QUOTE(Ievitaaaa @ 2011 04 14, 21:29)
Labas mamytes kaip jūs čia visos gražiai susibendravusios. Aš vasarai irgi norėčiau atvykti čia į Derby pas vyra. Bet mano vyras dar čia neseniai yra tai nežino kaip ar moterims čia lengva susirasti darbeli, o ir pažystamų nėra? gal jūs galėtumte man suteikti daugiau informacijos apie darbą? kur galėčiau ieškoti? beje mano anglų žinios nėra geros tai norėčiau ne parduotuvėse darbo ar neverta net važiuoti? ačiū..
O as ir pritariu visoms. Cia jau laimes reikalas Vieni po kelis darbus dirba kitom ssssssss. O ar vaziuot ar ne ,m juk pas vyra vaziuoji As vaziuociau
QUOTE(Markiziene @ 2011 04 15, 10:44)
Sveika prisijungusi , del darbu tai kaip pasiseks, kai atvaziuosi ir pamatysi, teisingai niamniuska sako laimes dalykas, vieni greitai susiranda kiti ilgai iesko, o ar vaziuoti ar ne cia tavo apsisprendimas, bet nepabandziusi nesuzinosi o jai busi Derby prasom prisijungti prie musu meetuku.
Nu mamulkos kaip sekasi, gal kita savaitike susimatom? Vaikams atostogos tik as nuo kito ketvirtadienio negalesiu, nes uosviai atvyksta Velyku svesti
Nu mamulkos kaip sekasi, gal kita savaitike susimatom? Vaikams atostogos tik as nuo kito ketvirtadienio negalesiu, nes uosviai atvyksta Velyku svesti
Ve, nu ziurek kiausiu daug pridazyk Galim jei nedirbsiu, pimplainius nuvezt kur. Kazin ar guliveris jau atsidare, man rods kad jo. Gal kas jungtusi dienai, ten vaikam yra ka veikti, ir bilietas 8£ suaugusiam vaikui 6 £ Bet ten jau dienai visai butu pramoga.
Niu ka minu lyst i uniforma, ir i darba.........