Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vobla @ 2011 03 16, 18:28)
priklausomai kiek  pas Jus silumos unsure.gif  jei silta ir dregna, tai ilgai neuztrunka...
maniskiai vakar jau kilpelemis buvo islinde, bet siandien jau galvas pakele ir seklas nusimete...

pas mane ant palanges, tai gali uztrukt, nes kitos ziuriu ant radijatoriaus deda
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 16, 15:43)
ausrone, tai kad sv.Patrikas taip sugalvojo. jis kaip vienuolis moterom nesidomejo akivaizdziai biggrin.gif ALe galima prtitempti gal kaip nos, pvz., moters kune dvasia susikuria, tai cia jau kaip ir stebuklas, o jei stebuklas, tai sventas dalykas, o jei sventas, tai sventai dvasiai esanciai moterose priklauso irgi dalis. va kaip arba kazkaip labai panasiai biggrin.gif

Nu jo, moteris jiems tai tik žmogaus draugas biggrin.gif o su tom šventom dvasiom ir stebuklais jose tai gerai pritempei lotuliukas.gif

QUOTE(erilukaha @ 2011 03 16, 15:53)

*Ir laabai sudomino si veisle pomidoru kur nuorodike inmesta...o tai kur juos tokius papirkt,ar cia siunciates...ir gal jau tada per velu siustis,nes kol atsius...?
**praitus metus sodinau vienus geltonus ,tai nerealaus skonio,saldus kaip persikai

*pirkau Vilniaus Scheteligo pardej mirksiukas.gif atsisiųst gali nebent kitiems metams, dabar tai jau tikrai nebespės atsiųst smile.gif
**kokia tu geltonu veislė?

QUOTE(dzigitas @ 2011 03 16, 16:00)
ar butinai ju ten turi buti 20,kaip uzrasyta ant pokelio,ar i pokiuka deda gerokai daugiau g.gif

nu tai aišku, kad gali būti ir daugiau biggrin.gif džiaukis tiktai mirksiukas.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 16, 16:52)
Patarkit kur bute surasti vesesne vieta... Vieni langai i rytus, kiti i vakarus, balkonas i pietus (nu lyg taip parasiau  biggrin.gif ). Visur +20, balkone ant saules isvis +25... O pomidoriukai kaip siulai istyse  unsure.gif ....

tai gal ryte išnesk ant vakarinės palangės, o po pietų ant rytinės perkelk, bet šiaip tai persodinsi iki skilčialapių ir viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 16, 17:24)

tikrai labai geras puslapiukas, toks įvairiapusis ir gana išsamiai auginimo ypatumai aprašyti, plius dar nemažai pomidorų veislių apibūdinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, kadangi neradau jau nusirpirkt, norėčiau pasiūlyti keletos sėklų (pvz 1-2 vnt) keitimą: aš turiu Minibel vyšninius vazoninius, o gauti norėčiau Venus arba Vilma arba ir to, ir to, žinoma. Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 16, 18:11)
Sveikutės, kadangi neradau jau nusirpirkt, norėčiau pasiūlyti keletos sėklų (pvz 1-2 vnt) keitimą: aš turiu Minibel vyšninius vazoninius, o gauti norėčiau Venus arba Vilma arba ir to, ir to, žinoma. Veiksmas Vilniuje.

jeigu niekas nepasiūlys, tai... Vyras šeštadieniais būna ant tauro kalno nuo 8-iki 11 val... Galiu įduot Vilmos sėklų pradėtą pakelį, nes turiu dar vieną... keist nereikia, nes minibel pati turiu... Tiesiog tu jas pasiimtum ir viskas, nes pas mane vis tiek pasent spės, kol visas susėsiu...
Venus kažkus pamečiau cool.gif

jeigu niekas neatsilieps - brūkštelk 5dienį į a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 kovo 2011 - 17:30
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 16, 17:11)
norėčiau Venus arba Vilma arba ir to, ir to, žinoma. Veiksmas Vilniuje.

turiu ir Venus ir Vilma galiu pasidalint 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 16, 17:00)
įdomu kokie čia gvazdikėliai bigsmile.gif

Gal tokie Gvazdikai
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2011 03 16, 17:38)

niii schmoll.gif Šitie dėl grožio, o tagetės ir serenčiai - dėl grožio ( šiltnamy) ir dėl naudos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 16, 17:14)
jeigu niekas nepasiūlys, tai... Vyras šeštadieniais būna ant tauro kalno nuo 8-iki 11 val... Galiu įduot Vilmos sėklų pradėtą pakelį, nes turiu dar vieną... keist nereikia, nes minibel  pati turiu... Tiesiog tu jas pasiimtum ir viskas, nes pas mane vis tiek pasent spės, kol visas susėsiu...
Venus kažkus pamečiau cool.gif

jeigu niekas neatsilieps - brūkštelk 5dienį į a.ž. mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(dzigitas @ 2011 03 16, 17:31)
turiu ir Venus ir Vilma  galiu pasidalint 4u.gif  smile.gif

uuu kaip miela 4u.gif kaip paderinam, kada galėč privažiuoti? aš arba ryt dienos metu arba šeštadienį kažkur prieš 12 ir vėliau galėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 16, 18:34)
pas mane ant palanges, tai gali uztrukt, nes kitos ziuriu ant radijatoriaus deda

Nepergyvenk, išdygs irnesakyk.gif Sėjau sekmadienį, bet visos daigyklos nedėsiu ant radiatoriaus, tai žinau, kad daigeliai bus šiek tiek vėliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2011 03 16, 18:38)

http://images.yandex...D...simage&p=21
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 16, 14:47)
aš tai jau šaknis pomidorų su stimuliatoriumi laistau (netikri lapeliai dar tik yra),

laikau ant tiesioginių saulės spindulių namie, kur ir taip jau 23 laipsn. šilumos

ir galvoju ar jiems ne per šilta  g.gif

gal likyti nt palangės kur nėra tiesioginių saulės spindulių ir praverti balkoną.

panašu, kad jiems gali būti per šilta ir jie išstyps, bus plonas kotelis (kaip smilgos). blink.gif Aš iš savųjų šiandien vieną daigelį pamačiau "red cherry" pirmūnas thumbup.gif
Atsakyti
Mano pomidoriukai jau sudygo-beveik visi... per pora dienu biggrin.gif Kita karta zinosiu, kad reikia su atsarga seti-tada gerai dygs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti