Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 17, 14:57)
taip, iš tavęs  4u.gif Aš tai auginu toliau, žiūrėsim kas čia papildomai užsisėjo. Kad ne piktžolė, tai nė neabejoju  bigsmile.gif

pas mane visur pridygo arba citrininės melisos arba katžolės, jaučiu, kad antroji, nu, bet ot kaip ji atsirado, jei net nežydėjo... g.gif

Nu bet čia, tai aiškiai pomidoras bigsmile.gif Tik dabar man pasakykit koks? Iš maniškių nelabai tikiu, kad būtų, tai gal kokią sėklytę Ex lauktuvių įdėjo duodama sėklytes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 17, 14:43)
spėkit kuris tikras augintis, o kuris neprašytas nuomininkas  biggrin.gif

nu bet koks gražuolis tas tavo nuomininkas wub.gif
pas mane tai kermėkuose du tokie pomidoriniai išdygo, neįsivaizduoju kaip tos sėklos taip sugeba sušokinėt į svetimas dėžutes biggrin.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 17, 14:54)
Na jūsų ko gero sėklos prieš tai buvo išmirkytos ir nebeicuotos, ar ne?  blink.gif  Aš savųjų nemirkiau blush2.gif

visokių buvo ir mirkytos ir ne, ir beicuotos ir ne biggrin.gif nieko tokio, kad nemirkai, vis tiek juk sudygsta ar ne? aš tik kai turiu laiko taip žaidžiu smile.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 17, 14:55)
Panašu, kad ne žemaūgis jis... nu bet išmest taip gaila cool.gif

tai jau tikrai smile.gif augink jį kaip pomidorą "incognito", gal bus toks geras, kad visoms sėklų prisireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
kas ieško Vilniuj "Vilma" balkoninių tai ką tik "Ermitaže" (Akropolio) buvo

stende kur po 1,29 Lt , tai dar visoms sėkloms - 40 proc.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 16:20)

tai jau tikrai smile.gif augink jį kaip pomidorą "incognito", gal bus toks geras, kad visoms sėklų prisireiks lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Jei gera rūšis, greitai visoms prireikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 15:39)
drinks_cheers.gif Jei gera rūšis, greitai visoms prireikia  lotuliukas.gif

Bet kaip žinot ar aukštaūgis ar žemaūgis bus? Balkone, tai aš jo tikrai nenoriu, bet jeigu nuvešiu pas mamą, o jis paaiškės, kad ne aukštaūgis, tai keiks poto mane doh.gif
Atsakyti
Merginos ,gal kas siuntėtės iš" LORETOS GĖLĖS" pomidorų DIDIEJI ar jums dygo ?Apsižiūriu kad pas mane jų nerasta sudygusių ,dabar dar kartą pasėjau ,tik tos sėklos tokios įdomios - sukibusios ir patryniau tarp pirštų kitos subyrėjo.Bent aš galvoju kad taip neturėtų būt.

Tiesa pamiršau pasigirt, vakar vieną "padružkę" pagavau ,tikiuos kad viena tebuvo... thumbup.gif gal daugiau šunybių nebebus,mano svyrantys pomidorai dar karta pasėti sudygo,"padružkė" buvo nugraužus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 17 kovo 2011 - 15:02
gal galite parašyti, patikrintu veišlių labai ankštyvų pomidorų pavadinimuš? (atšiprašau, kad šveplai, bet dingo tokia raidė kaip š, tik be paukščiuko smile.gif )

QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 17, 15:37)
kas ieško Vilniuj "Vilma" balkoninių tai ką tik "Ermitaže" (Akropolio) buvo

stende kur po 1,29 Lt , tai dar visoms sėkloms - 40 proc.

Maximoj yra irgi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 17 kovo 2011 - 15:32
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 17, 14:53)
Merginos ,gal kas siuntėtės iš" LORETOS GĖLĖS" pomidorų DIDIEJI ar jums dygo ?Apsižiūriu kad pas mane jų nerasta sudygusių ,dabar dar kartą pasėjau ,tik tos sėklos tokios įdomios - sukibusios ir patryniau tarp pirštų kitos subyrėjo.Bent aš  galvoju kad taip neturėtų būt.

nesudygo nei viena sekla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 17, 15:53)
vakar vieną "padružkę" pagavau ,tikiuos kad viena tebuvo... thumbup.gif gal daugiau šunybių nebebus

nu va kokios geros naujienos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 17, 15:44)
Bet kaip žinot ar aukštaūgis ar žemaūgis bus?

nu čia jau sunku ką nors pasakyt, gal reiktu su kokiu žemaugiu palygint g.gif nu man vazoniniai tai iškart matosi, anksti pasetas plfastas irgi su kiek mažesniai tikrais lapeliais, o va Rafas tai gryn kaip tavo tas daigiukas, su tokiais poilgiais tikrais lapeliais g.gif nu bet sunku iš nuotraukos kažką spręst, reikia natūroj su kuom nors palygint smile.gif

QUOTE(Elzė @ 2011 03 17, 16:31)
gal galite parašyti, patikrintu veišlių labai ankštyvų pomidorų pavadinimuš? (atšiprašau, kad šveplai, bet dingo tokia raidė kaip š, tik be paukščiuko smile.gif )
Maximoj yra irgi

Lauko ar šiltnaminių, aukštaūgių ar žemaūgių?
Atsakyti
QUOTE(sabale @ 2011 03 17, 12:51)
nepergyvenk Marfa islys visa ,as kiek pasejau tiek islindo ,tik veliau nei kitos seklytes

O Marfa taip ilgai dygsta, buvo seta 03.08...
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 17:25)
Lauko ar šiltnaminių, aukštaūgių ar žemaūgių?

ešminiš dalykaš- kad būtų labai labai ankštyvi. Nelabai turi škirtumo ar šiltnaminiai, ar ne. ir aukšti nevarbu.
Balticeed mačiau polfašt turi labai anktyvuš. įdomu kokioš jūšų, patikrintoš veišlėš?

p.s. atšiprašau už šveplavimą, bet dingo tokia raidė kaip š, tik be paukščiuko ax.gif
Atsakyti
Šiandien naktį, katė kesinosi į mano daigus biggrin.gif Laimei kad atsikėliau, tai beveik nieko nepadarė, gavo bausmę miegot kooridoriui smile.gif
Atsakyti