Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 03 15, 08:02)
O jei dėl tokių niekų vyras skandalą imtų kelt.....kam tada toks vyras g.gif

Išpikiavau savo pomidoriukus, gal dar ankstokai, bet kai kurie buvo pražiopsoti ir peraugo, tai negalėjau žiūrėt į tokius eifelio bokštus... sukišau žemėn iki ausų - dabar gražu smile.gif

ugu drinks_cheers.gif Labai jau išpopinti vyrai vis pasitaiko.. Tai nupiepęs daigas neįtinka, tai katinas. Reiktų jiems svarbesnių reikalų pamėtėt g.gif

Aš irgi savo ištįsėlius persodinau neapsikentus. Ale kaip spėriai augt puolė iškart blink.gif Nepalyginsi su tais, kur bendrabučiuose liko.
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 15, 08:50)
jei kokiu noretum is siu pomidoru galiu pasidalint...

man dar labai reiktų Jasminia - atsiųsiu katę pasiimt, parišk po kaklu daigelį biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
truputi kavailas klausimas iskylo ax.gif jus jau tuos istiselius ispikuojat be tu tikruju lapeliu g.gif
blem,paskaiciavau savuosius saldafonus-distrofikus,tai virs 100 blink.gif bet,aisku,kad ne visi jie dagyvens iki persodinimo i siltnami.nes kai kai kurie jau tokie plonuciai,kad stebiuosi,kaip jie isviso stovi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 15, 10:24)
truputi kavailas klausimas iskylo ax.gif jus jau tuos istiselius ispikuojat be tu tikruju lapeliu g.gif

aha, tuos pačius. Kad nestovėtų kaip gyvas priekaištas ir nenervintų kiekvienąkart prie palangės priėjus.
Atsakyti
aš vakar pasisėjau paskutines 17 rusiu...tikiuosi, kad visu nors po daigelį išeis usiaugint smile.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 14, 00:25)
mano 40 rusiu setu 6-7 dienomis daug maz visos rodo gyvybe...na aisku chocolate cherry dar ne,vos dvi seklos bijau,kad sunybes neiskrestu verysad.gif bet viltis aisku mirsta paskutine lotuliukas.gif

pas mane žinok irgi vienintelė šita veislė nerodo jokios gyvybės dar (seta 03.06) g.gif kaip ir tu aš tik dvi sėklas pasėjau...keista, kad sperli firmos sėklos būtų taip nedaigios g.gif
aišku tikėkimės, gal dar pasirodys...

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 14, 17:10)
Sėjau į Verdeteros  žemės mišinį paprikoms ir pomidorams. Jis  labai purus, gal kuri sėjote, kokie atsiliepimai?

Geresnės žemės dar nesu mačiusi, tikrai verta dėmesio, tik tiek brangoka, kai reikia daugiau daigelių persodinti, bet pati žemės struktūra superinė thumbup.gif galima ją dar pamaišyti su durpėm, smėliu, tada gal kiek pigiau išeina kai augini daug daigelių, bet šiaip joje visko užtektinai yra biggrin.gif man ji patiko ir tikrai kitais metais vėl ją pirksiu smile.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 14, 19:00)
Tačiau "Daržininko" parduotuvės pardavėjos pasakė, kad šis mišinys per riebus sėklų sėjai, jis tinka tik daigų auginimui.  blink.gif
Patarkite ką dabar man daryt jei susidūrėte, labai prašau. 4u.gif Nes antraip mano 90 sėklų į balą. Ar kreipti dėmesį, ar dar kaip nors taisyti padėtį?

čia visiškas briedas, ką tau tos pardavėjos pasakė, jeigu normaliai sudarysi sąlygas toms sėklytėms augti, tai viskas tau pasiseks 4u.gif

QUOTE(Dzhine @ 2011 03 14, 23:50)

Pastūmėta tokio paties nepaaiškinamo pajūčio įkišau išdygusois daigeliusį maišą.

man labai patiko šita mintis thumbup.gif reiks man savo šokoladinius čeriukus kažkaip bandyt pradaigint, nes atkapsčius žemes kaip ir uodegytę užmačiau vienoj sėkloj rolleyes.gif

QUOTE(Ex @ 2011 03 15, 10:03)
Oi, tik nekišk pomidorų sėklučių 1 cm... per giliai, o jei dar persistengsi, neišdigs paskui. Užteks 0,5 cm.

