Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Nome @ 2011 03 13, 22:26)
O kada sėtos?  g.gif

MARFUTE seta kovo 7d.
as kiekviena diena palaistau po kelis lasiukus.kazin,ar neperliesiu g.gif
dziaugiuosi,kad laiku spejau paseti,nes radiatoriai kaip nabazniko rura
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 13, 21:48)
Mergaites, patarkit - prisidirbau  doh.gif
Pasejau treciadieni pomidorus, o savaitgaliui isvaziavau - nesitikejau kad sudigs taip greitai, nes net nesildem namu, bet deja deja... siandien grizus radau taaaaip baisiai isstypusius daigus.... nu po kokius 5 - 6 centimetrus  verysad.gif smilgos tiesiog...  Turbut geriau man juos is naujo atset? Bet keliu brangiu hibridu jau net nebeturiu seklu - po kelias tik buvo, tiek ir pasejau, o dabar jie atrodo kaip is koncentracijos stovyklos... unsure.gif Ar bus dar is ju kas?

Tu dabar tuos pomidoriukus padek sviesioje ir vesioje vietoje ,kad jie sustotu augt ,bet tada stipres ju saknys ir stiebas sustipres ,o paskui dar pikiuojant juos pasodinsi giliau ir bus viskas gerai ,pas mane yra irgi tokiu "distrofiku",bet nesuku galvos daug ,padejau salciau arciau lango ir stovi .zvalgos ,stebi padeti per langa lotuliukas.gif

SVARBU KAD PADRUZKE NEATEITU thumbup.gif sianakt visus savo augintinius pomidorcikus,kiek like paprikas buvau nukelus nuo palanges ant kedziu ,tai "padruzkes" nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 14 kovo 2011 - 11:31
4u.gif
Mano "Vilma" pagaliau islindo clap.gif ,Norejau paklaust,o sia savaite dar galima pomidorus seti?Nes laukiu,dar turi atvaziuot seklos. cool.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mano pomidoriukai pradėjo dygti. clap.gif Pirmieji pasirodė Taiko, , Corazon, Esmeralda, DUO.
Lauksiu, kol sudygs visi, kol užaugins tikrus lapelius ir tik tada pikuosiu. Sėju sėklas retai, todėl vietos daigeliams augt užtenka. Jei kiek prastypsta, pasodinu giliau pikuodama, ir viskas susitvarko. Šiaip mano daigeliai auga nekarštai, bet šviesiai. Deja ir daiginu vėsoje blush2.gif

O "padružkėlės" daigelių šiąnakt paprasčiausiai neaptiko. Pelės užlips ir ant kėdžių, kai tik suos, kur žalumynai. Katino reik joms, katino! (Ar katės biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2011 03 14, 12:36)
4u.gif
Mano "Vilma" pagaliau islindo  clap.gif ,Norejau paklaust,o sia savaite dar galima pomidorus seti?Nes laukiu,dar turi atvaziuot seklos. cool.gif

galima, galima tongue.gif
Atsakyti
Daigų nereikia taip dažnai lieti, kad ir po nedaug. Reikia leisti pradžiūti žemei, tada tvirtesni daigai būna. Tik žinoma, neperdžiovinti. Bet kad sausai pastovės, jiems tik į naudą.
Atsakyti
Ar nešat sudygusius daigelius keliom dienom įvėsią patalpą? Aš tik sudygusius išnešu į vėsią verandą trim - keturiom dienom.
Atsakyti
[quote=Agakira,2011 03 14, 11:45]

O "padružkėlės" daigelių šiąnakt paprasčiausiai neaptiko. Pelės užlips ir ant kėdžių, kai tik suos, kur žalumynai. Katino reik joms, katino! (Ar katės biggrin.gif )
[/quote

As pilnai su tavim sutinku ,kad katino reik ,bet kad mano kates irgi linksminos po mano augalus - ir kase, ir ragavo ,vienu zodziu abu labu tas pats velnias gaunas.Nu dabar padruzkem pridejau "vaišiu" tik ar nereiks tas vaišes paciai valgyt ? doh.gif g.gif
Atsakyti
Mano katino žalumynai nevilioja. Taigi daigeliai saugūs. Ir "padružkėm" vietos namie nėr thumbup.gif Kicius žino, kad gėlės ir žalumynai šeimininkės mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei jau kacai nori žalumynų, tai tikrai "padružkėles" geriau pavaišint, kad antrąkart nebenorėtų. mirksiukas.gif Tik pačiai "padružkėlių" vaišėmis geriau nesivaišinti. Net jei nei paprikų ar pomidorų daigiukų neliks schmoll.gif
Atsakyti
pasejau pomidorus, dabar lauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 14, 12:28)

QUOTE(Agakira @ 2011 03 14, 11:45)

O "padružkėlės" daigelių šiąnakt paprasčiausiai neaptiko. Pelės užlips ir ant kėdžių, kai tik suos, kur žalumynai.  Katino reik joms, katino! (Ar katės biggrin.gif )

As pilnai su tavim sutinku ,kad katino reik ,bet kad mano kates irgi linksminos po mano augalus - ir kase, ir ragavo ,vienu zodziu abu labu tas pats velnias gaunas.Nu dabar padruzkem pridejau "vaišiu" tik ar nereiks tas vaišes paciai valgyt ? doh.gif g.gif

o neiseina tu indeliu su daigeliais nakciai uzdengti kokiu sunkiu daigtu? pvz kibiru, stiklainiu, puodu biggrin.gif nu podruzkes, neturetu iveikti tokiu kliuciu. Zinoma, tik terliones nemazai gautusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 14 kovo 2011 - 13:44