GAGA nesinervuok, viskas iseis gerai ir bus grazu
o as pasigirsiu su savo mokiniais laimejom "Floristikos" zurnalo konkurse "Graziausias stalo dekoras".... o dovanele Bosch kliju sautuvas
QUOTE(nekava @ 2011 03 25, 20:21)
GAGA nesinervuok, viskas iseis gerai ir bus grazu
o as pasigirsiu su savo mokiniais laimejom "Floristikos" zurnalo konkurse "Graziausias stalo dekoras".... o dovanele Bosch kliju sautuvas
ačiū
Kaip faina,sveikinu,o kuriam žurnale buvot
Mergaitės ar Jums buna ,kad darot darbą lyg ir patinka,lyg ir viskas gerai,o kai padarot ,tai kyla noras viską išardyti
QUOTE(GAGA @ 2011 03 25, 20:37)
ačiū
Mergaitės ar Jums buna ,kad darot darbą lyg ir patinka,lyg ir viskas gerai,o kai padarot ,tai kyla noras viską išardyti
dabar paskutiniam numeriuku musu ir nuotraukele ir parasyta kad laimejom
o del padaryto darbo buna taip tai kartais ryte paimu ir kitaip pataisa
Sveikutes kadangi jus cia visos nusimanancios floristikoje, tad noreciau jusu patarimu kaip butu galima dekoruoti buteli gyvomis gelemis gal turite kokiu patarimu?
As tai pasiulyma turiu tik slapia vatuke apvynioti koteli geles ir apteipuoti, tai islaikys viena diena arba deti nedidele ampole ir ja paskui pakavoti
QUOTE(Nansy @ 2011 03 26, 18:22)
Sveikutes kadangi jus cia visos nusimanancios floristikoje, tad noreciau jusu patarimu kaip butu galima dekoruoti buteli gyvomis gelemis gal turite kokiu patarimu?
Tai su karstais klijais galima dekoruoti, priklausomai nuo geliu, bet issilaiko diena, kartais 2. O jei pries teikiant laikysi saldytuve, tai jokiu problemu. Galima ir kotelius apteipuoti.
QUOTE(GAGA @ 2011 03 25, 20:52)
Nusivylus ,jau net nežinau,nieko nemoku ir nesugebu,kažkoks psichas užėjęs
Dar apie kačiukus galvoju,nežinau...
Dėkui kalėda už nuomonę
Dar apie kačiukus galvoju,nežinau...
Dėkui kalėda už nuomonę
Nesinervuok ,nusiramink Zinok bus visko rankos ir svirs ,ir vel kils.
Kaip is sono ziuri viskas atrodo kitaip ,o kaip pradedi dirbti ir dar sau ,uz viska atsakinga buni pati, tai tikrai sunku.
Aukstyn galva ir viskas bus gerai.
QUOTE(nekava @ 2011 03 25, 21:21)
kaip tik dabar vartau "Floristikos" zurnala-saunuoles kokios Sveikinimai
QUOTE(GAGA @ 2011 03 25, 21:37)
Tai,zinoma,kad buna Susiplanuoju darba,prisiperku visko ,o paskui pasirodo,kad puses neprireikia
Tie "svogūnai" man nerealūs
QUOTE(kaleda @ 2011 03 28, 10:48)
Tie "svogūnai" man nerealūs
Radau FB ,man jie taip pat
QUOTE(nekava @ 2011 03 25, 21:21)
Dideliausi sveikinimai, mačiau foto žurnale ir man labai patiko idėja. Sveikinu įstojus į BOSCH klubą
Papildyta:
QUOTE(berta75 @ 2011 03 27, 19:00)
Tai,zinoma,kad buna Susiplanuoju darba,prisiperku visko ,o paskui pasirodo,kad puses neprireikia
Ir aš turiu šitą "ligą".... Sakau, gal būtų galima šiame skyrelyje padaryt mainų programą ? Netikėtai tokia mintis kilo, galėtumėm keistis, gal vienai reikia to, kitai ano... Ką manot?
Papildyta:
O vainikų grožis iš viso nenusakomas, ypač tas su kalijom...