Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(Dangė @ 2011 03 21, 15:04)
Siemet ir as,deja, nevykstu. O taip noretusi 4u.gif Man ta paroda veikia kaip terapija.
Tai viena is tu parodu, kuriai tinka posakis: geriau viena kart pamatyti nei simta kart isgirsti. o jau pamatyti tikrai yra ka thumbup.gif

Gal turi kokiu nuotrauku is parodos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 21, 16:22)
Gal turi kokiu nuotrauku is parodos? blush2.gif

Tiesa sakant siuo metu kraustausi i naujus namus, tai visas gyvenimas persikele i dezes, tad, net svarbiausiu daiktu nerandu doh.gif
Bet kai tik isikursiu ir viska susideliosiu, tikuosi per kelias savaites, tuomet pameginsiu surast parodos nuotraukeles, nes nupasakoti sunku.
Man Celsio paroda - augalu ir kompoziciju rojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2011 03 21, 16:05)
Tiesa sakant siuo metu kraustausi i naujus namus, tai visas gyvenimas persikele i dezes, tad, net svarbiausiu daiktu nerandu doh.gif
Bet kai tik isikursiu ir viska susideliosiu, tikuosi per kelias savaites, tuomet pameginsiu surast parodos nuotraukeles, nes nupasakoti sunku.
Man Celsio paroda - augalu ir kompoziciju rojus smile.gif

Aciu aciuks.gif Lauksim mirksiukas.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 19, 20:21)
Dagili,sias puokstes dariau ne as schmoll.gif zadejau Gagai parodyti pvz kaip celofano pagalba galima pakoreguoti vazos ilgi mirksiukas.gif tai tiek mirksiukas.gif

Tai aš gi net ne dėl puokščių, tik vienas pastebėjimas dėl jų sukomponavimo tokiose erdvėse. Gal kam kada bus svarbu atkreipt ir į šitą detalę dėmesį, vis tiek šiai temai kažkiek tinka gal. :]
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 03 22, 11:48)
Tai aš gi net ne dėl puokščių, tik vienas pastebėjimas dėl jų sukomponavimo tokiose erdvėse. Gal kam kada bus svarbu atkreipt ir į šitą detalę dėmesį, vis tiek šiai temai kažkiek tinka gal.  :]

Geras pastebėjimas, ačiū, Dagili.
Atsakyti
Sveikutės,kaip smagu kad Jūs esat wub.gif
Kalėda labai laukiam turbūt įspūdinga buvo ir informacijos daug ,kad neatsigauni,ar nenusivylei g.gif
Dange- mano svajonėse paroda Esene,bet ir į Londoną labai norėčiau wub.gif MAnua ,kad parodos pakylėja ,pasisemi idėjų,tai l.reikalinga,tikiuos užsidirbsiu biggrin.gif
Keliu nuotraukas kaip atrodė,mano kioskas kai aš atvėriau duris ,kai turėsiu laiko parodysiu kaip db atrodo ax.gif
Bet kiek daug dalykų reikia daryti ,ko visai nesinor ax.gif Nu man tie kašiukai tai doh.gif ,beyt senesnio amžiaus žmonės tik įeina "Tai ką kašučių neturit?" blink.gif nu ne sakau ,tai l.nepatenkinti doh.gif Buvusi šeimininkė prekiavo lipdukais ,tai vaikai šniūrais eina,o maniškai kniaukia mama ir tu prekiauk,na žodžiu cool.gif
Dagili l.gera pastaba,aš šito nežinojau ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Beje ,neatsimenu ar rašiau,bet buvau Waršuvos turguje.
Važiuoti neapwsimoka,bet pabuvoti verta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 22 kovo 2011 - 18:52
GAGA, sveikinimai dideliausi wub.gif o kas tie kasiukai? blush2.gif

kaleda, ka praleidau? kur bebuvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2011 03 22, 19:52)
GAGA, sveikinimai dideliausi  wub.gif  o kas tie kasiukai?  blush2.gif
kaleda, ka praleidau? kur bebuvai  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Nu tokie kur ant kapų neša ,arba į laidotuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2011 03 22, 19:46)
Keliu nuotraukas kaip atrodė,mano kioskas kai aš atvėriau duris ,kai turėsiu laiko parodysiu kaip db atrodo ax.gif
Bet kiek daug dalykų reikia daryti ,ko visai nesinor ax.gif Nu man tie kašiukai tai doh.gif ,beyt senesnio amžiaus žmonės tik įeina "Tai ką kašučių neturit?" blink.gif  nu ne sakau ,tai l.nepatenkinti doh.gif Buvusi šeimininkė prekiavo lipdukais ,tai vaikai šniūrais eina,o maniškai kniaukia mama ir tu prekiauk,na žodžiu 

bigsmile.gif Koks didelis ir erdvus thumbup.gif maniau,kad mazas tas tavo kioskutis blush2.gif Laukiu nuotraukyciu kaip atrodo dabar mirksiukas.gif
o gal tu daryk tas kasutes? g.gif Bent kol tvirtai ant koju atsistosi? g.gif
Pas mus darbe (kaip mano darbdavys sako lotuliukas.gif ) 2 vitrinos -"paprastiems zmonems" ir "ekskliuzyvams" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nes ateina visokiu zmoniu,tie kurie "paprasti zmones" nesupranta kodel is is paziuros tokia maza puokstyte kainuoja tiek daug ,kai va salia dvigubai ar trigubai didesne kainuoja pigiau mirksiukas.gif Kaip bebutu gele ,labai trumpalaike preke verysad.gif ir ju turi parduoti,kitaip bus liudni popieriai verysad.gif
Atsakyti
Palaikau Bertos nuomonę. Nes reikia duonai užsidirbti. Svarbu, kad darysi kokybiškai, skoningai ir būtinai turėt tą ekskliuzyvo lentyną. Būtinai!!!
Tavo kioskas pranoko mano lūkesčius, jis visai nemažas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2011 03 22, 19:46)

bigsmile.gif oho!!! Nieko sau! Čia visa parduotuvė. Labai pavydžiu baltu pavydu 4u.gif .

manau tu jau turi pliusą, ir prieš tave jame buvo gėlės, taip, kad ir kaip nesinorėtų, geriau klientų neprarask ir padaryt tų kašiukų...Pasidėk, kur pati nematysi ir galvok, kad juos pardavus kokį ekskliuzyvą padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 23, 11:38)

QUOTE(Forget @ 2011 03 23, 11:43)

Gaila,kad Gaga taip toli,galetumem susirinkt jai padet thumbup.gif i ir ikurtuves atsvesti blush2.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti