Mano bandymas
QUOTE(eeglle2 @ 2013 10 16, 21:17)
labai butuidomu suzinoti kokias medziagas naudojote ir ir is ko tos gelytes? super atrodo as ir tokio augaliuko noriu
Gėlytes dariau iš tampomo porieriaus, o lipdžiaus viską su karštais klijais.
Vakar truputį relax'avau
QUOTE(dzūkė @ 2013 11 28, 17:02)
Vakar truputį relax'avau
Gražus relaksas mano relaksas džiūsta
Dzūke, nu fainas vainikas. Apelsinu zieveles dziovinai pries tai, ar dejai svieziai susuktas?
As jau irgi floristiniu dalyku prisitempus, kaupiuosi, tiksliau bandau rasti laiko.
As jau irgi floristiniu dalyku prisitempus, kaupiuosi, tiksliau bandau rasti laiko.
Tomiene, Silke:), ačiū. Rožės sudžiovintos, nuo praeitų Kalėdų
Sveikos mergaitės, dzūke, malonu tave ir čia matyti noriu jūsų patarimo dėl floristikos kursų, gal kuri lankėte pas Nataliją Učvatovą? Esu baigusi pas Vidą Šaltienę Kaune I pakopą.
Gal galite kuri paaiškinti, kaip naudoti žalią oazę? Ar ją reikia prilieti vandens, ar panardinti vandeny? Ketinu daryti kalėdinę puokštę iš eglės ir pušies šakų, bei kitų grožių. kiek tokia puokstė turėtų nenudžiūti? Ar puokštę oazėje bus galima palaistyti?
QUOTE(pumpulpulka @ 2014 11 18, 20:01)
Gal galite kuri paaiškinti, kaip naudoti žalią oazę? Ar ją reikia prilieti vandens, ar panardinti vandeny? Ketinu daryti kalėdinę puokštę iš eglės ir pušies šakų, bei kitų grožių. kiek tokia puokstė turėtų nenudžiūti? Ar puokštę oazėje bus galima palaistyti?
Reikia konsultacijos