Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(sn-inga @ 2011 03 15, 18:24)
  ar spėjau į sodinimo traukinį ar jau nuvažiavo?Galvoju gal dar šiandien juos susėt?    g.gif

aš suprantu, kad visą temą perskaityt laiko užima, na bet nors vieną puslapiuką juk galima bigsmile.gif Tam pačiam puslapy, kur klausėt, juk kalbama apie tai.
Sodink drąsiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 kovo 2011 - 18:45
QUOTE(sn-inga @ 2011 03 15, 19:24)
Daba toks klausimas    ax.gif   ar spėjau į sodinimo traukinį ar jau nuvažiavo?...   g.gif

Mes pomidorus dar sėjam, o jūsų traukinys jau nuvažiavo... galit nevargt...
Dievaži doh.gif negi taip sunku akis pakelt ir paskaityt, kas vos keliais centimetrais aukščiau buvo parašyta......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 kovo 2011 - 18:54
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 15, 13:03)
dekui uz info ,o kur jis parsiduoda ,kaina kokia ?mazdaug

aš Bauhofe pirkau, tai už 3 l maiseli 11 lt padejau doh.gif bet geras daiktas tikrai thumbup.gif

QUOTE(polfast @ 2011 03 15, 13:50)
susodinau vakar iki pat skilcialapiu ir isnesiau i nekurenama kambari ant saules

po persodinimo geriau 1-3 paras pavesiukyje pastatyk kol jie sutvirtes smile.gif

QUOTE(ruduo.. @ 2011 03 15, 14:21)
Kaip galvojat, gal jau galeciau juos ispikuoti? Bet noreciau is karto juos sodinti i nuolatine vieta.

Labai gražūs daigeliai 4u.gif aš tai palaukčiau dviejų tikrųjų lapelių ir tada išpikiuočiau mirksiukas.gif o nuolatinė vieta tai kaip? pas mane nuolatinė vieta tik šiltnamis pasidaro, o iki to laiko dar bent vieną kartą reikėtų persodint 4u.gif

QUOTE(martam @ 2011 03 15, 15:58)
ar jau laikas sėt pomidorus auginimui lauke ar dar palaukt?

dar palauk, kovo pabaigoj sejami i lauka, bet ne vėliau kaip iki delčios mirksiukas.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 15, 16:10)
ausrone rodo viena seklyte sokoladiniu gyvybe smile.gif

mano irgi vienas daigiukas išlindo wub.gif matyt pajuto, kad labai laukiamas biggrin.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 15, 19:13)
bet kokių medžių pelenai tinka? neturim beržų, tik spygliuočių pelenus. Ar tiktų ?

pas mus ir tokie ir tokie deginami, ir pilu neišskirdama jų biggrin.gif gal kas galėtų paaiškint, kodėl būtent beržiniai tinkami g.gif negi dabar vien beržus reiks kūrent, juk jie ypač netinkami židiniui g.gif mes beržines malkas šašlykiukui pasiliekam biggrin.gif
tai nebent vasarą iš šašlykinės reiks juos atsidėt...

QUOTE(sn-inga @ 2011 03 15, 19:24)
ar spėjau į sodinimo traukinį ar jau nuvažiavo?Galvoju gal dar šiandien juos susėt?    g.gif

tikrai dar spėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 15, 20:11)
Labai gražūs daigeliai 4u.gif aš tai palaukčiau dviejų tikrųjų lapelių ir tada išpikiuočiau mirksiukas.gif o nuolatinė vieta tai kaip? pas mane nuolatinė vieta tik šiltnamis pasidaro, o iki to laiko dar bent vieną kartą reikėtų persodint 4u.gif

Aciu, Ausrone smile.gif
Labai gaila, bet as bute gyvenu tai ta nuolatine vieta butu jau vazonai, kuriuos atsilus pernesciau i balkona smile.gif Tai ar paauginti juos iki 3-4 tikruju lapeliu ir isskirstyti i mazesnius vazonelius ir tada tik paaugus i nuolatinius. Ar tiesiog galiu dar juos auginti taip kol bus tvirti ir tada jau kaip sakant visam jau i dickius vazonus ir i balkona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 15 kovo 2011 - 19:28
Dievaži tikrai nesunku paskaityt ir paskaitysiu.Na atleiskit kad paklausiau,na kažkaip man iš inercijos gavos blush2.gif sugalvojau,parašiau,paklausiau....Paskiau apsižiūrėjau kad nuosekli instrukcija sodinimo surašyta.Dėkui atsakiusiom 4u.gif pasėjau.Einu skaityt nuo pirmo puslapio kad nereikt klausinėt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sn-inga @ 2011 03 15, 20:00)
Dievaži tikrai nesunku paskaityt ir paskaitysiu.Na atleiskit kad paklausiau,na kažkaip man iš inercijos gavos    blush2.gif   