tikrai taip, prisiskaičiau visokių straipsnių (beje viename rase, net 2 cm) ir kai dėjau 1,5 cm gyliu ankstyvus doh.gif tai betaluxas su moneymaker net nebeišlindo doh.gif tai paskui supratus savo klaida nukrapščiau dalį žemių smile.gif
Atsakyti

man dar labai reiktų Jasminia - atsiųsiu katę pasiimt, parišk po kaklu daigelį biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

Atsiusk kate ir kazkuriam laikui pasakyk jai, kad pasiliktu pas mano "padruzkes" ,gal kartais tvarka padarytu ,o tai dabar tiesiog bardakas gaunas,o as tuo tarpu paauginsiu JASMINIA iki sodinimo i siltnami bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 00:59)
šiek tiek žemiau. Kol dar daigeliai silpnučiai, reiktų stengtis išvengti puvinio. Kai jau pakankamai sutvirtės, galima bus ir virš skilčialapių persodint wink.gif

as tikriausiai sian pasesiu nauju seklyciu, nes kai kuriu rusiu taip issiraite ir istypo, kad jau jiems neiko nepadarysiu. Dar vienas klausimelis, o jeigu vietomis zeme papelijo, tai tuos daigelius mesti lauk ar nieko tokio auginti toliau?
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 15, 10:41)
Atsiusk kate ir kazkuriam laikui pasakyk jai, kad pasiliktu pas mano "padruzkes" ,gal kartais tvarka padarytu ,o tai dabar tiesiog bardakas gaunas,o as tuo tarpu paauginsiu JASMINIA iki sodinimo i siltnami bigsmile.gif

tada jau teks šunį siųst, nes katės pomidorų derliaus nepaneš g.gif biggrin.gif
Bėda - katės eit atsisako, bo bijo, kad taviškis į tvartą neištremtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neris @ 2011 03 15, 10:44)
as tikriausiai sian pasesiu nauju seklyciu, nes kai kuriu rusiu taip issiraite ir istypo, kad jau jiems neiko nepadarysiu. Dar vienas klausimelis, o jeigu vietomis zeme papelijo, tai tuos daigelius mesti lauk ar nieko tokio auginti toliau?

nieko tu nemesk. Pasodink giliai į žemę ir viskas susitvarkys.
Žemei duok pradžiūt, papurenk, ir psio.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 15, 11:24)

Niekad nelaukiu tikrųjų lapelių, matau, kai tik daigeliai sustiprėja, kotelis pradeda keisti spalvą ir pikiuoju juos iki ausų. Jie man tada greičiau auga (arba bent atrodo, kad auga.. smile.gif )
Atsakyti
Aš dar su savo blondiniškais klausimais biggrin.gif Prieš perpikiuojant daigelius,kiek drėkinat žemę? Jei tik paliet,tai ji nė velnio nesudrėksta,o viskas gražiai išbėga lauk. Ar paliet reik labai gausiai,palikt kuriam laikui,kad įsigertų? Ar statyt indelius su žeme į vandenį ir taip laikyt? Nepykit labai,kad čia jau taip klausiu blush2.gif Niekaip nesusikalbu aš su tom žemėm.Jei daugiau palieji,kaip ir "pliurzė" gaunas iš jos.jei mažiau-lieka sausa.tai ir nebesuprantu,kada jau kišt tą daigą galiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 15, 11:49)
tada jau teks šunį siųst, nes katės pomidorų derliaus nepaneš  g.gif  biggrin.gif
Bėda - katės eit atsisako, bo bijo, kad taviškis į tvartą neištremtų  biggrin.gif
Papildyta:
nieko tu nemesk. Pasodink giliai į žemę ir viskas susitvarkys.
Žemei duok pradžiūt, papurenk, ir psio.

kai kurie net 8 cm siekia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 15, 10:51)
Jie man tada greičiau auga (arba bent atrodo, kad auga.. smile.gif )

tikrai greičiau. Aš irgi tai pastebiu.
Papildyta:
QUOTE(Neris @ 2011 03 15, 10:53)
kai kurie net 8 cm siekia g.gif

baika. Sodink. Nu jei nukeips, pamatysi per kelias dienas ir galėsi naujus sėt. Bet jie augs. Tik vandens nepadaugink, pesodinus paliek su saiku.
Atsakyti
Paspalvinimui 4u.gif
user posted image
(Laba diena biggrin.gif )
Atsakyti