Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

GAGA 4u.gif , Tavo kioskelis labai jaukus, įsivaizduoju, kad jis dar jaukesnis, kai užpildei gėlėmis. Tikrai labai smalsu, norim pamatyti foto po įsikraustymo... smile.gif Linkiu kuo daugiau pozytyvių klientų drinks_cheers.gif

Kalbant apie parodas, bent aš labai norėčiau į Olandijoje vykstantį gėlių paradą...

Merginos, susidomėjau glamelijomis, gal kuri esat dariusi, kokiomis technikomis - lapelius tvirtinot vielučių pagalba, ar klijavot karštais klijais blush2.gif ? Su kokiomis gėlėmis dirbot ir kiek maždaug reikia vidutinei glamelijai, kaip laikosi tokios puokštės, kiek ilgai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 23 kovo 2011 - 13:21
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 23, 14:04)
Merginos, susidomėjau glamelijomis, gal kuri esat dariusi, kokiomis technikomis - lapelius tvirtinot vielučių pagalba, ar klijavot karštais klijais  blush2.gif ? Su kokiomis gėlėmis dirbot ir kiek maždaug reikia vidutinei glamelijai, kaip laikosi tokios puokštės, kiek ilgai?  g.gif

Niekada nebandziau daryti glamelijos blush2.gif Forget atsiunte darymo technika,bet dar neisbandziau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 23, 13:30)
Gaila,kad Gaga taip toli,galetumem susirinkt jai padet thumbup.gif i ir ikurtuves atsvesti blush2.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ekskliuzyvų pridarytume lotuliukas.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 23, 14:04)
GAGA  4u.gif , Tavo kioskelis labai jaukus, įsivaizduoju, kad jis dar jaukesnis, kai užpildei gėlėmis. Tikrai labai smalsu, norim pamatyti foto po įsiraustymo... smile.gif Linkiu kuo daugiau pozytyvių klientų  drinks_cheers.gif
Kalbant apie parodas, bent aš labai norėčiau į Olandijoje vykstantį gėlių paradą...

Merginos, susidomėjau glamelijomis, gal kuri esat dariusi, kokiomis technikomis - lapelius tvirtinot vielučių pagalba, ar klijavot karštais klijais  blush2.gif ? Su kokiomis gėlėmis dirbot ir kiek maždaug reikia vidutinei glamelijai, kaip laikosi tokios puokštės, kiek ilgai?  g.gif

Darius esu iš rožių ir lelijų. Rožių reikia maždaug 6 nemažų. Dariau pagal schemą, kur paštu siuntinėjau. Klijavau karštais klijais. Raudonos laikosi labai gerai, o balta glamelija, man atlaikė tik iki vakaro, ta prasme, jei vestuvėmis, tai kitą dieną jau negraži būtų schmoll.gif Lelija lygiai taip pat. Tiesa, kiek lelijų, tai nepasakysiu, ne stik bandžiau iš jau apvytusių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 23, 14:10)
ekskliuzyvų pridarytume  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek internete žiūrinėjau, tai man labai patiko tos puokštės iš lelijų, gladiolių, orchidėjų ir kalijų... o va rožės, na nežinau, gal kiek nuobodokas dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 23, 13:18)
drinks_cheers.gif Tai jau tikrai drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Gal susirenkam, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 23, 14:48)
Gal susirenkam, a? mirksiukas.gif

As mielai mirksiukas.gif , tik kur ir kada ?
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 23, 15:03)
As mielai mirksiukas.gif  , tik kur ir kada ?

Marijampolėje bigsmile.gif naujoje parduotuvėje, eksliuzyvą darysim lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 23, 14:24)
Kiek internete žiūrinėjau, tai man labai patiko tos puokštės iš lelijų, gladiolių, orchidėjų ir kalijų... o va rožės, na nežinau, gal kiek nuobodokas dalykas smile.gif

\iš orchidėjų turėtų būti neblogai, bet bėda kaip ir su lelijomis. Jaunają reikai prigrąsinti, kad puokštės niekur padėti negalima, nes matosi žiedlapių lūžimai...
Atsakyti
Jei dukra atiduos laidą, vakare įkelsiu Leršo glameliją iš rožių, kuri man wub.gif
Atsakyti
Sveikutes

QUOTE(GAGA @ 2011 03 22, 19:46)
Sveikutės,kaip smagu kad Jūs esat wub.gif

Labai jaukus kioskiukas thumbup.gif kaip bus geles bus dar graziau .Sekmes didziausios ir ,kad niekad nenusvirtu rankytes dirbant thumbup.gif thumbup.gif

Truputy pavasario
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2011 03 23, 17:35)
Sveikutes
Labai jaukus kioskiukas  thumbup.gif kaip bus geles bus dar graziau .Sekmes didziausios ir ,kad niekad nenusvirtu rankytes dirbant  thumbup.gif  thumbup.gif
Truputy pavasario
user posted image

Cia tu ji darei? ax.gif kaip reiktu toki grozi padaryti? gal negaila info pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 03 23, 17:12)
Cia tu ji darei?  ax.gif  kaip reiktu toki grozi padaryti? gal negaila info pasidalinti?  ax.gif

Tai gi cia visai paprasta mirksiukas.gif Paimi pintine ,pora narcizu su vazonukais apdedi samanom ,kiausinukais ,pluksnytem ir visas grozis .
Atsakyti