Sveikutės, laukiau laukiau, bet niekas nesukuria naujos temos
Tai kviečiu plepėtis čia
SENA TEMA
Šauniausi pomidorų augintojai (išrinkti pagal paskelbtų žinučių skaičių paskutinėje temoje)
lolita1960 62 - 104 rūšių augintoja
Ex 53 - Ex šiltnamis kaip stadionas
jediara 46
jokubas1995 41
AUSRONE 34
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 14:04)
Oi mirk iš juoko..na ir nuotraukytė Čia taip turėtų atrodyti visos užkietėjusios pomidorininkės...
še, kad nori....plepalų prizininkė rodos visą laiką tyliu, tik skaitau ir klausau
še, kad nori....plepalų prizininkė rodos visą laiką tyliu, tik skaitau ir klausau
Lyg retokai čia užsuku ir tiek priplepėjau
Smagu,kad atidaret nauja tema
Ar irgi ieskojau padekliuku-niekur neradau.Tada pasiemiau indelius nuo margarino,susegiau su susegeju ir uzmoviau ant daigyklos .Gavosi ne ka blogiau nei padeklas
O snekant apie pomidoru dygima-tai mano seti sekmadieni pradejo dygti vakar.Ir visai neblogai
Black russian 5/5 seklu .Isdygo greiciausiai,daigai ilgiausi isstypo per nakti
Sweet million-3/5 kolkas
Corazon 5/5
Polfast 3/12 blogiausiai dygsta .Tikiuosi dar isdygs
Jaucio sirdis 3 /6(tiksliai nepamenu,kiek sejau
Dumplainiai tik nedygsta..Na,as juos priskyriau prie pomidoru
QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 10:58)
Pernai buvau nusipirkus kelis padėklus statyt po daigelių vazoniukais. Tokius plono balto plastiko. Šiemet užsimušdama nė vienoj parduotuvėj tokių nerandu
Ar irgi ieskojau padekliuku-niekur neradau.Tada pasiemiau indelius nuo margarino,susegiau su susegeju ir uzmoviau ant daigyklos .Gavosi ne ka blogiau nei padeklas
O snekant apie pomidoru dygima-tai mano seti sekmadieni pradejo dygti vakar.Ir visai neblogai
Black russian 5/5 seklu .Isdygo greiciausiai,daigai ilgiausi isstypo per nakti
Sweet million-3/5 kolkas
Corazon 5/5
Jaucio sirdis 3 /6(tiksliai nepamenu,kiek sejau
Dumplainiai tik nedygsta..Na,as juos priskyriau prie pomidoru
QUOTE(smala @ 2011 03 10, 13:43)
Jei taviškio Polfast'o sėklutės su žaliu "skafandru", tai truputį užtrunka, kol sudygsta. Lukterk, sudigs
Asese, ačiū už labai lauktą temukę
nu tai aišku, kad mažai, už tai pirmos temukę ir pradedam
kažką anoj temoj dar norėjau parašyt, bet taip ir nutraukė vidury minties
ai, dėl padėkliukų, tai pas mane toks baltas plonas plastmasinis yra, tai tikras š...ds, labai greitai lūžta, geriau kokio tvirtesnio pasidairyt
QUOTE(jediara @ 2011 03 10, 13:12)
nu tai aišku, kad mažai, už tai pirmos temukę ir pradedam
kažką anoj temoj dar norėjau parašyt, bet taip ir nutraukė vidury minties
ai, dėl padėkliukų, tai pas mane toks baltas plonas plastmasinis yra, tai tikras š...ds, labai greitai lūžta, geriau kokio tvirtesnio pasidairyt
Sveikos, pomidorininkės.
Aš vakar pasėjau 14 rūšių pomidorų .
Dariau visokius eksperimentus-vienų pomidorų sėklos buvo grūdintos, kitų ne, vienas susėjau į žemę, kitas į durpines tabletes. Žiūrėsim, kaip kurios dygs ir augs
Kiek užtrukau kol viską susirašiau kas kur ir kaip
Reiks vest "sėjomainos" (kaip aš vadinu) užrašus.
Aš vakar pasėjau 14 rūšių pomidorų .
Dariau visokius eksperimentus-vienų pomidorų sėklos buvo grūdintos, kitų ne, vienas susėjau į žemę, kitas į durpines tabletes. Žiūrėsim, kaip kurios dygs ir augs
Kiek užtrukau kol viską susirašiau kas kur ir kaip
Reiks vest "sėjomainos" (kaip aš vadinu) užrašus.
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 13:47)
Jei taviškio Polfast'o sėklutės su žaliu "skafandru", tai truputį užtrunka, kol sudygsta. Lukterk, sudigs
nuraminot,belieka laukti
Dantingi pomidorai
O mano pomidorai kažkodėl nedygsta. Pasėjau sekmadienį. Gal per šalta, gal žemė per sunki? Sėklos buvo visokios: su skafandrais ir be jų, bet nei vienas daigelis nepasirodė. Tuo pačiu metu, toj pačioj žemėj ir tomis pačiomis sąlygomis pasėtos astros jau lenda.
Ankstesnio sėjimo Vilmiukus ir Betaluxsiukus jau sodinu į jų nuolatines augimo vietas didesniuose vazonuose.
O mano pomidorai kažkodėl nedygsta. Pasėjau sekmadienį. Gal per šalta, gal žemė per sunki? Sėklos buvo visokios: su skafandrais ir be jų, bet nei vienas daigelis nepasirodė. Tuo pačiu metu, toj pačioj žemėj ir tomis pačiomis sąlygomis pasėtos astros jau lenda.
Ankstesnio sėjimo Vilmiukus ir Betaluxsiukus jau sodinu į jų nuolatines augimo vietas didesniuose vazonuose.
Šauniausi pomidorų augintojai (išrinkti pagal paskelbtų žinučių skaičių paskutinėje temoje)
lolita1960 62 - 104 rūšių augintoja
Ex 53 - Ex šiltnamis kaip stadionas
jediara 46
jokubas1995 41
AUSRONE 34
[/quote]
Eina sau , nesitikikįėjau net Mano pomidoriukai ir jau rodosi Na dar tik pora, bet jau džiaugiuos
nu sakes.skaitau,dziaugiuos kartu su jumis ir baltai pavidziu eigu mazasis nesugalvotu smelynes sau pasidaryt,tai jau mano vilmukai ir venukai gal jau leistu po tikraji lapeli