Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(Nansy @ 2011 03 23, 17:12)
Cia tu ji darei?  ax.gif  kaip reiktu toki grozi padaryti? gal negaila info pasidalinti?  ax.gif

Pabūsiu bjauri ir priekabi (ne iš blogos valios blush2.gif )
Kaspinėlis geriau būtų žalias, gal geltonas, blogiausiu atveju - raudonas (nes kompozicijoje yra tokios spalvos. Ir jei samanėlės būtų šviežesnės - smagiau žiūrėtųsi. O danar toookios padžiūvę atrodo... smulkias detales geriau dėliot kompozicijos priekyje (jei ji žiūrima tik iš priekio). Bet jei ir stovi kambario vidury - šitoj pusėj pačiam prieky trūksta kažko smulkaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2011 03 23, 16:35)
Truputy pavasario

As siandien bazeje irgi nusipirkau visa padekliuka narciziuku,bet jau rytoj ka nors kursiu wub.gif namams pasipuosti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 23, 13:04)
Merginos, susidomėjau glamelijomis, gal kuri esat dariusi, kokiomis technikomis - lapelius tvirtinot vielučių pagalba, ar klijavot karštais klijais  blush2.gif ? Su kokiomis gėlėmis dirbot ir kiek maždaug reikia vidutinei glamelijai, kaip laikosi tokios puokštės, kiek ilgai?  g.gif

Glamelijas as dariau per praktini mokyma su mokinukem, siaip labai smagus darbas ir grazus rezultatas wub.gif viena turejo geltonas rozes, tai nuo dazno ciupinejimo truputuka pradejo ruduoti ziedlapiukai, bet siaip pora dienu sake isstovejo... o raudonos tai is vis graziai gavosi thumbup.gif turiu kelias nuotraukeles darymo proceso is intyerneto issitraukus, jei kas nori galiu atsiusti mirksiukas.gif

QUOTE(berta75 @ 2011 03 23, 14:03)
As mielai mirksiukas.gif  , tik kur ir kada ?

as irgi uz ikurtuves thumbup.gif thumbup.gif bet as jau ilgai nelauksiu ir leksiu kuria diena apziureti kaip ji issikurus ir sekmes palinketi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2011 03 23, 20:10)
Glamelijas as dariau per praktini mokyma su mokinukem, siaip labai smagus darbas ir grazus rezultatas  wub.gif  viena turejo geltonas rozes, tai nuo dazno ciupinejimo truputuka pradejo ruduoti ziedlapiukai, bet siaip pora dienu sake isstovejo... o raudonos tai is vis graziai gavosi  thumbup.gif turiu kelias nuotraukeles darymo proceso is intyerneto issitraukus, jei kas nori galiu atsiusti  mirksiukas.gif
as irgi uz ikurtuves  thumbup.gif  thumbup.gif  bet as jau ilgai nelauksiu ir leksiu kuria diena apziureti kaip ji issikurus ir sekmes palinketi  mirksiukas.gif

bigsmile.gif As noriu mirksiukas.gif
Kaip tau faina,kad galesi Gaga aplankyti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Berta, o tu leksi i seminara kovo 30 d??? as tai lekiu, mazu susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2011 03 23, 23:50)
Berta, o tu leksi i seminara kovo 30 d??? as tai lekiu, mazu susitiksim  mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif i koki? Nieko nezinau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 23, 14:48)
Gal susirenkam, a? mirksiukas.gif

Aš tai mielai pasprukčiau iš namų, nes tos keturios sienos, jau varo depresiją... Tik va mažosios nėra kam palikti, o ir pilviukas didėja...
Papildyta:
QUOTE(rimuze @ 2011 03 23, 16:35)
Truputy pavasario

