Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(berta75 @ 2011 03 24, 16:09)
Aciu mirksiukas.gif
Kaip tik ta diena,man prasideda darbo savaite,tai dar pagalvosiu ka cia man daryt?
Jeigu neisiu,tai lauksiu tavo foto-reportazo mirksiukas.gif  bigsmile.gif

gali ir neiti mirksiukas.gif nes foto tikrai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2011 03 24, 19:09)
gali ir neiti  mirksiukas.gif  nes foto tikrai bus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sutarta mirksiukas.gif

Matet ? g.gif http://www.gyvosgeles.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 24 kovo 2011 - 18:23
QUOTE(berta75 @ 2011 03 24, 18:18)

Hmm, įdomu, čia gal tos, kurias rusų forume vadina "stabilizuotos"? Beje, va Svetlanos Luninos glamelija iš stabilizuotų rožių, man visai daili štai čia Įdomu būtų paliesti.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 24, 20:16)
Hmm, įdomu, čia gal tos, kurias rusų forume vadina "stabilizuotos"? Beje, va Svetlanos Luninos glamelija iš stabilizuotų rožių, man visai daili štai čia Įdomu būtų paliesti.

bigsmile.gif Geras,tikriausiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors čia ir ne vestuvių tema, bet noriu pasidalinti įdomiu radiniu. Blogas apie vintažo stiliaus vestuves. či ayra nuostabių puokščių, ypač iš jurginų wub.gif
http://mariages-retr...ch?...:00+01:00

o či apažiūrėkit, koks įdomus sprendimas iš popieriaus bigsmile.gif
user posted image

user posted image

man gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, Forget, kad pasidalinai radiniu. Man labai patiko. Apseis vestuvių tema be šios nuorodos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 25, 16:49)
Ačiū, Forget, kad pasidalinai radiniu. Man labai patiko. Apseis vestuvių tema be šios nuorodos 4u.gif  mirksiukas.gif

Brangioji, Jūs šiandien žiauri, bet teisinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 25, 16:29)
Nors čia ir ne vestuvių tema, bet noriu pasidalinti įdomiu radiniu. Blogas apie vintažo stiliaus vestuves. či ayra nuostabių puokščių, ypač iš jurginų  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Man zinokit vestuvine ar pamergiu puoksteles tai turi buti surista ,kad matytusi koteliai ,kad jaustum ta gele .Nu man mikrafone schmoll.gif Galima ir mikrafona apdeti kotais ,bet ne tas.
Atsakyti
Aš nesu tokia griežta "mikrofonų" klausimu, bet mielesnės yra puokštės su savais kotais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos tai kada Jūs čia pas mane į svečius biggrin.gif
Gavau užsakymą tulpių puokštę,streso doh.gif l.norėčiau daryti su mėlynėmis ,bet neturiu ,kažin kaip su beržais atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2011 03 25, 19:40)
Sveikos tai kada Jūs čia pas mane į svečius biggrin.gif
Gavau užsakymą tulpių puokštę,streso doh.gif l.norėčiau daryti su mėlynėmis ,bet neturiu ,kažin kaip su beržais atrodytų g.gif

Puikiai atrodys, pavasariškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 25, 19:43)
Puikiai atrodys, pavasariškai thumbup.gif

biggrin.gif Nusivylus ,jau net nežinau,nieko nemoku ir nesugebu,kažkoks psichas užėjęs blush2.gif
Dar apie kačiukus galvoju,nežinau...
Dėkui kalėda už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 25 kovo 2011 - 19:54