes.gif .tik snd viena'palaidojus'triedaline truputi ema.kad tik visi man taip nenuputu.ypac mano cheriukai unsure.gif SWEET MILLION tai dar turiu paset,o vat BLACK CHERRY 'laidotuviu' tai nepernesiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
thomas philips parduotuvėje Vilniuje šiaurės mieste mačiau karčiosios druskos - ten parašyt buvo, kad skirta spygliuočiams kad negeltonuotų spygliai, bet gal ji kam pravers ir ant Rafų pabarstyt biggrin.gif
Atsakyti
lolita1960, iš to sąrašuko buvau pasėjus Lemon boy, tai išdygusios visos 100 proc 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvau pradingus is akiracio, uztat dziaugiuosi isdygusiais pomidorais 4u.gif 4 diena po sejos patys pirmieji pasirode Green zebra,o jau po dienos, kitos ir kiti pradejo rodytis. Bet vis dar laukiu isdygsianciu Zloty Ozarovski,siemet bent jau pasejau normalias seklas,nors nelabai dygias, bet uztat pomidorines.O praeitais metais pomidoru pakelyje buvo kazkokios zoles seklos g.gif
Uztat dabar prasidejo didysis saugojimas nuo niokotoju, nes vis idomu paziuret kas auga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 03 17, 08:34)
O aš vakar visą savo miestuką apsukau - niekur nėr to vermikulito schmoll.gif  , norėjau kaip Gaudvilė apmulčiuoti  unsure.gif

As pirkau žemių mišinį su tuo vermikulitu, rytoj galėsiu pažiūrėti kieno gamybos, nes mano plantacijos darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 17, 13:54)
Sveikinu 4u.gif Mano per porą dienų sudygo tik vienas. rolleyes.gif (laikau vonioje, kur gyvatukas šiltas, ir šviesos yra).Na jūsų ko gero sėklos prieš tai buvo išmirkytos ir nebeicuotos, ar ne?  blink.gif  Aš savųjų nemirkiau blush2.gif

Ne, as nemirkau seklu... o buvo ir beicuotu ir ne.. smile.gif Sviesos seklytems nereikia... reikia silumos ir dregmes, dar pravedinti reikia.. o tu apdengusi indelius, kuriuose susetos seklytes?
Atsakyti
aš jau nublūdau su ta pomidorų gausa doh.gif Skaičiavau skaičiavau šiandien išpikiuotus daigelius, sąrašą dariau. Atradau, kad Colibrių per mažai, pasėjau dar. Po pusdienio radau sudygusius Colibrius kitoj vietoj padėtus doh.gif Kas per daug, visgi tikrai negerai biggrin.gif Kaži, kiek aš jų atrasiu, kai reiks šiltnamius užpildyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 17, 21:36)
Ne, as nemirkau seklu... o buvo ir beicuotu ir ne..  smile.gif  Sviesos seklytems nereikia... reikia silumos ir dregmes, dar pravedinti reikia.. o tu apdengusi indelius, kuriuose susetos seklytes?

Taip, apdengiau maistine plėvele, kartkartėmis pravėdinu. O jūs vos tik prasikalusius daigelius nešate kur vėsiau t.y. ant palangės? Ką darote jei susėjote kelias sėklas į vieną indelį, o iš tų kelių tik vienas prasikalęs? Laukiate kol visi išlys ar dedate ant palangės? smile.gif
Atsakyti