Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 13:55)

O gal kas sėjot NOVOGONY, aš kiek nustebau praplėšus pakelį...tokio smulkumo sėklų dar gyvenime nesu mačiusi, net keista pasirodė, kad vyšninių pomidoriukų daug stambesnės sėklytės g.gif bet matyt jau tokia veislė, įdomu bus sulaukt derliaus rolleyes.gif

Gaila, negavau šiemet pirkti šių sėklų verysad.gif - ieškosiu kitais metais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 12:04)
šitos veislės labai norėjau, bet šiemet negavau, tai būtinai kitais metais ieškosiu rolleyes.gif  kur pirkot?
drinks_cheers.gif

Sachar belyj pirkau Sėklelėje. Jei esate iš Kauno (siųsti man nelabai patogu) galėsiu pasidalinti sėklytėmis, pokiukyje dar liko, o jei bus skanūs ir gerai augs, tai ir iš būsimo derliaus parinksiu sėklų kitiems metams.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 13:18)
Gaila, negavau šiemet pirkti šių sėklų verysad.gif  - ieškosiu kitais metais rolleyes.gif

tai galiu atsiųst jeigu dar sėsi biggrin.gif arba kitais metais parašyk man 4u.gif

QUOTE(irid @ 2011 03 17, 13:21)
Sachar belyj pirkau Sėklelėje. Jei esate iš Kauno (siųsti man nelabai patogu) galėsiu pasidalinti sėklytėmis, pokiukyje dar liko, o jei bus skanūs ir gerai augs, tai ir iš būsimo derliaus parinksiu sėklų kitiems metams.

Nu va, niekaip iki tos Sėklelės nenusigavau, labai jau keistas darbo laikas, bet kitais metais tai tikrai turiu planų ten apsilankyt biggrin.gif Lauksiu tavo atsiliepimų apie šituos pomidorus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 14:28)
tai galiu atsiųst jeigu dar sėsi biggrin.gif arba kitais metais parašyk man 4u.gif

Ačiū 4u.gif Prašysiu kitais metais, nes šiemet ir taip sėklų daugiau pasėta, negu tilps šiltnamyje doh.gif
Atsakyti
Turiu itarima, kad Gaudvile buvai teisi del mano pomidoru daigu problemu blush2.gif dekui uz minti - dabar jau bent zinau ka ne taip padariau. 3 delfiniukai pamazu atsigaudineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polfast: 17 kovo 2011 - 12:48
MARFA man iš 4 sudygo 4
Sachar belyj sėjau kovo 6 d., nesudygo nei viena, tai vakar pasėjau dar kartą. Šitas sėklas pirkau kioskelyje turguje prie Saulėtekio. Sėklelė ir ten savo sėklas pardavinėja.
Atsakyti
spėkit kuris tikras augintis, o kuris neprašytas nuomininkas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 11:55)
O gal kas sėjot NOVOGONY, aš kiek nustebau praplėšus pakelį...tokio smulkumo sėklų dar gyvenime nesu mačiusi, net keista pasirodė, kad vyšninių pomidoriukų daug stambesnės sėklytės g.gif bet matyt jau tokia veislė, įdomu bus sulaukt derliaus rolleyes.gif

As sejau ,dabar net pasiziurejau, tikrai mazutes, na matysim, kad tik sudygtu
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 17, 13:43)
spėkit kuris tikras augintis, o kuris neprašytas nuomininkas  biggrin.gif

žinau tongue.gif Beje, tokį patį nuomininką aptikau šalia Tam Hot jalapeno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 23:31)
Mano pomidoriukai jau sudygo-beveik visi... per pora dienu biggrin.gif  Kita karta zinosiu, kad reikia su atsarga seti-tada gerai dygs lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif Mano per porą dienų sudygo tik vienas. rolleyes.gif (laikau vonioje, kur gyvatukas šiltas, ir šviesos yra).Na jūsų ko gero sėklos prieš tai buvo išmirkytos ir nebeicuotos, ar ne? blink.gif Aš savųjų nemirkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 17, 14:53)
žinau tongue.gif Beje, tokį patį nuomininką aptikau šalia Tam Hot jalapeno  lotuliukas.gif

O tas tam hot iš manęs? Nu niekaip nesuprantu kas čia per žvėris ir ką dabar su juo daryt doh.gif Panašu, kad ne žemaūgis jis... nu bet išmest taip gaila cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 kovo 2011 - 13:55
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 17, 13:55)
O tas tam hot iš manęs? Nu niekaip nesuprantu kas čia per žvėris ir ką dabar su juo daryt doh.gif Panašu, kad ne žemaūgis jis... nu bet išmest taip gaila cool.gif

taip, iš tavęs 4u.gif Aš tai auginu toliau, žiūrėsim kas čia papildomai užsisėjo. Kad ne piktžolė, tai nė neabejoju bigsmile.gif
Atsakyti