Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

[quote=lolita1960,2011 03 12, 20:31]
P.S. besiganydama šiame forume, teoriškai jau įsivaizduoju, kaip atrodo saintlina, jediara, ex tik kažkodel lolitos niekaip močiute nematau, negaliu atsižavėti jokūbu, liuks vaikis! Labai draugiška jūsų kompanija.
[/quote]

Malonu girdet komplimentus ,o labiausia net keista, kad negali isivaizduot manes dvieju anuku mociutes ir "piktos" uosves g.gif

Malonu ,kad prisijungei i musu buri ,kuo daugiau ,tuo geriau, bus daugiau nuomoniu ir diskusiju thumbup.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif Tikrai įdomu, kokias mus įsivaizduoja forumietės ax.gif Tačiau mes, kaip ir visi - su savo nuotaikomis ir džiaugsmais rolleyes.gif malonu, kai prisijungia naujokai su savo patirtimi ir patarimais friends.gif
Atsakyti
Jetau,kaip gaila Lolitos tu papriku,juo labaiu ja suprantu,nes ir man kazkada yra buve ne viena karta taip.Tai tikrai peles,jos kazkodel labai megsta paprikas o pomidoru neliecia.Poto as visada ""kavoju'nakciai kai isdygsta,vargstu,nes daug auginu,bet ka darysi.Patarciau spastukus pastatyt,tikrai sulenda,tik reikia keist masala,as dedu duona-labiausiai ant jos :kimba".Mano pomidoriukas dygsta ,bet as pasejau tik ankstyvus,kitus sesiu veliau,nes paskui labai isstypsta,mano langai visi i pietu puse.Marfos dar nesejau,dar nusipirkau Negritionok,nezinau kokie bus.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 18:59)

drinks_cheers.gif Tikrai įdomu, kokias mus įsivaizduoja forumietės  ax.gif

tiesiog be galo įdomu bigsmile.gif
Bet aš pati visiškai neįsivaizduoju nei vienos (išskyrus Madmuazelę, kurią gyvą mačiau biggrin.gif ). Žinau tik, kad visos superinės, čia į forumą kaip į namus vis įlendu pasižvalgyt rolleyes.gif

Mano pomidorai, balvonai, dygsta visai nesusitarę g.gif Vieni kaip pasamdyti kaži kur skuba, kitų visai nesimato doh.gif Užkniso jau po vieną traukiot už ausų iš daigyklų ir persodinėt. Vakar pusę padėklo prikaišiojau, jau maniau, kad likę sudygs pionieriškai visu būriu. Kurgi ne doh.gif Grįžtu nusikalus šiltnamį suarus, ridikėlius pasodinus, sniego privilkus. Išsitraukiu dėžutes - vėl choleros kas penktas išlindę žvengia. Vėl reiks ryt rankas, kojas, kates ir grindis purvint.
Atsakyti
[quote=lolita1960,2011 03 12, 18:31]
P.S. besiganydama šiame forume, teoriškai jau įsivaizduoju, kaip atrodo saintlina, jediara, ex tik kažkodel lolitos niekaip močiute nematau, negaliu atsižavėti jokūbu, liuks vaikis! Labai draugiška jūsų kompanija.
[/quote]

Malonu girdet komplimentus ,o labiausia net keista, kad [I]negali isivaizduot manes dvieju anuku mociutes ir "piktos" uosves[/I] g.gif

Malonu ,kad prisijungei i musu buri ,kuo daugiau ,tuo geriau, bus daugiau nuomoniu ir diskusiju thumbup.gif
[/quote]

As irgi neisivaizduoju, labai jauna mociute tada turetu buti , bigsmile.gif smagu

