Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

KAs pirkot ir sėjot Buran, kaip jums dygsta? Pas mane jie kažko menkai sudygo. Dar laukiu, bet kai gretimuose indeliuose daigeliai miškais žaliuoja, neramu truputi...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 22:17)
ir raf'ai, ir kumato - normaliai wink.gif

Na va, netikėtai šiand Maxėj pamačiau RAF (15 lt/kg-ar tik ne pigiau seniau kainavo? biggrin.gif ). Na kaip sakoma, smalsumas nugalėjo doh.gif . Nusipirkau. Kaip kokia didi profė šiaip ne taip sėklas išžvejojau, pomidorą supjausčiau į salotas. Skonis-niekuo neišsiskiriantis g.gif . Gal kiek saldėlesnis, nei tie plastmasiniai pomidorai.
Na tai dabar jau ir man smalsu pabandyt pasėt. Bet tie Kumato, ta idar fainiau atrodo (dėl skonio nežinau-neragavau) lotuliukas.gif
Gaudvile, ar ne tu tik rašei, kad iškrapštei sėklas ir tiesiai į žemę? Gal ir painioju kažką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 03 15, 22:35)
Na va, netikėtai šiand Maxėj pamačiau RAF (15 lt/kg-ar tik ne pigiau seniau kainavo?  biggrin.gif ). Na kaip sakoma, smalsumas nugalėjo  doh.gif . Nusipirkau. Kaip kokia didi profė šiaip ne taip sėklas išžvejojau, pomidorą supjausčiau į salotas. Skonis-niekuo neišsiskiriantis  g.gif . Gal kiek saldėlesnis, nei tie plastmasiniai pomidorai.
Na tai dabar jau ir man smalsu pabandyt pasėt. Bet tie Kumato, ta idar fainiau atrodo (dėl skonio nežinau-neragavau)  lotuliukas.gif
Gaudvile, ar ne tu tik rašei, kad iškrapštei sėklas ir tiesiai į žemę? Gal ir painioju kažką  blush2.gif

prieš sėjant dar praploviau ir iš sėklų kapsulių krapščiau doh.gif Sudygo labai greit. Kumato žymiai ilgiau spyriojosi.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 22:39)
prieš sėjant dar praploviau ir iš sėklų kapsulių krapščiau 

Teisingai, dabar prisiminiau kaip sakiau, kad man čia būtų aukštasis pilotažas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 15 kovo 2011 - 22:54
QUOTE(ruduo.. @ 2011 03 15, 12:21)
Cia mano pomidoriukai, jau pas kai kuriuos tikrieji lapiukai matosi smile.gif
user posted image

Kokie grazus daigiukai thumbup.gif
As nesuprantu kodel maniskei tokie isstype? g.gif pernai vos sudygusiu iskar neisnesiau i sviesa, o palikau dar porai dienu prie radiatoriaus, o siemet vos tik pradejo dygti pastaciau visus prie vitrinos, bet vistiek isstypo, net ir tie kurie sudygo jau perkelti prie lango g.gif
O vienas green sausage isdygo su 3 skiltlapeis g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 15, 22:25)
KAs pirkot ir sėjot Buran, kaip jums dygsta? Pas mane jie kažko menkai sudygo. Dar laukiu, bet kai gretimuose indeliuose daigeliai miškais žaliuoja, neramu truputi...

Sudygo visos sėklytės 4u.gif

Ir Marfa išlindo.Tik per ilgai šiltai laikiau,tai vieninteliai pastypę jie.

Vieninteliai Anna Russian gyvybės nerodo.

Iš vis vakar spjoviau,sakiau velnias neneš tų sėklų ir daigų.Per piet pusę rūšių dar pasėjau. O paskui žvilgt-ogi beveik visi lenda,kur galvojau nebebus.Vat ir nekantrumas vadinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 15, 22:25)

pas mane Buran gerai sudygo. Marfos jau irgi visos išlindo.
Bet kažkodėl Delfinai išsidirbinėja g.gif Ir Marissa tik viena iš trijų pasirodė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 kovo 2011 - 07:49
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 15, 21:29)
o be to  Aaagnex tai jau tikrai viską žino apie tokį auginimą, ji kaip suprantu balkonų specė biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif
Tokia ir specė cool.gif Tiesiog pernai daug ką išbandžiau, daug naujo sužinojau...

Visada patirtim pasidalinu negailėdama... bet iš tikro rekomenduoju paskaityt temą - darželis balkone, nes ten tikrai nemažai info pririnkta yra ax.gif Būtent skirta auginanat balkone ax.gif Ir ne tik pomidorus ax.gif

Šiaip aš paprastus vazoninius pomidorus auginau 3 ltr vazone ir nebuvo pilni šaknų, tai šiemet didesnių irgi neduosiu... ax.gif Didesnius - aukštaūgius - irgi auginau - man nepatiko, nes labai daug vietos užima, reikia mažiausiai 10 ltr vazono... Sunku padaryt gerą atramą - nebent pirkt tuos susiktus metalinius strypus, nors aš ir nebandžiau... blush2.gif

Įvertinant užimamą vietą ir atnešamą derlių - man labiau pasimokėjo mažyliai vazoniniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 kovo 2011 - 08:13
QUOTE(Nome @ 2011 03 15, 23:15)
Panos, kurios RAF-us sėjot, kaip jie gyvuoja pas jus?

Pas mane kol kas jie patys didžiausi ir tokie tamsiai žali, gražūs daigeliai smile.gif

QUOTE(serzas @ 2011 03 16, 00:49)
O vienas green sausage isdygo su 3 skiltlapeis  g.gif
http://img202.images...7/img9749pk.jpg[/img][/url]

pas mane irgi yra keletas daigiuku su trim skilčialapiais, tikrai dar nesu mačius, bet gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, na jau as vakar susejau savo pomidoriukus:)

sustaciau at radiatoriaus, dabar lauksiu,, oj kaip laukiu, negalvojau niekad kad toks smagus tas laukimas;) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2011 03 16, 00:49)
O vienas green sausage isdygo su 3 skiltlapeis  g.gif
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 16, 09:17)
pas mane irgi yra keletas daigiuku su trim skilčialapiais, tikrai dar nesu mačius, bet gražiai atrodo biggrin.gif
Aha, ir pas mane daug trilapių, sakau, gal čia geras ženklas, gal ir pomidorų bus daug bigsmile.gif
Aš savuosius ištremiu dienai į balkoną, kuris yra pietrytinėje pusėje. Vakar pamiršau parnešt vieną dėžutę, ir nieko, anei pamėlynavo, anei nulinko irnesakyk.gif Temperatūra ryte buvo +8. Jauč, kad aš juos visai į balkoną ištremsiu, kad netampyti pirmyn-atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 03 16, 09:44)
Temperatūra ryte buvo +8. Jauč, kad aš juos visai į balkoną ištremsiu, kad netampyti pirmyn-atgal g.gif

Pernai, po persodinimo, daviau gerai prigyti t.y. apie dvi savaites palaikaiu namie ant palanges, o paskui istremiau i balkona ir jie labai puikiai ten jautesi.
Atsakyti