aš vakar pasisėjau paskutines 17 rusiu...tikiuosi, kad visu nors po daigelį išeis usiaugint
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 14, 00:25)
mano 40 rusiu setu 6-7 dienomis daug maz visos rodo gyvybe...na aisku chocolate cherry dar ne,vos dvi seklos bijau,kad sunybes neiskrestu
bet viltis aisku mirsta paskutine
pas mane žinok irgi vienintelė šita veislė nerodo jokios gyvybės dar (seta 03.06)
kaip ir tu aš tik dvi sėklas pasėjau...keista, kad sperli firmos sėklos būtų taip nedaigios
aišku tikėkimės, gal dar pasirodys...
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 14, 17:10)
Sėjau į Verdeteros žemės mišinį paprikoms ir pomidorams. Jis labai purus, gal kuri sėjote, kokie atsiliepimai?
Geresnės žemės dar nesu mačiusi, tikrai verta dėmesio, tik tiek brangoka, kai reikia daugiau daigelių persodinti, bet pati žemės struktūra superinė
galima ją dar pamaišyti su durpėm, smėliu, tada gal kiek pigiau išeina kai augini daug daigelių, bet šiaip joje visko užtektinai yra
man ji patiko ir tikrai kitais metais vėl ją pirksiu
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 14, 19:00)
Tačiau "Daržininko" parduotuvės pardavėjos pasakė, kad šis mišinys per riebus sėklų sėjai, jis tinka tik daigų auginimui.
Patarkite ką dabar man daryt jei susidūrėte, labai prašau.
Nes antraip mano 90 sėklų į balą. Ar kreipti dėmesį, ar dar kaip nors taisyti padėtį?
čia visiškas briedas, ką tau tos pardavėjos pasakė, jeigu normaliai sudarysi sąlygas toms sėklytėms augti, tai viskas tau pasiseks
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 14, 23:50)
Pastūmėta tokio paties nepaaiškinamo pajūčio įkišau išdygusois daigeliusį maišą.
man labai patiko šita mintis
reiks man savo šokoladinius čeriukus kažkaip bandyt pradaigint, nes atkapsčius žemes kaip ir uodegytę užmačiau vienoj sėkloj
QUOTE(Ex @ 2011 03 15, 10:03)
Oi, tik nekišk pomidorų sėklučių 1 cm... per giliai, o jei dar persistengsi, neišdigs paskui. Užteks 0,5 cm.
tikrai taip, prisiskaičiau visokių straipsnių (beje viename rase, net 2 cm) ir kai dėjau 1,5 cm gyliu ankstyvus
tai betaluxas su moneymaker net nebeišlindo
tai paskui supratus savo klaida nukrapščiau dalį žemių