Įkraunama...
Įkraunama...

✿ Gyvenančios Derby (UK) ir aplink ✿

QUOTE(Paranormali @ 2011 06 25, 20:51)
user posted image

Vau kai faina  blush2.gif  thumbup.gif
Bet atostogauji labai anksti tu? ne? gal reik pavaduoti tave atostogu metu , uzkoverinti maternity leave g.gif

Kas dar nugi nieko , pabuvom markizienes didzkio gimtadienyje, pasirelaksinom, ir dabar prie TV. Pavalgem ''Domino'' picu, na bent man jos kol kas skaniausios is ragautu UK user posted image

Nusipirkau siandien Vichy kazkoki ale krema su tonu, nzn ale stebuklingas ziuresim, uzsitepiau tai ciki man jis patiko smile.gif O jei ne dar viena kosmetikos priemone i kolekcija.

Namie gyvatynas, rubu ner kur dziauti vyras erzina siandiena norec i liuli uzvest, kodel nzn........... doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  gal kad pasake jog po 6 nevalgo g.gif  blush2.gif

Ar bele taviskis ant dietos sugalvojo sesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2011 06 25, 22:51)
user posted image

Pavalgem ''Domino'' picu, na bent man jos kol kas skaniausios is ragautu UK user posted image

Nusipirkau siandien Vichy kazkoki ale krema su tonu, nzn ale stebuklingas ziuresim, uzsitepiau tai ciki man jis patiko smile.gif O jei ne dar viena kosmetikos priemone i kolekcija.

Namie gyvatynas, rubu ner kur dziauti vyras erzina siandiena norec i liuli uzvest, kodel nzn........... doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  gal kad pasake jog po 6 nevalgo g.gif  blush2.gif

O man tai skaniausios is Pizza Hut, kol kas, nors pvz, kur Asda daro picas, mano nuostabai irgi visai geros( nu ten kur pats gali uzsisakyt ko noretum ant picos).

O del kremu, tai as dabar nusipirkau Dead Sea rinkinuka, nu man patiko, kvapas ir toks geras.

Nu bet kas per karstis siandiena is pat ryto....neina lauke buti....
Atsakyti
Dazau plaukus. wink.gif Liepos pabaigoj skrendam i LT , nenoriu isvis smile.gif Bet reikia smile.gif kelione 600 svaru jomajo, lupikai.
Atsakyti
o man reikia rugpjuti grysti dviem dienom,bet ryanair neima manes doh.gif ech kazka galvosim ax.gif

kur visos dinge?as tai uzsiemusi su drauge ,ieskom jai darbo ir gyvenamosios vietos -turesim nauja seimyna derbyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 07 05, 19:11)
o man reikia rugpjuti grysti dviem dienom,bet ryanair neima manes  doh.gif ech kazka galvosim  ax.gif
kur visos dinge?as tai uzsiemusi su drauge ,ieskom jai darbo ir gyvenamosios vietos -turesim nauja seimyna derbyje  ax.gif

Kodel neima nes nestuke.gif
Kiek metu seimynai ??? smile.gif is kur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2011 07 05, 18:36)
Kodel neima nes  nestuke.gif
Kiek metu seimynai ???  smile.gif is kur? blush2.gif

jo del nestuke.gif

Atsakyti
laba
keliu tema i virsu, kazkur uzlindusi. baigesi atostogos , grzytam i senas vezes pamazu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, organizuojamas Kaledinis Vakaras vaikuciams, tuo paciu ir teveliams.Gruodzio 9-a nuo 5 vakaro. Jai kas turit vaikuciu mielai prasom prisijungti. Bus Kaledu Senelis, dovaneles nusipirkti. Vaises ir gerimus susinesame. P.S bus atidarytas baras. Kvieciame prisijungti. wink.gif
mano telefonas kam kyla klausimu 07704436667 Daiva wink.gif
Atsakyti
sveikutės. siūlau įsigyti megstų garbanotų šallikėliu. http://public.fotki....rde/salikeliai/
daugiau info AZ (temos neseku)
Atsakyti
hi.gif
Kur visos dingusios ???
Atsakyti
nu jo........... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2012 01 16, 18:54)
nu jo........... sad.gif

Taigi facebooke blush2.gif dabar visos sulindusios tai del to ir net neziuri i super mamytes ax.gif
Atsakyti