PAsejau ir as sian ankstyvam Polfast, kitus gal velaiau, o vyrai sian nukase sniega siltnamio vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 12 kovo 2011 - 20:02
saintlina,
kokie malonūs rūpesčiai wub.gif
maniškiai tik kilpeles pradeda rodyt, tad rankas purvinsiu po geros savaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 12, 18:17)
sianakt pas mane vel gyventojas buvo ,ragavo likusias paprikas ir paragavo baklazanu doh.gif  g.gif vyrui ultimatumas -kad pats parnest kates arba pats prie augalu sedetu per nakti  aggressive.gif  mega_shok.gif

ech, kaip aš myliu savo uodegas wub.gif Jokios pelės gyvenimo negadina.. o dar murkia ir bent jau dabar, kol aš čia rašinėju, nugarą šildo.. Ir pomidorų anei paprikų neėda.. Gerokai pamąstyt tektų, jei taip tokį ultimatumą gaučiau, kam į tvartą kraustytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievakata @ 2011 03 12, 20:01)
o vyrai sian nukase sniega siltnamio vietoj thumbup.gif

o aš nukasiau vietą šalia šiltnamio biggrin.gif
Atsakyti
Saintlina, sakykit prašau, o iš kur, ar į kur sniegą vilkot?
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 03 12, 20:15)
Saintlina, sakykit prašau, o iš kur, ar į kur sniegą vilkot?

taigis į šiltnamį doh.gif Gerą plotą aplink nuzulinau.
Buvau prikasus anksčiau, bet atstriksėjau šiandien su savo ridikiukais, salotikėm - ogi šiltnamis sausutėlis net dulka. Teko pasitreniruot.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 03 12, 21:46)
Jetau,kaip gaila Lolitos tu papriku,juo labaiu ja suprantu,nes ir man kazkada yra buve ne viena karta taip.Tai tikrai peles,jos kazkodel labai megsta paprikas o pomidoru neliecia.Poto as visada ""kavoju'nakciai kai isdygsta,vargstu,nes daug auginu,bet ka darysi.Patarciau spastukus pastatyt,tikrai sulenda,tik reikia keist masala,as dedu duona-labiausiai ant jos :kimba".Mano pomidoriukas dygsta ,bet as pasejau tik ankstyvus,kitus sesiu veliau,nes paskui labai isstypsta,mano langai visi i pietu puse.Marfos dar nesejau,dar nusipirkau  Negritionok,nezinau kokie bus.

Ar išstypsta dėl to kad per daug šviesos ar jiems per šilta? smile.gif
Atsakyti
ikelkit kas nors foto,kaip atrodo jusu tik islinde pomidorai.nu *****,netikiu,kad jie tokie turi buti.dar vakar nebuvo,o po nakties islinde po 2,3 cm blink.gif nu negu jie tokie turi buti g.gif arba visas mano darbas suniui po uodega unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 12, 21:58)
tiesiog be galo įdomu  bigsmile.gif
Bet aš pati visiškai neįsivaizduoju nei vienos (išskyrus Madmuazelę, kurią gyvą mačiau  biggrin.gif ). Žinau tik, kad visos superinės, čia į forumą kaip į namus vis įlendu pasižvalgyt  rolleyes.gif

Mano pomidorai, balvonai, dygsta visai nesusitarę  g.gif  Vieni kaip pasamdyti kaži kur skuba, kitų visai nesimato  doh.gif  Užkniso jau po vieną traukiot už ausų iš daigyklų ir persodinėt. Vakar pusę padėklo prikaišiojau, jau maniau, kad likę sudygs pionieriškai visu būriu. Kurgi ne  doh.gif  Grįžtu nusikalus šiltnamį suarus, ridikėlius pasodinus, sniego privilkus. Išsitraukiu dėžutes - vėl choleros kas penktas išlindę žvengia. Vėl reiks ryt rankas, kojas, kates ir grindis purvint.

O šiltnamis pas jus šildomas? Nes jei ne tai kaip ir per anksti dar į šiltnamį... naktys dar šaltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 12, 20:22)
O šiltnamis pas jus šildomas? Nes jei ne tai kaip ir per anksti dar į šiltnamį... naktys dar šaltos g.gif

nea, nešildomas. Neims biesas, aš juos dviguba agroplėvele uždengiau. Užaugs kaip dideli, ir pernai panašiai sodinau. Čia aš, žinoma, apie ridikėlius kalbu, ne apie jų didenybes pomidorus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 kovo 2011 - 20:35