Apie kokius šokoladinius pomidorus kalbam? Gal galima nuoroda? Norėčiau pasiskaityti apie veislę. Mat vis mažai.
Gaudvile, gal atliekamo Kumato turi? Nors pora sėklikiu? Vyrui skaniausi pomidorai. Anksčiau mačiau IKI, dabar kuri pakeliui remontuojama, tai į jokią ir neužeinu. O jūs IKI pomidorus pirkot, ar kažkur sėklikių gavot?
QUOTE(ausrap @ 2011 03 16, 09:06)
Gaudvile, gal atliekamo Kumato turi? Nors pora sėklikiu? Vyrui skaniausi pomidorai. Anksčiau mačiau IKI, dabar kuri pakeliui remontuojama, tai į jokią ir neužeinu. O jūs IKI pomidorus pirkot, ar kažkur sėklikių gavot?
taip, IKI pirkau pačius pomidorus. Parašykit į AŽ adresą, atsiųsiu
QUOTE(vardė @ 2011 03 16, 09:44)
*Aha, ir pas mane daug trilapių, sakau, gal čia geras ženklas, gal ir pomidorų bus daug
**Vakar pamiršau parnešt vieną dėžutę, ir nieko, anei pamėlynavo, anei nulinko Temperatūra ryte buvo +8. Jauč, kad aš juos visai į balkoną ištremsiu, kad netampyti pirmyn-atgal
**Vakar pamiršau parnešt vieną dėžutę, ir nieko, anei pamėlynavo, anei nulinko Temperatūra ryte buvo +8. Jauč, kad aš juos visai į balkoną ištremsiu, kad netampyti pirmyn-atgal
*Jo kaip penkialapis alyvos žiedelis laimę nešantis
**bet nakčiai tai gal atsinešat, juk naktimis tai dar minusas laikosi
QUOTE(ausrap @ 2011 03 16, 10:06)
Apie kokius šokoladinius pomidorus kalbam? Gal galima nuoroda? Norėčiau pasiskaityti apie veislę. Mat vis mažai.
Nuoroda čia http://www.territori...rry_tomato_seed
Pirkau Sperli firmos sėklytes iš Scheteligo dar nesu ragavus, už tai labai knieti, kad nors vienas daigiukas išaugtų
Mažai dar jai pas mane tiek, kad turbūt keliem metam į priekį nebereiktų jokių sėklų pirkt
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 16, 09:28)
pas mane tiek, kad turbūt keliem metam į priekį nebereiktų jokių sėklų pirkt
čia dabar taip atrodo. Kitais metais pirksi tiek, lyg nei vienos sėklelės nebūtų nuo šiemet likę. Iš savo patirties sakau
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 09:30)
čia dabar taip atrodo. Kitais metais pirksi tiek, lyg nei vienos sėklelės nebūtų nuo šiemet likę. Iš savo patirties sakau
turbūt būsiu išimtis - prieš perkant peržiūriu turimas, vėl prisimenu galimybes ir sekančiam sezonui perku laaaabai mažai
( tiesa, sėklų kartoninė dėžė nemenka ir yra tikslas ją tvarkingai 'pribaigt' )
aš irgi peržiūriu. Bet po to suprantu, kad mirtinai reikia tų, kurių dar neturiu. Ir, kas keisčiausiai, tokių atsiranda kur kas daugiau nei jau turimų
vakar persodinau savo pomidorcikus,bet tik puse,nes nelabai yra vietos kur sustatyt.tai juokas sueme,kur as visa tai susodinsiu,tai viresnelis pasisiule eiti i turgeli dezute padejau siltai,tai snd aptikau dar pora cheriuku
dabar vel jieskau atsiliepimu apie pomidorus,gal kai kuriu net neverta pikuoti
dabar vel jieskau atsiliepimu apie pomidorus,gal kai kuriu net neverta pikuoti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 10:30)
net neabejoju jeigu nei vienos naujos nenusipirkčiau, matyt būčiau pomidorligę išsigydžiusi, bet man atrodo, kad jos neįmanoma pagydyt
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 10:42)
aš irgi peržiūriu. Bet po to suprantu, kad mirtinai reikia tų, kurių dar neturiu. Ir, kas keisčiausiai, tokių atsiranda kur kas daugiau nei jau turimų
man tai atrodo, kad kitais metais reiks ir dėžutę didesnę nusipirkt, nes dabartinė vos užsidaro jau galvojau susisėsiu šiemet, tai nors kiek sumažės, kur gi ne
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 16, 10:50)
man atrodo, kad tu pati tik į šitą klausimą atsakysi, kai užsiauginsi ir paragausi asmeniškai man būtų gaila kažko atsisakyti, juk kiekvieno lauki kaip stebuklo, su tokia meile ateini patikrini ar jau sudygo, ar jiems viskas gerai...
pasejau 14 kovo pomidorus, o jau ziuriu ardigsta
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 09:21)
sveikos, na jau as vakar susejau savo pomidoriukus:)
sustaciau at radiatoriaus, dabar lauksiu,, oj kaip laukiu, negalvojau niekad kad toks smagus tas laukimas;)
sustaciau at radiatoriaus, dabar lauksiu,, oj kaip laukiu, negalvojau niekad kad toks smagus tas laukimas;)
Jei karšti labai radiatoriai ,gali iškepti sėklas ,kaip aš paprikas iškepiau
O aš daiginau ant palangės. Pradėjo lįsti gal po savaitės. Vyrui taip gražu, kai aš su jais kalbuosi ir džiūgauju kaip mažas vaikas, kai pradeda lįsti koks naujas daigiukas, nes man tai pirmi metai
Dabar tokie gražuoliai daigeliai stiebiasi į saulę Saugau, kad neperdžiūtų ir vis papurškiu vandenuku, kai pradžiūna. Bet tokia mintis kirba, kad gal nebegerai purkštuvu? Ar nieko nenutiks?
Dabar tokie gražuoliai daigeliai stiebiasi į saulę Saugau, kad neperdžiūtų ir vis papurškiu vandenuku, kai pradžiūna. Bet tokia mintis kirba, kad gal nebegerai purkštuvu? Ar nieko nenutiks?