Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Mano bandymas smile.gif

user posted image
Atsakyti
labai butuidomu suzinoti kokias medziagas naudojote ir ir is ko tos gelytes? super atrodo as ir tokio augaliuko noriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kur žmones perkat kompozicijas kapams? Mačiau kapinėse labai originalias iš dirbtiniu gelyciu, atrodo kaip iš gyvųjų
Atsakyti
QUOTE(eeglle2 @ 2013 10 16, 21:17)
labai butuidomu suzinoti kokias medziagas naudojote ir ir is ko tos gelytes? super atrodo as ir tokio augaliuko noriu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gėlytes dariau iš tampomo porieriaus, o lipdžiaus viską su karštais klijais.
Atsakyti
reikia jusu pagalbos gal zinote, kur Klaipedoje rasti pirkti teipo?labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Vakar truputį relax'avau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2013 11 28, 17:02)
Vakar truputį relax'avau  biggrin.gif

Gražus relaksas bigsmile.gif mano relaksas džiūsta rolleyes.gif
Atsakyti
Dzūke, nu fainas vainikas. thumbup.gif Apelsinu zieveles dziovinai pries tai, ar dejai svieziai susuktas?

As jau irgi floristiniu dalyku prisitempus, kaupiuosi, tiksliau bandau rasti laiko. biggrin.gif

Atsakyti

Tomiene, Silke:), ačiū. Rožės sudžiovintos, nuo praeitų Kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, dzūke, malonu tave ir čia matyti 4u.gif noriu jūsų patarimo dėl floristikos kursų, gal kuri lankėte pas Nataliją Učvatovą? Esu baigusi pas Vidą Šaltienę Kaune I pakopą.
Atsakyti
Gal galite kuri paaiškinti, kaip naudoti žalią oazę? Ar ją reikia prilieti vandens, ar panardinti vandeny? Ketinu daryti kalėdinę puokštę iš eglės ir pušies šakų, bei kitų grožių. kiek tokia puokstė turėtų nenudžiūti? Ar puokštę oazėje bus galima palaistyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2014 11 18, 20:01)
Gal galite kuri paaiškinti, kaip naudoti žalią oazę? Ar ją reikia prilieti vandens, ar panardinti vandeny? Ketinu daryti kalėdinę puokštę iš eglės ir pušies šakų, bei kitų grožių. kiek tokia puokstė turėtų nenudžiūti? Ar puokštę oazėje bus galima palaistyti?  g.gif

Reikia konsultacijos 4u.gif
Atsakyti