Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 20:52)
nieko čia baisaus. Gražus gausus būrelis. Viskas tikrai bus gerai  mirksiukas.gif

net akmuo nuo sirdies karsta.gif
dar nesulaukiu MARFOS,PROMYK ir BLACK CHERRY.
dar reiks isigyt purkstuva,kad neperliet daigiuku,nes bijau juodos kojites ligos.
Atsakyti
Ar tik ne tokias spirales Thome Philipse maciau. Bet man pasirode baisiai brangios. Nepamenu, kiek kainavo. Bet jeigu tokiems kiekiams, kaip dauguma cia augina, tai manau brangoka butu.
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 12, 20:52)

oi, ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 12, 21:08)
Ar tik ne tokias spirales Thome Philipse maciau. Bet man pasirode baisiai brangios. Nepamenu, kiek kainavo. Bet jeigu tokiems kiekiams, kaip dauguma cia augina, tai manau brangoka butu.

taip, mano kiekiams per brangu. Bet MB pažiūrėt panoro, gal sugebės pats padaryt.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 12, 21:01)
dar reiks isigyt purkstuva,kad neperliet daigiuku,nes bijau juodos kojites ligos.

aš irgi tos juodos kojytės bijau, su purkštuvu gal ir geriau būtų mastau.gif bet kaip tada purkšt? Juk ant lapų irgi purkštųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 12, 22:17)
aš irgi tos juodos kojytės bijau, su purkštuvu gal ir geriau būtų mastau.gif  bet kaip tada purkšt? Juk ant lapų irgi purkštųsi  g.gif

Aš purškiau paprikas, kiek žinau jos drėgmės nebijo, bet ant tų netikrųjų lapelių liko smulkios šviesios dėmelės, manau šlapius lapelius nudegino saulė, tai tikrai kaip su pomidorais elgtis? Jiems tai tikrai to dušo nereikia g.gif
Atsakyti
Na ir įsibegėjo forumas, viskas, nebespėju sekti net smile.gif Beje, pradėjo piltis mano pomidorai, o baklažaniukai puikiai pernešė ankstyvą išpikiavimą, visi kaip vienas mano gražuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu iš Erfurto sėklų pirkus tokį kamštelį. Užsisuka ant butelio. Galvojau, kad bus patogu daigelius laistyti, bet schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Labai jau jis nesandarus. Bėga pro visur. Kur reikia ir kur ne... doh.gif doh.gif
Atsakyti
zinokit - kuo maziau tupineji apie pomidorus, tuo geriau jie auga. As lieju ir nesuku galvos, jei ir pakliuna koks laselis ant lapelio. Jau pomidora numarint tikrai ner taip paprasta.
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 12, 22:17)
aš irgi tos juodos kojytės bijau, su purkštuvu gal ir geriau būtų mastau.gif  bet kaip tada purkšt? Juk ant lapų irgi purkštųsi  g.gif

As laistau is seno kavinuko - jo 'nosyte' plona, labai gerai 'pataiko' kut laistyt reikia, srove labai svelni.
Pas mane pomidorai i lovelius ispikiuoti, tai as tarp eiliu palaistau.

O nuo juodosios kojeles, man atrodo, apsaugo anglies dulkes (net is vaistines angliukas tinka- sutraiskai, ir vaikisku teptuku ''apipudruoji'' kotelius, galima ir aplink augaliuka zeme pabarstyti).
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 22:16)
zinokit - kuo maziau tupineji apie pomidorus, tuo geriau jie auga. As lieju ir nesuku galvos, jei ir pakliuna koks laselis ant lapelio. Jau pomidora numarint tikrai ner taip paprasta.

čia jau kaip kam sekasi augint 4u.gif juk net ir chemijos studentams vieniems labiau sekasi medžiagas sintetinti, o kitiems - jas skaidyti cool.gif Taip ir man su pomidorais: numarint man juos paprasčiau nei kokią papriką doh.gif unsure.gif anos vakar ir "paskraidė", t.y. ką tik išpikiuotos iškrito iš rankų benešamos cry.gif teko vėl gražiai atgal sukišt ir tikiu, kad tikrai augs ir bujos thumbup.gif nors ir sakoma, kad paprikos lepios, nemėgsta persodinimų g.gif o va su pomidoriukų daigais tai kiekvienąkart cackinuosi verysad.gif auga visi gražiausiai, kol nepikiuoju, kai tik išpikiuoju po kokių 2 savaičių nukrenta skilčlapiai, pradeda riestis tikrieji lapai ir nusibaigia, išlieka tik patys atkakliausi bigsmile.gif galvojau visaip (gal perlaistau? gal žemės netinka?), išbandyta visaip: ir žemės įvairios, ir laistymo gausumas, ir daigų stovėjimo vieta, vis vien tas pats kartojasi doh.gif Teorija, kaip tinkamai augint, žinoma jau iki negalėjimo, o va praktiškai, tikiuosi, kad bandymų būdu atrasiu, kaip su anais susitart, kad tiek, kiek išdygo, tiek užaugtų cool.gif šiemet ypatingai to tikiuosi, nes noriu užsiaugint pomidorą Belle F1, kurio tik dvi sėklytes teturėjau ax.gif todėl labai esu (ir būsiu smile.gif ) dėkinga evansmum, Tau ir kitiems už bet kokius patarimus 4u.gif
Atsakyti
nė mažiausio supratimo neturiu, kame čia reikalas gali būti, kad pas tave taip jie išsidirbinėja g.gif Vandens per daug/per mažai? g.gif O kokius pomidoriukus pikuoji? Nors pas mane ir dviejų dienų persodinti nė nemirktelėję žvingauja mastau.gif
Na, bandysim bendrom jėgom šiais metais kaip nors be praradimų apsieit smile.gif

Lolitaa, kaip naktis? Kas budėjo prie daigų - katės ar vyras?
Atsakyti
Kol pomidorai dar neišpikuoti,kol dar tik pasėti auga dėžutėse,tai aš juos palaistau su klizma.Labai patogu.Pabandykit.
Atsakyti