GAGA , Tavo kioskelis labai jaukus, įsivaizduoju, kad jis dar jaukesnis, kai užpildei gėlėmis. Tikrai labai smalsu, norim pamatyti foto po įsikraustymo... Linkiu kuo daugiau pozytyvių klientų
Kalbant apie parodas, bent aš labai norėčiau į Olandijoje vykstantį gėlių paradą...
Merginos, susidomėjau glamelijomis, gal kuri esat dariusi, kokiomis technikomis - lapelius tvirtinot vielučių pagalba, ar klijavot karštais klijais ? Su kokiomis gėlėmis dirbot ir kiek maždaug reikia vidutinei glamelijai, kaip laikosi tokios puokštės, kiek ilgai?
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 23, 14:04)
Merginos, susidomėjau glamelijomis, gal kuri esat dariusi, kokiomis technikomis - lapelius tvirtinot vielučių pagalba, ar klijavot karštais klijais ? Su kokiomis gėlėmis dirbot ir kiek maždaug reikia vidutinei glamelijai, kaip laikosi tokios puokštės, kiek ilgai?
Niekada nebandziau daryti glamelijos Forget atsiunte darymo technika,bet dar neisbandziau
QUOTE(berta75 @ 2011 03 23, 13:30)
Gaila,kad Gaga taip toli,galetumem susirinkt jai padet i ir ikurtuves atsvesti
ekskliuzyvų pridarytume
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 23, 14:04)
GAGA , Tavo kioskelis labai jaukus, įsivaizduoju, kad jis dar jaukesnis, kai užpildei gėlėmis. Tikrai labai smalsu, norim pamatyti foto po įsiraustymo... Linkiu kuo daugiau pozytyvių klientų
Kalbant apie parodas, bent aš labai norėčiau į Olandijoje vykstantį gėlių paradą...
Darius esu iš rožių ir lelijų. Rožių reikia maždaug 6 nemažų. Dariau pagal schemą, kur paštu siuntinėjau. Klijavau karštais klijais. Raudonos laikosi labai gerai, o balta glamelija, man atlaikė tik iki vakaro, ta prasme, jei vestuvėmis, tai kitą dieną jau negraži būtų Lelija lygiai taip pat. Tiesa, kiek lelijų, tai nepasakysiu, ne stik bandžiau iš jau apvytusių
Kiek internete žiūrinėjau, tai man labai patiko tos puokštės iš lelijų, gladiolių, orchidėjų ir kalijų... o va rožės, na nežinau, gal kiek nuobodokas dalykas
QUOTE(berta75 @ 2011 03 23, 15:03)
As mielai , tik kur ir kada ?
Marijampolėje naujoje parduotuvėje, eksliuzyvą darysim
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 23, 14:24)
Kiek internete žiūrinėjau, tai man labai patiko tos puokštės iš lelijų, gladiolių, orchidėjų ir kalijų... o va rožės, na nežinau, gal kiek nuobodokas dalykas
\iš orchidėjų turėtų būti neblogai, bet bėda kaip ir su lelijomis. Jaunają reikai prigrąsinti, kad puokštės niekur padėti negalima, nes matosi žiedlapių lūžimai...
Jei dukra atiduos laidą, vakare įkelsiu Leršo glameliją iš rožių, kuri man
QUOTE(Nansy @ 2011 03 23, 17:12)
Cia tu ji darei? kaip reiktu toki grozi padaryti? gal negaila info pasidalinti?
Tai gi cia visai paprasta Paimi pintine ,pora narcizu su vazonukais apdedi samanom ,kiausinukais ,pluksnytem ir visas grozis .