Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 03 10)
Ar tik ne Žalioj Stotelėj šiuo metu yra...Kauno... tongue.gif Padėkliukai neištižę, gana tvirti.

buvau nusimatojus iki Senukų. Radau pakankamai tvirtus juodus, man patiko. Nepilni trys litai už vieną.

Gaudvile, mano pernykščiai balti puikiai išsilaikė - kaip nauji. Tik nebeužtenka, daigų kaip tai patrigubėjo blink.gif O gal padėklai susitraukė?..
Atsakyti
Eina sau, as pati plepiausia doh.gif nu tik reik pagalvot blush2.gif nu ko noret mociute...kur daugiau pabendrausi jei ne su" padruzkem "pomidorininkem ir cia gerai, klausos nesiklauso porini ir viskas ,o skaito ar ne, tai jau ne mano beda lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūriu, pokalbiai įsismarkauja biggrin.gif tik nueik nuo kompo, vėl nauja tema thumbup.gif Asesei 4u.gif už tokią šmaikščią temą smile.gif

QUOTE(Agakira @ 2011 03 10, 15:18)
Dantingi pomidorai thumbup.gif
  O mano pomidorai  kažkodėl nedygsta. Pasėjau sekmadienį. Gal per šalta, gal žemė per sunki? g.gif  Sėklos buvo visokios: su skafandrais ir be jų, bet nei vienas daigelis nepasirodė. Tuo pačiu metu, toj pačioj žemėj ir tomis pačiomis sąlygomis pasėtos astros jau lenda.
  Ankstesnio sėjimo Vilmiukus ir Betaluxsiukus jau sodinu į jų nuolatines augimo vietas didesniuose vazonuose.

čia, aišku, ne visai į temą blush2.gif , bet jau jau taip parašei, tai paklausiu blush2.gif Ar astras paskui išpikiuoji? Gerai prigyja? Aš visad sėdavau tiesiai į lauką, bet šįkart vis pagalvodavau, gal reiktų pamėgint prasidaigint ax.gif
Atsakyti
TAU, įkišu ir aš savo trikapeikį - puikiausiai tie astrai prigyja. Aš irgi visad šiltnamy priauginu ir pikiuoju lauke
Atsakyti
Astras išpikuoju. Prigyja gerai. Šiaip jas sėdavau vėliau, bet šįsyk pabėriau kartu su pomidorais.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 10, 17:10)
Eina sau, as pati plepiausia doh.gif nu tik reik pagalvot blush2.gif nu ko noret mociute...kur daugiau pabendrausi jei ne su" padruzkem "pomidorininkem ir cia gerai, klausos nesiklauso porini ir viskas ,o skaito ar ne, tai jau ne mano beda lotuliukas.gif

juokauji? blink.gif Tavo postus pirmučiausia perskaitau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kitų taip pat thumbup.gif pvz patinka Ex jumoras ir saintlinos patirtis, ir *Greisi* patarimai thumbup.gif ir ... ir .... ir.... Žodžiu, esat skaitomos ir stebimos ( lotuliukas.gif ) visos thumbup.gif ir visi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agakira @ 2011 03 10, 17:16)
Astras išpikuoju. Prigyja gerai. Šiaip jas sėdavau vėliau, bet šįsyk pabėriau kartu su pomidorais.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *TAU*: 10 kovo 2011 - 17:18
nu tai gerai ,kad dar neskaitot visai nusisnekancios,bet ziuriu prisijungiau tik 2 tebuvom dabar bendraujancios,o dabar jau visas burys bendraujam
Atsakyti
aciu uz naujus namus smile.gif
manos seti sekmadieni ir pirmadieni jokiu zenklu nerodo, bet as rami kaip belgas ax.gif spes ir isdygt ir suaugt, dar tik kovo pradzia 4u.gif
vakar savo grazuoliukus ir dar "balkoniniai-beveisliai" kur patys isdygo- tai persodinau i atskyrus indelius...
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 10, 17:17)
Žodžiu, esat skaitomos ir stebimos ( lotuliukas.gif ) visos thumbup.gif ir visi  biggrin.gif

įtariu, ne tik stebimos, bet ir dosje vedama kiekvienai g.gif Vos tik ką ne taip išsižioji - tuoj pakiša panosėn žodžius, parašytus prieš pusmetį a daugiau blink.gif
Ačiū TAU už gerą žodį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 10, 17:21)
aciu uz naujus namus smile.gif
manos seti sekmadieni ir pirmadieni jokiu zenklu nerodo, bet as rami kaip belgas ax.gif spes ir isdygt ir suaugt, dar tik kovo pradzia 4u.gif
vakar savo grazuoliukus ir dar "balkoniniai-beveisliai" kur patys isdygo- tai persodinau i atskyrus indelius...

O mano sėti sekmadienį jau beveik visi sudygo, bet pas mane jiems šilta. O gautų iš tavęs dar nepasėjau blush2.gif Na bet mūsų bėdos jau praeity, taigi ryt sėsiu ir juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 19:10)
buvau nusimatojus iki Senukų. Radau pakankamai tvirtus juodus, man patiko. Nepilni trys litai už vieną.

Nemačiau jų Senukuose pirkti g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Agakira @ 2011 03 10, 19:16)

Aš visada sėju šiltnamyje, po to sodinu lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 10, 19:33)
Nemačiau jų Senukuose pirkti  g.gif  doh.gif

gal ne visuose Senukuose yra? O gal ten, kur tu buvai, jau išnešioti.
O aš ta proga dar prisipirkau svyrančių surfinijų, pelargonijų daigelių doh.gif Na, kai neužtenka proto žiemą pasisėt, tai pavasarį tenka pirkt, ką jau čia padarysi mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2011 - 19:40