Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 13, 11:57)
Laba ,buvo sianakt "padruzke" atejus ,nes matos kad "ragauta ",tai del viso pikto kuriu paragavo, pasejau nauju ,nes dar laiko yra sejai ir augimui ,keikiaus nuo pat ryto ,esu pikta,net mezginys nesimezga,tas man nervus ramina,sedes seimyna ant sauso davinio siandien ,ant padruzkes pykstu, visi kalti doh.gif

Nepykit Lolita ant visų, toks gražus pavasaris už lango.

beje ne į temą, bet budinasi augaliukai jau ir lauke.
Šiandien su sūnum apžiūrėjom, kad snieguolės jau žydi, dygsta narcizai.

ir nuostoliai jau pasimatė-zuikiai 'rupūžės" medelius apgraužė, bet gal nieko tokio atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 13, 11:57)
Laba ,buvo sianakt "padruzke" atejus

tai vistik vyras sargyba sianakt ejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 21:27)
nea, nešildomas. Neims biesas, aš juos dviguba agroplėvele uždengiau. Užaugs kaip dideli, ir pernai panašiai sodinau. Čia aš, žinoma, apie ridikėlius  kalbu, ne apie jų didenybes pomidorus.

o pas tave šiltnamyje ne šlapia? aš vakar buvau nuėjus, tai nebent tik ryžius ten sodint dabar būtų galima biggrin.gif taip šlapia doh.gif tikiuosiu, kad neužilgo pradžius ir galėsiu ankstyvų ridikėlių ir salotų pasisėt g.gif

QUOTE(evansmum @ 2011 03 12, 23:20)
O nuo juodosios kojeles, man atrodo, apsaugo anglies dulkes (net is vaistines angliukas tinka- sutraiskai, ir vaikisku teptuku ''apipudruoji'' kotelius, galima ir aplink augaliuka zeme pabarstyti).

nu kaip išradinga thumbup.gif šiaip dar labai svarbu neperlaistyti, kad nepakirstų ta baisioji pašaknio liga smile.gif aš visados į žemes, kur pomidorus sėju ir pikiuoju pelenų pripilu mirksiukas.gif

QUOTE(Asese @ 2011 03 13, 12:00)
Turėjau ir aš  mirksiukas.gif  Vienas pirkau iš ThomPhilipse , kitas pasižiūrėjęs į pirktines, vyras padarė  4u.gif

Aš jau saviškiui parodžiui, tai sakė įmanoma, bet tik įdomu ar ta viela lengvai pasiduoda išraitymui? ar reikia kaltiniu būdu ją išraityt?

Man šiandien tokia nuotaika sėjimui, eisiu likusias rūšis susisėsiu nors ir planavau rytoj, bet kai primečiau, kiek sėsiu tai vietoj 20 planuotu gausis 27 doh.gif ai, bet kaip nors, tiesiog nei vienos nesinori atsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 13 kovo 2011 - 14:22
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 13, 13:09)
O kaip jis taip vienodai gražiai prisuko? Ant vamzdzio?

Taip, ant vamzdžio prisuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 13, 15:20)
Aš jau saviškiui parodžiui, tai sakė įmanoma, bet tik įdomu ar ta viela lengvai pasiduoda išraitymui? ar reikia kaltiniu būdu ją išraityt?

Pasiduoda ji išraitymui, nereikia iškalti 4u.gif Vieną galą reikia įsistatyti į spaustuvus arba prisirišti prie to vamzdžio apie kurį vyniosime. Vunioji vynioji ir viskas smile.gif Tą galą, kuris smeigiasi į žemę palikti tiesų, ne mažiau 30 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 03 13, 16:57)
Taip, ant vamzdžio prisuko smile.gif

Pasiduoda ji išraitymui, nereikia iškalti  4u.gif  Vieną galą reikia įsistatyti į spaustuvus arba prisirišti prie to vamzdžio apie kurį vyniosime. Vunioji vynioji ir viskas smile.gif Tą galą, kuris smeigiasi į žemę palikti tiesų, ne mažiau 30 cm  4u.gif

Ačiū už paaiškinimą, reiks perduot meistrui 4u.gif o tos žaibolaidinės vielos kur būna pirkti? ar kokioj specializuotoj pardėj ar galima kad ir seniuose gaut?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 11:25)
nė mažiausio supratimo neturiu, kame čia reikalas gali būti, kad pas tave taip jie išsidirbinėja  g.gif  Vandens per daug/per mažai?  g.gif O kokius pomidoriukus pikuoji? Nors pas mane ir dviejų dienų persodinti nė nemirktelėję žvingauja  mastau.gif
Na, bandysim bendrom jėgom šiais metais kaip nors be praradimų apsieit  smile.gif

Lolitaa, kaip naktis? Kas budėjo prie daigų - katės ar vyras?

Gal jūs turite spec. sąlygas pomidorų daigų auginimui kad jums sekasi? Daugelis, kurie augina tik sau įtariu tai daro namų sąlygomis. Todėl namų sąlygos nėra itin palankios:arba per šilta, arba per tamsu, arba per sausa- tai kaip rasti tinkamiausią variantą iš esamų? Tie, kurie užsiima pomidorų auginimu profesionaliai ir pardavimui, tai jie turi viską ir apšvietimą, ir tinkamą šilumą ir šviesą turi sąlygas palaikyti. g.gif Patarkite toms kurios itin gerų sąlygų neturi. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas,
man marfa nedygsta verysad.gif gal per daug žemių užbėriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2011 03 13, 16:39)
labas,
man marfa nedygsta verysad.gif gal per daug žemių užbėriau unsure.gif

nepergyvenk.dar isdygs.as irgi pirmai pergyvenau,kad neauga,o snd po pietu jau kabliukas 1 is 10 pasirode smile.gif seta pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 13, 14:20)
o pas tave šiltnamyje ne šlapia? aš vakar buvau nuėjus, tai nebent tik ryžius ten sodint dabar būtų galima biggrin.gif taip šlapia doh.gif tikiuosiu, kad neužilgo pradžius ir galėsiu ankstyvų ridikėlių ir salotų pasisėt g.gif

pas mane sausra didžiausia šiltnamyje, nors ir buvau anksčiau snieko prikasus. Užtat ir nešiojau vakar vėl. Pas mus toj vietoj smėlynas ir dar truputį nuokalnė, tai per daug šlapia nebūna niekada.
Atsakyti
o as turiu galvos skausma. Isvaziavau ir palikau savo pasetus pomidorus ant radiatoriaus ir dar uzdengti. Jau dvi dienos vargsta jie, o pati grisiu tik rytoj vakare. Nabagai jauciu sudygo ir dabar visi uzlinks.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 13, 17:28)
Ačiū už paaiškinimą, reiks perduot meistrui  4u.gif o tos žaibolaidinės vielos kur būna pirkti? ar kokioj specializuotoj pardėj ar galima kad ir seniuose gaut?

Pas mus senių nėra, tai pirkom elektros prekių parduotuvėj smile.gif
Aš Žemaitijos nedideliam miestuky gyvenu smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,skaitau ir galvoju.as pasejau sekmadieny ir dar nei vienas daigelis nepasirode.as ju neuzdengiau,o ar butina?ir ju nepikiuoju,o seju i indelius nuo jogurtu ar grietines.puse pripilu zeniu seklyte irtruputy zemiu.kai poaauga vel dapilu zemiu.taip jie man sustipreja mirksiukas.gif
Atsakyti