QUOTE(*TAU* @ 2011 03 13, 08:04)
čia jau kaip kam sekasi augint juk net ir chemijos studentams vieniems labiau sekasi medžiagas sintetinti, o kitiems - jas skaidyti Taip ir man su pomidorais: numarint man juos paprasčiau nei kokią papriką anos vakar ir "paskraidė", t.y. ką tik išpikiuotos iškrito iš rankų benešamos teko vėl gražiai atgal sukišt ir tikiu, kad tikrai augs ir bujos nors ir sakoma, kad paprikos lepios, nemėgsta persodinimų o va su pomidoriukų daigais tai kiekvienąkart cackinuosi auga visi gražiausiai, kol nepikiuoju, kai tik išpikiuoju po kokių 2 savaičių nukrenta skilčlapiai, pradeda riestis tikrieji lapai ir nusibaigia, išlieka tik patys atkakliausi galvojau visaip (gal perlaistau? gal žemės netinka?), išbandyta visaip: ir žemės įvairios, ir laistymo gausumas, ir daigų stovėjimo vieta, vis vien tas pats kartojasi Teorija, kaip tinkamai augint, žinoma jau iki negalėjimo, o va praktiškai, tikiuosi, kad bandymų būdu atrasiu, kaip su anais susitart, kad tiek, kiek išdygo, tiek užaugtų šiemet ypatingai to tikiuosi, nes noriu užsiaugint pomidorą Belle F1, kurio tik dvi sėklytes teturėjau todėl labai esu (ir būsiu ) dėkinga evansmum, Tau ir kitiems už bet kokius patarimus
O tai kokio didumo pas jus jau daigai,kad juos jau pikiuojate. Ar čia tiesiog atsiminimas iš pernai.
Kiek atsimenu čia beveik visos pomidorininkės prieš savaitę sekmadienį sėjo.
Tai negi jau iki pikiavimo dydžio išaugo.
Arba jūs pikiuojate du kartus?
Papildyta:
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 12, 21:53)
Turiu iš Erfurto sėklų pirkus tokį kamštelį. Užsisuka ant butelio. Galvojau, kad bus patogu daigelius laistyti, bet Labai jau jis nesandarus. Bėga pro visur. Kur reikia ir kur ne...
Visai neblogai laistymui tinka ir švirkštas būna vaistinėse 20ml dar geriau 150-200ml taip vadinami Žane švirkštai .