Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 10:58)

Pernai buvau nusipirkus kelis padėklus statyt po daigelių vazoniukais. Tokius plono balto plastiko. Šiemet užsimušdama nė vienoj parduotuvėj tokių nerandu  doh.gif

As baltus pirkau Zalioje stoteleje, o juodus - Senukuose (man jie labiausiai patiko, ir kaina gera)
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2011 03 10, 19:47)
As baltus pirkau Zalioje stoteleje, o juodus - Senukuose (man jie labiausiai patiko, ir kaina gera)

ačiū už info 4u.gif Šiandien kaip sykis Senukuose ir pirkau tuos juodus. Patiko ir man jie kol kas. Žiūrėsim, kaip toliau elgsis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 21:35)

O aš ta proga dar prisipirkau svyrančių surfinijų, pelargonijų daigelių  doh.gif  Na, kai neužtenka proto žiemą pasisėt, tai pavasarį tenka pirkt, ką jau čia padarysi  mastau.gif

O aš kelis kartus daigelius apžiūrėjau, bet nepirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 19:49)
ačiū už info  4u.gif  Šiandien kaip sykis Senukuose ir pirkau tuos juodus. Patiko ir man jie kol kas. Žiūrėsim, kaip toliau elgsis.

o kokia kaina jų senukuose, ar prie augaliukų parduoda?
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 10, 09:57)

dėkui už straipsnį 4u.gif visada norėjua išsiaiškint, ką tos raidės ant sėklų pakelių reiškia blush2.gif
Pažiūrėjau savas sėklas, tai taip žymi tik Sėkluva, o va užsienietiškos truputį kitaip: yra ir D, ir E, ir G, ir K... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *TAU*: 10 kovo 2011 - 20:26
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 10, 20:02)
o kokia kaina jų senukuose, ar prie augaliukų parduoda?

2,59 lt, man rodos. Jie pačiam vidury, tik pro centrini įėjimą įvairavus. Kur sėklos po eskalatorium, tai šalia jų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 20:18)
2,59 lt, man rodos. Jie pačiam vidury, tik pro centrini įėjimą įvairavus. Kur sėklos po eskalatorium, tai šalia jų.

Tai gera kaina bigsmile.gif jei dar padėklas nemažas už ją tongue.gif

čia vieta "pačiam vidury, tik pro centrini įėjimą įvairavus" gal Ukmergės plente esančiuose "senukuose" Vilniuj, ar kur kitur?

Šiandien "Maximoj" nusipirkau daigyklą: 24 pomidorams apie 1,30 lt kainavo (nuolaida - 30 proc. daigykloms, o vazonams - 40 proc.) tokie kaip padėklo tipo sujungti juodi plastmasiniai vazonėliai su skylutėmis.

user posted image

GALIOJA IKI KOVO 14 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 10 kovo 2011 - 20:56
apdangsciau savo darza vazoneliuose lotuliukas.gif ale rodo gyvybe 3 rusys pomidoru 4u.gif o ryte kai ziurejau nieko nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 10, 20:31)
Tai gera kaina  bigsmile.gif jei dar padėklas nemažas už ją tongue.gif

čia vieta "pačiam vidury, tik pro centrini įėjimą įvairavus" gal Ukmergės plente esančiuose "senukuose" Vilniuj, ar kur kitur?

Taip, Ukmergės g., Vilniuj.
Padėklo dydis 52x32 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2011 - 20:46
dėkui, saintlina , jei ryt dirba - pavažiuosim biggrin.gif

pamatavau tą 24 vietų daigyklą 28*38 cm, ir dar telpa atkirptos nuo tos daigyklos 2 siauresnės eilės (+ 8 vazoniukai) tada gausis viso 32 vietos daigeliams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 10 kovo 2011 - 20:50
Sveikos pomidorininkės 4u.gif Aš pirmi metai bandysiu truputį pomidoriukų pasidaiginti bigsmile.gif Bet net suglumau, kai Verdeteros sodininko kalendoriuje radau 03.16 nepalanki diena jokiai sėjai. O www.valdopatarimai.lt esančiame sėjos kalendoriuje rašo, kad kovą tinkamos dienos pomidorams sodinti 6,7,8,16,17. Kaip čia taip schmoll.gif
Tai kurią kovo dieną dar galiu padaiginti pomidoriukų, patarkite blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau seniai nusprendėm, kad nereikia aklai sekti jokių sėjos kalendorių, geriau vadovautis savo galva biggrin.gif
Atsakyti