Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 16, 08:17)
Pas mane kol kas jie patys didžiausi ir tokie tamsiai žali, gražūs daigeliai smile.gif

Aš tik vakar iškrapščiu RAf-o sėklas, po kelių dienų gal pasėsiu, nes kažkaip vangiai dygsta sėklos (Marfa ypač blink.gif)
Šiandien Kalvarijų turguje pas žymųjį dieduką "visai netyčia" nusiprkau dar 2 rūšis pomidorų. Nebežinau ką su savim daryt lotuliukas.gif

QUOTE(ausrap @ 2011 03 16, 09:06)
Gaudvile, gal atliekamo Kumato turi? Nors pora sėklikiu? blush2.gif Vyrui skaniausi pomidorai. Anksčiau mačiau IKI, dabar kuri pakeliui remontuojama, tai į jokią ir neužeinu. O jūs IKI pomidorus pirkot, ar kažkur sėklikių gavot?
g.gif

Ne manęs klausiat, bet atsakysiu, kad Maximoje Mindaugo (Vilniuje) visada jų (pomidorų) matau pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 16 kovo 2011 - 22:21
QUOTE(Nome @ 2011 03 17, 00:12)
Nebežinau ką su savim daryt  lotuliukas.gif

Neiti į turgų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 16, 22:17)
Neiti į turgų  biggrin.gif

Na reikėjo jurginą daugei nusipirkti iš dieduko, tai aš vat nutariau ją palydėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 03 17, 00:20)
Na reikėjo jurginą daugei nusipirkti iš dieduko, tai aš vat nutariau ją palydėti  cool.gif

drinks_cheers.gif Suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 03 16, 22:20)
Na reikėjo jurginą daugei nusipirkti iš dieduko, tai aš vat nutariau ją palydėti  cool.gif

Preteksta visada galima surasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, mano pomidorai dar gyvybes zenklu nerodo unsure.gif nugrudau siandien i vonia, gal persalta jiems, nelabai turiu kur deti
Atsakyti
O aš vakar visą savo miestuką apsukau - niekur nėr to vermikulito schmoll.gif , norėjau kaip Gaudvilė apmulčiuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 17 kovo 2011 - 08:38
QUOTE(Asese @ 2011 03 17, 10:34)
O aš vakar visą savo miestuką apsukau - niekur nėr to vermikulito schmoll.gif  , norėjau kaip Gaudvilė apmulčiuoti  unsure.gif

Užaugs ir be vermikulito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 03 17, 08:34)
O aš vakar visą savo miestuką apsukau - niekur nėr to vermikulito schmoll.gif  , norėjau kaip Gaudvilė apmulčiuoti  unsure.gif

jei gyvenat netoli Šiaulių, tai galima būtų čia pasižiūrėt, o jei nea, tai per 2 d. d. į namus pristato. 4u.gif Aišku, jei yra kur laikyt ir pasiplanuot 5mečiui 4u.gif
Atsakyti
lolita1960 dekoju 4u.gif siandien veziau dicke ryte mokyklon, tai ryte nuo rankenos ant zemes vokelis sleptelejo- cia toks musu pastininku ismislas- uzuot pabelde ir atidave voka, labai originaliai apie rankena apvynioja doh.gif stebuklas, kad vejas nenupute bigsmile.gif
jau pasejau bigsmile.gif
Atsakyti
o as snd palaidojau viena daigeli unsure.gif paziurejau,kad lapai kazkokie itartini,patraukia,tai labai lengvai isitrauke puse.tikriausiai persistengiau.peranksti ispikavau g.gif ir dar klausimukas.ar reikia kazkiek persodindama pirma karta patrumpinti kota/sakni?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 17, 11:32)
jei gyvenat netoli Šiaulių, tai galima būtų čia pasižiūrėt, o jei nea, tai per 2 d. d. į namus pristato.  4u.gif Aišku, jei yra kur laikyt ir pasiplanuot 5mečiui 4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Aš iš Žemaitijos, iš Šilalės, tai ko gero teks pasiplanuot penkmečiui mirksiukas.gif
Atsakyti