Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

user posted image
Sveikutės, laukiau laukiau, bet niekas nesukuria naujos temos ax.gif

Tai kviečiu plepėtis čia smile.gif

SENA TEMA

Šauniausi pomidorų augintojai (išrinkti pagal paskelbtų žinučių skaičių paskutinėje temoje)
lolita1960 62 4u.gif - 104 rūšių augintoja clap_1.gif clap_1.gif
Ex 53 4u.gif - Ex šiltnamis kaip stadionas thumbup.gif thumbup.gif
jediara 46 4u.gif
jokubas1995 41 4u.gif
AUSRONE 34 4u.gif
clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 10 kovo 2011 - 12:08
Oi lotuliukas.gif mirk iš juoko..na ir nuotraukytė thumbup.gif Čia taip turėtų atrodyti visos užkietėjusios pomidorininkės... lotuliukas.gif

blink.gif še, kad nori....plepalų prizininkė doh.gif rodos visą laiką tyliu, tik skaitau ir klausau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 10 kovo 2011 - 12:08
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 14:04)
Oi lotuliukas.gif mirk iš juoko..na ir nuotraukytė thumbup.gif Čia taip turėtų atrodyti visos užkietėjusios pomidorininkės... lotuliukas.gif

blink.gif še, kad nori....plepalų prizininkė doh.gif rodos visą laiką tyliu, tik skaitau ir klausau g.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lyg retokai čia užsuku ir tiek priplepėjau doh.gif ax.gif
Atsakyti
Smagu,kad atidaret nauja tema 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 10:58)
Pernai buvau nusipirkus kelis padėklus statyt po daigelių vazoniukais. Tokius plono balto plastiko. Šiemet užsimušdama nė vienoj parduotuvėj tokių nerandu  doh.gif

Ar irgi ieskojau padekliuku-niekur neradau.Tada pasiemiau indelius nuo margarino,susegiau su susegeju ir uzmoviau ant daigyklos thumbup.gif .Gavosi ne ka blogiau nei padeklas thumbup.gif
O snekant apie pomidoru dygima-tai mano seti sekmadieni pradejo dygti vakar.Ir visai neblogai
Black russian 5/5 seklu .Isdygo greiciausiai,daigai ilgiausi isstypo per nakti
Sweet million-3/5 kolkas
Corazon 5/5 thumbup.gif
Polfast 3/12 verysad.gif blogiausiai dygsta blink.gif .Tikiuosi dar isdygs
Jaucio sirdis 3 /6(tiksliai nepamenu,kiek sejau doh.gif
Dumplainiai tik nedygsta..Na,as juos priskyriau prie pomidoru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 03 10, 13:43)
Polfast 3/12  verysad.gif blogiausiai dygsta blink.gif .Tikiuosi dar isdygs

Jei taviškio Polfast'o sėklutės su žaliu "skafandru", tai truputį užtrunka, kol sudygsta. Lukterk, sudigs smile.gif
Atsakyti
Asese, ačiū už labai lauktą temukę 4u.gif

QUOTE(jediara @ 2011 03 10, 13:12)
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Lyg retokai čia užsuku ir tiek priplepėjau  doh.gif  ax.gif

nu tai aišku, kad mažai, už tai pirmos temukę ir pradedam lotuliukas.gif

kažką anoj temoj dar norėjau parašyt, bet taip ir nutraukė vidury minties g.gif
ai, dėl padėkliukų, tai pas mane toks baltas plonas plastmasinis yra, tai tikras š...ds, labai greitai lūžta, geriau kokio tvirtesnio pasidairyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorininkės.
Aš vakar pasėjau 14 rūšių pomidorų smile.gif .
Dariau visokius eksperimentus-vienų pomidorų sėklos buvo grūdintos, kitų ne, vienas susėjau į žemę, kitas į durpines tabletes. Žiūrėsim, kaip kurios dygs ir augs rolleyes.gif
Kiek užtrukau kol viską susirašiau kas kur ir kaip doh.gif
Reiks vest "sėjomainos" (kaip aš vadinu) užrašus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 13:47)
Jei taviškio Polfast'o sėklutės su žaliu "skafandru", tai truputį užtrunka, kol sudygsta. Lukterk, sudigs smile.gif

aciuks.gif nuraminot,belieka laukti
Atsakyti
Dantingi pomidorai thumbup.gif
O mano pomidorai kažkodėl nedygsta. Pasėjau sekmadienį. Gal per šalta, gal žemė per sunki? g.gif Sėklos buvo visokios: su skafandrais ir be jų, bet nei vienas daigelis nepasirodė. Tuo pačiu metu, toj pačioj žemėj ir tomis pačiomis sąlygomis pasėtos astros jau lenda.
Ankstesnio sėjimo Vilmiukus ir Betaluxsiukus jau sodinu į jų nuolatines augimo vietas didesniuose vazonuose.

Atsakyti

Šauniausi pomidorų augintojai (išrinkti pagal paskelbtų žinučių skaičių paskutinėje temoje)
lolita1960 62 4u.gif - 104 rūšių augintoja clap_1.gif clap_1.gif
Ex 53 4u.gif - Ex šiltnamis kaip stadionas thumbup.gif thumbup.gif
jediara 46 4u.gif
jokubas1995 41 4u.gif
AUSRONE 34 4u.gif
clap_1.gif clap_1.gif
[/quote]

Eina sau blink.gif , nesitikikįėjau net thumbup.gif Mano pomidoriukai ir jau rodosi smile.gif Na dar tik pora, bet jau džiaugiuos ax.gif
Atsakyti
Kaip faina Jusu pomidoriukai jau dygsta, o as viena rusi sejau pirmadieni, kitas antradieni dar nerodo gyvybes zenklu. Aisku gal per greitai noriu pamatyti daigelius smile.gif
Atsakyti
nu sakes.skaitau,dziaugiuos kartu su jumis ir baltai pavidziu blush2.gif eigu mazasis nesugalvotu smelynes sau pasidaryt,tai jau mano vilmukai ir venukai gal jau leistu po tikraji lapeli rolleyes.gif
Atsakyti