O man kaspinėlis, kaip tik "temą"... žalios spalvos. ar geltonos jis susilietų...Dėl raudonos spalvos - manau, ji kiek intensyvi, bet jei yra akcentų kompozicijoje - tai atkartojimas būtų neblogai... Gal tos alyvinės spalvos kaspinėlio dar ant narciziukų būčiau "prikabinėjus"... RIMUZE, tiek tokį krepšį norėčiau gauti smile.gif - geltoni narcizai mano silpnybė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2011 03 23, 20:10)
turiu kelias nuotraukeles darymo proceso is intyerneto issitraukus, jei kas nori galiu atsiusti  mirksiukas.gif
as irgi uz ikurtuves  thumbup.gif  thumbup.gif  bet as jau ilgai nelauksiu ir leksiu kuria diena apziureti kaip ji issikurus ir sekmes palinketi  mirksiukas.gif

Būtų smagu pamatyti..
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 03 23, 15:47)
Jei dukra atiduos laidą, vakare įkelsiu Leršo glameliją iš rožių, kuri man  wub.gif

Spėju, dukrytė "nuskriaudė" mamytę - laido nedavė... smile.gif

O neapsirinku Tamstos veidelį mačiusi TIK GĖLĖS albume, kas ten buvo per seminaras?

Papildyta:
O aš jau antra diena sprendžiu dilemą, kokį spalvinį gėlių derinį pasirinkti:

- pagrindinės spalvos (geltona ir violetinė), o papildoma gal salotinė...

- pagrindinės spalvos (geltona ir violetinė), o papildoma gal bordo...

Reikės, tokią salę "gaivinti".... Man ji kiek gedulingai atrodo...tai norisi spalvų...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 24 kovo 2011 - 08:52
Bėda ne tik dėl laido, mano panelė sugadino savo kompą ( trečią per savo gyvenimą doh.gif ), tai dabar kova dėl būvio smile.gif
Nuotrauka baisi, fotkinau su jos aparatu ir kaip tyčia labiausiai patikusią puokštę "sudirbau" , Keliu taip, kaip gavosi, atleiskit už kokybę.
user posted image
Esmė, kad kažkas integruota į glamelija ir ji pati padaryta su priedais, man labai įdomiai žiūrisi, patiko labiau nei glamelijos "be navarotų" biggrin.gif
Jurgita, turi geras akis, yra ten mano veidas, ten buvo kursai.
O apie salę - kokiu metu vyks vestuvės, ar dekoruosi tik gėlėm ar ir audiniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 24 kovo 2011 - 10:49
Glamelija, su priedais - gaila, tik kad foto neryški - bet turėjo būt įspūdinga smile.gif O dukra matyt, energetiškai su kompiuteriais "nesiderina" lotuliukas.gif

Vestuvės liepos pabaigoj (sesės)...

Kad ant stalų - tai tikrai gyvos gėlės bus, o va ta siena, man didžiausia galvos skausmą ir kelia, nes kaip supratau - ant jos nieko kabint nebus leidžiama, atneš kažkokį stovą, jo net neįsivaizduoju... Galvojau gal kokią arką bandyt sukonstruot, kur jaunieji sėdės, nes man visos tos raidės ir širdys - jau nebepatinka....

Mąstau iš anksto, nes nežinau, kaip čia su manim toliau reikalai bus, o ir priemones kai kurias reikės susipirkti...

Pasirodo, kad sunkiausia kažką daryt namiškiams ... Ko gero svetimiems kažką darydama tiek įtampos nejaučiu, kaip dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 24 kovo 2011 - 11:44
As irgi dariau glamelija, cia per kursus tik naudojau paprastus karstus klijus ne gyvom gelem tai truputi juodavo ziedlapiai.
user posted image

Daugiau tai neteko niekam daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 24 kovo 2011 - 15:07
QUOTE(berta75 @ 2011 03 23, 23:52)
bigsmile.gif  bigsmile.gif i koki? Nieko nezinau? g.gif

seminaras tai "pavasario svenciu floristika" va apie ji CIA psiskaityk... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2011 03 24, 16:30)
seminaras tai "pavasario svenciu floristika" va apie ji CIA psiskaityk...  mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif
Kaip tik ta diena,man prasideda darbo savaite,tai dar pagalvosiu ka cia man daryt?
Jeigu neisiu,tai lauksiu tavo foto-reportazo mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti