Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Apie kokius šokoladinius pomidorus kalbam? Gal galima nuoroda? Norėčiau pasiskaityti apie veislę. Mat vis mažai. biggrin.gif
Gaudvile, gal atliekamo Kumato turi? Nors pora sėklikiu? blush2.gif Vyrui skaniausi pomidorai. Anksčiau mačiau IKI, dabar kuri pakeliui remontuojama, tai į jokią ir neužeinu. O jūs IKI pomidorus pirkot, ar kažkur sėklikių gavot?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 03 16, 09:06)
Gaudvile, gal atliekamo Kumato turi? Nors pora sėklikiu? blush2.gif Vyrui skaniausi pomidorai. Anksčiau mačiau IKI, dabar kuri pakeliui remontuojama, tai į jokią ir neužeinu. O jūs IKI pomidorus pirkot, ar kažkur sėklikių gavot?
g.gif

taip, IKI pirkau pačius pomidorus. Parašykit į AŽ adresą, atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 03 16, 09:44)
*Aha, ir pas mane daug trilapių, sakau, gal čia geras ženklas, gal ir pomidorų bus daug bigsmile.gif
**Vakar pamiršau parnešt vieną dėžutę, ir nieko, anei pamėlynavo, anei nulinko irnesakyk.gif Temperatūra ryte buvo +8. Jauč, kad aš juos visai į balkoną ištremsiu, kad netampyti pirmyn-atgal g.gif

*Jo kaip penkialapis alyvos žiedelis laimę nešantis lotuliukas.gif
**bet nakčiai tai gal atsinešat, juk naktimis tai dar minusas laikosi unsure.gif

QUOTE(ausrap @ 2011 03 16, 10:06)
Apie kokius šokoladinius pomidorus kalbam? Gal galima nuoroda? Norėčiau pasiskaityti apie veislę. Mat vis mažai. biggrin.gif

Nuoroda čia http://www.territori...rry_tomato_seed
Pirkau Sperli firmos sėklytes iš Scheteligo 4u.gif dar nesu ragavus, už tai labai knieti, kad nors vienas daigiukas išaugtų rolleyes.gif
Mažai dar jai lotuliukas.gif pas mane tiek, kad turbūt keliem metam į priekį nebereiktų jokių sėklų pirkt doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 16 kovo 2011 - 09:29
Anksčiau mama sėdavo į durpinius vazonelius ir viskas tuo baigdavosi iki pat nešimo i siltnamį ,nežaisdavo tiek tikrai ,nei laiko neturėjo.Va ir aš galvojau ,kad taip išeitų ,bet čia prisiskaičiau ,dabar bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 16, 09:28)
pas mane tiek, kad turbūt keliem metam į priekį nebereiktų jokių sėklų pirkt doh.gif  cool.gif

čia dabar taip atrodo. Kitais metais pirksi tiek, lyg nei vienos sėklelės nebūtų nuo šiemet likę. Iš savo patirties sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 09:30)
čia dabar taip atrodo. Kitais metais pirksi tiek, lyg nei vienos sėklelės nebūtų nuo šiemet likę. Iš savo patirties sakau  biggrin.gif

turbūt būsiu išimtis - prieš perkant peržiūriu turimas, vėl prisimenu galimybes ir sekančiam sezonui perku laaaabai mažai flirt.gif

( tiesa, sėklų kartoninė dėžė nemenka ir yra tikslas ją tvarkingai 'pribaigt' didis.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 kovo 2011 - 09:36
aš irgi peržiūriu. Bet po to suprantu, kad mirtinai reikia tų, kurių dar neturiu. Ir, kas keisčiausiai, tokių atsiranda kur kas daugiau nei jau turimų blink.gif
Atsakyti
vakar persodinau savo pomidorcikus,bet tik puse,nes nelabai yra vietos kur sustatyt.tai juokas sueme,kur as visa tai susodinsiu,tai viresnelis pasisiule eiti i turgeli lotuliukas.gif dezute padejau siltai,tai snd aptikau dar pora cheriuku clap.gif
dabar vel jieskau atsiliepimu apie pomidorus,gal kai kuriu net neverta pikuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 10:30)
čia dabar taip atrodo. Kitais metais pirksi tiek, lyg nei vienos sėklelės nebūtų nuo šiemet likę. Iš savo patirties sakau  biggrin.gif

net neabejoju biggrin.gif jeigu nei vienos naujos nenusipirkčiau, matyt būčiau pomidorligę išsigydžiusi, bet man atrodo, kad jos neįmanoma pagydyt lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 10:42)
aš irgi peržiūriu. Bet po to suprantu, kad mirtinai reikia tų, kurių dar neturiu. Ir, kas keisčiausiai, tokių atsiranda kur kas daugiau nei jau turimų  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai atrodo, kad kitais metais reiks ir dėžutę didesnę nusipirkt, nes dabartinė vos užsidaro lotuliukas.gif jau galvojau susisėsiu šiemet, tai nors kiek sumažės, kur gi ne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 16, 10:50)

dabar vel jieskau atsiliepimu apie pomidorus,gal kai kuriu net neverta pikuoti g.gif

man atrodo, kad tu pati tik į šitą klausimą atsakysi, kai užsiauginsi ir paragausi smile.gif asmeniškai man būtų gaila kažko atsisakyti, juk kiekvieno lauki kaip stebuklo, su tokia meile ateini patikrini ar jau sudygo, ar jiems viskas gerai... ax.gif
Atsakyti
pasejau 14 kovo pomidorus, o jau ziuriu ardigsta blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 09:21)
sveikos, na jau as vakar susejau savo pomidoriukus:)

sustaciau at radiatoriaus, dabar lauksiu,, oj kaip laukiu, negalvojau niekad kad toks smagus tas laukimas;) 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei karšti labai radiatoriai ,gali iškepti sėklas ,kaip aš paprikas iškepiau g.gif
Atsakyti
O aš daiginau ant palangės. Pradėjo lįsti gal po savaitės. Vyrui taip gražu, kai aš su jais kalbuosi ir džiūgauju kaip mažas vaikas, kai pradeda lįsti koks naujas daigiukas, nes man tai pirmi metai
Dabar tokie gražuoliai daigeliai stiebiasi į saulę smile.gif Saugau, kad neperdžiūtų ir vis papurškiu vandenuku, kai pradžiūna. Bet tokia mintis kirba, kad gal nebegerai purkštuvu? Ar nieko nenutiks?
Atsakyti