būtų nieko, jei pirma paklaustum.. ale klausia to paties kiekvienam puslapy.. Jei paskaitysi nuo pradžios, pati pamatysi.
Sėkmės auginant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruduo.. @ 2011 03 15, 20:27)
Labai gaila, bet as bute gyvenu tai ta nuolatine vieta butu jau vazonai, kuriuos atsilus pernesciau i balkona smile.gif Tai ar paauginti juos iki 3-4 tikruju lapeliu ir isskirstyti i mazesnius vazonelius ir tada tik paaugus i nuolatinius. Ar tiesiog galiu dar juos auginti taip kol bus tvirti ir tada jau kaip sakant visam jau i dickius vazonus ir i balkona.

Supratau, tai tada turetum auginti tik balkonines veisles, tokias kaip VILMA, VENUS, BALKON STAR ir pan. Kai tik pasirodys du, trys pirmieji lapeliai, tai persodink i didesnius puodelius (panasiai 0,5 l dydzio),o kai sie pakankamai paugs (nors jie niekad nebus dideli palyginus su aukstaugiais biggrin.gif ) persodink i didelius vazonus tokius gilesnius ir platesnius, as auginau 5 l puode viena daiga, bet jeigu paimsi koki 10 l, tai gali ir 2 daigus susodint mirksiukas.gif Šiaip apie balkoninį auginimą man atrodo yra net atskira temuke, o be to Aaagnex tai jau tikrai viską žino apie tokį auginimą, ji kaip suprantu balkonų specė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 15, 21:29)
Supratau, tai tada turetum auginti tik balkonines veisles, tokias kaip VILMA, VENUS, BALKON STAR ir pan. Kai tik pasirodys du, trys  pirmieji lapeliai, tai persodink i didesnius puodelius (panasiai 0,5 l dydzio),o kai sie pakankamai paugs (nors jie niekad nebus dideli palyginus su aukstaugiais biggrin.gif ) persodink i didelius vazonus tokius gilesnius ir platesnius, as auginau 5 l puode viena daiga, bet jeigu paimsi koki 10 l, tai gali ir 2 daigus susodint mirksiukas.gif Šiaip apie balkoninį auginimą man atrodo yra net atskira temuke, o be to  Aaagnex tai jau tikrai viską žino apie tokį auginimą, ji kaip suprantu balkonų specė biggrin.gif  4u.gif

Dar karta aciu, Ausrone smile.gif Vilma ir Venus pas mane auga, ir Cherry Red paemiau pabandymui, gal kaip nors ir juos i balkona parisus sutalpinsiu smile.gif Idejau nuotraukas cia nes kad ir vazoniniai, vistiek jie pomidorai 4u.gif
Nor,s del Cherry Red tai pardaveja is Zaliosios stoteles sake, kad yra galimybe juos pageneti na kad neaugtu labai auksti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 15 kovo 2011 - 20:48
Kiek puslapių parašyta, kol perskaičiau karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 15 kovo 2011 - 20:50
QUOTE(ruduo.. @ 2011 03 15, 16:20)
Tikriausiai is neismanymo ir patirties stygio skubu  blush2.gif pirma karta auginu..
Gerai, lauksiu kol tures tikruosius lapelius, o tai kad po 3-4 vienoje daigykloje jiems netrugdo?

netrugdo,visko jiems per akis uzteks 4u.gif

QUOTE(Ex @ 2011 03 15, 16:25)
Anaiptol tos palangės nuo pikiavimo neužgriozdintos...na, bent pas mane, nes ištysėlius pikiuoju į dėžutes tankiau, bet giliau. Augindami tikruosius lapelius jie dar šiek tiek pasitempia, tuomet jau pikiuoju į atskirus indelius dar kartą ir vėl giliau. Trečią kartą pikiuoju į 1,5 ltr vazonus ir ten auginu iki iškėlimo į šiltnamį.

Man pikiavimas nėra katorga, gal greičiau atsipalaidavimas. Ilsiuosi tokį darbą dirbdama, panašiai kaip jūs (turbūt irgi iš neturėjimo ką veikt) megzdamos visokius raizgalus... smile.gif

1.paseju
2.ispikiuoju i lovelius
3.sodinimas i siltnami
daugiau nematau prasmes persodinet, o daigai buna neisstype ir grazus,riebus
ir nezinojau,kad tu tokia pikciurna lotuliukas.gif

gera doze juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos, kurios RAF-us sėjot, kaip jie gyvuoja pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 03 15, 22:15)
Panos, kurios RAF-us sėjot, kaip jie gyvuoja pas jus?

ir raf'ai, ir kumato - normaliai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 kovo 2011 - 22:19