ir mano daigai vakar nė gyvybės, o šiandien tik atsikėlus, padariau patikrinimą, taitikri kareivėliai 2-3 cm pernakt.(nuotraukos, deja, įkelt nemoku,kai mokiausi, kompiuteriais net nekvepėjo)
O sniego ir aš prieš 3savaites dar prinešiau, nejau taip greit išdžiovina saulutė?
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 12, 20:21)
ikelkit kas nors foto,kaip atrodo jusu tik islinde pomidorai.nu *****,netikiu,kad jie tokie turi buti.dar vakar nebuvo,o po nakties islinde po 2,3 cm nu negu jie tokie turi buti arba visas mano darbas suniui po uodega
matyt, buvo vakar truputį išlindę, o per naktį ant radiatoriaus buvo? Neimk į galvą, pasodinsi paskui iki lapelių, ir augs puikiausiai.
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 12, 18:17)
Prasom prasom ,i sveikata ,dar pirmiausia kad tik gerai sudygtu.
Is mano 104 setu rusiu dar nesudygo 5 ,sianakt pas mane vel gyventojas buvo ,ragavo likusias paprikas ir paragavo baklazanu vyrui ultimatumas -kad pats parnest kates arba pats prie augalu sedetu per nakti
Is mano 104 setu rusiu dar nesudygo 5 ,sianakt pas mane vel gyventojas buvo ,ragavo likusias paprikas ir paragavo baklazanu vyrui ultimatumas -kad pats parnest kates arba pats prie augalu sedetu per nakti
Sudygs - tikrai tikiu, sėklytės laaabai gražios, tai turi sudygt Gal net ir užaugint pavyks
Tikrai gaila, kai sėji, visą širdį sudedi, o paskui ateina nekviestas svečias pasmaguriaut Gal išeitų kaip nors uždengt tuos daigelius agroplėvele nakčiai, kol tą nevidoną išgaudysit?
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 12, 18:31)
Malonu girdet komplimentus ,o labiausia net keista, kad negali isivaizduot manes dvieju anuku mociutes ir "piktos" uosves
Tikrai neįsivaizduoju ir aš juolab kaip "piktą" uošvę Ar gali piktas žmogus šitiek sėklyčių atsiųst??? negali
O kol žmogus dar domisi naujom veislėm, kitų patirtimi, dalinasi savąja, tai tiesiog širdis neleidžia tokį žmogų senu vadint
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 18:59)
Tikrai įdomu, kokias mus įsivaizduoja forumietės.Tačiau mes, kaip ir visi - su savo nuotaikomis ir džiaugsmais malonu, kai prisijungia naujokai su savo patirtimi ir patarimais
Man visos senbuvės - jau kaip tikros profesionalės
O apskritai visos, kurios čia renkasi - labai fainos ir tokios kompaneiskos
QUOTE(Venta9 @ 2011 03 12, 19:46)
Labai malonu ir Ventą9 čia matyt dažniau užbėkit
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 21:29)
matyt, buvo vakar truputį išlindę, o per naktį ant radiatoriaus buvo? Neimk į galvą, pasodinsi paskui iki lapelių, ir augs puikiausiai.
Aš prie jų tik su akulioriais vaikštau, vakar vakare dar nebuvo. O laikiau ant virtuvinių spintelių palubėj.
Ačiū už palaikymą.
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 20:33)
Aš prie jų tik su akulioriais vaikštau, vakar vakare dar nebuvo. O laikiau ant virtuvinių spintelių palubėj.
Ačiū už palaikymą.
Ačiū už palaikymą.
tai jau taip, kai pradeda dygt iš tiesų su akulioriais reikia vaikščiot ko ryte nesimatė, vakare gali būt išdygę o jei dar palaukt iki ryto, tai ir išstypę žodž, akulioriai nepakenks, net jei akys geros
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 20:33)
O laikiau ant virtuvinių spintelių palubėj.
tai ten šilta ir tamsu, užtat ir pasistengė pomdoriukai dangaus paieškot. Nieko tokio, jei jau taip atsitiko. Kuo giliau paskui pikiuodami juos į žemes įmurkdysit, tuo geriau jiems bus.
[quote=ievakata,2011 03 12, 20:01]
Malonu girdet komplimentus ,o labiausia net keista, kad [I]negali isivaizduot manes dvieju anuku mociutes ir "piktos" uosves[/I]
Malonu ,kad prisijungei i musu buri ,kuo daugiau ,tuo geriau, bus daugiau nuomoniu ir diskusiju
[/quote]
As irgi neisivaizduoju, labai jauna mociute tada turetu buti , smagu
PAsejau ir as sian ankstyvam Polfast, kitus gal velaiau, o vyrai sian nukase sniega siltnamio vietoj
[/quote]
aisku kad as "jauna"mociute man tik 25 x 2...
Malonu girdet komplimentus ,o labiausia net keista, kad [I]negali isivaizduot manes dvieju anuku mociutes ir "piktos" uosves[/I]
Malonu ,kad prisijungei i musu buri ,kuo daugiau ,tuo geriau, bus daugiau nuomoniu ir diskusiju
[/quote]
As irgi neisivaizduoju, labai jauna mociute tada turetu buti , smagu
PAsejau ir as sian ankstyvam Polfast, kitus gal velaiau, o vyrai sian nukase sniega siltnamio vietoj
[/quote]
aisku kad as "jauna"mociute man tik 25 x 2...
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 12, 20:21)
Ar išstypsta dėl to kad per daug šviesos ar jiems per šilta?
dėl to, kad per šilta ir per mažai šviesos.
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 20:29)
as taip pat aplink juos su akuliorais vaikstau,nes tai mano pirma seja.o atrodo jie va taip
foto gal nelabai kokibiska,nes fotkinau su telefonu.
Asese, ar ne tu pernai tokias spiralines atramas pomidorams turėjai? Ar Gaudvilė?
Noriu MB parodyt, bet niekur foto nerandu
Papildyta:
nieko čia baisaus. Gražus gausus būrelis. Viskas tikrai bus gerai
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 12, 20:40)
as taip pat aplink juos su akuliorais vaikstau,nes tai mano pirma seja.o atrodo jie va taip
nieko čia baisaus. Gražus gausus būrelis. Viskas tikrai bus gerai
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 20:52)
Asese, ar ne tu pernai tokias spiralines atramas pomidorams turėjai? Ar Gaudvilė?
Gaudvilė
Jei Gaudvilė nesupyks va tokios:
aš kaip tik prieš keletą dienų apie jas pagalvojau - su jom labai tvarkingai atrodo šiltnamis ir turėtų būt patogu labai tai jau atknisus informaciją buvau