Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(Arrivederici @ 2012 01 05, 16:20)
įdomu blush2.gif , jei galite, įdėkite nuorodas,
ačiū 4u.gif

My Webpage
My Webpage
Atsakyti
kažkada floristikos prekėse esu mačiusi jau sugarbanoto krepinio popieriaus tik jis brangesnis už paprastą
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 04, 11:45)
man atrodo rimuze turėjo omeny tas kur dabargėlių parduotuvėse populiarios. Tokios didelės su užraitytais krašteliais. Taip gražiai kaip su aparatu pati nepasidarysi  rolleyes.gif

Taip tos dideles is paziuros atrodo labai lengvai padarytos .Vienas krastas pagarbanotos ir susuktos ,bet man nesigauna tokios grazios doh.gif
O pas mane vis klausia ar mes geliu poperiniu nedarom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2012 01 04, 13:48)
nevisaitokia ,  bet lygiai tokių pat kaip parduoda rasti nepavyko  g.gif

Kazkas panasaus g.gif bet netokia .
As niekur nerandu ,kad galeciau parodyt doh.gif
Atsakyti
Nu man tai jos negražios ax.gif
Atsakyti
O aš nesuprantu ką žmonės su jomis daro. Bet matyt kažką daro, jei ieško. Rimuže, parodyk, kai padarysi.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 01 06, 10:51)
O aš nesuprantu ką žmonės su jomis daro. Bet matyt kažką daro, jei ieško. Rimuže, parodyk, kai padarysi.

Tai kad nemoku blush2.gif Man jos irgi schmoll.gif bet zmones ju nori klausia ar mes nedarom popieriniu geliu ,nes jie kitur mate doh.gif
Jie gal dovanoja jas doh.gif
Atsakyti
Žinok, intriguoji, reiks pasižvalgyt Klaipėdoj.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 01 07, 22:59)
Žinok, intriguoji, reiks pasižvalgyt Klaipėdoj.

Florisimoi tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2012 01 07, 20:32)
Tai kad nemoku  blush2.gif Man jos irgi  schmoll.gif  bet zmones ju nori klausia ar mes nedarom popieriniu geliu ,nes jie kitur mate  doh.gif
Jie gal dovanoja jas  doh.gif

man tai baisios tos geles sad.gif bet jei klientai praso ateje doh.gif tai gali kada ir man tekti daryti g.gif juk kliento noras mums isakymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2012 01 18, 13:21)
man tai baisios tos geles sad.gif bet jei klientai praso ateje  doh.gif  tai gali kada ir man tekti daryti  g.gif  juk kliento noras mums isakymas  biggrin.gif

Va tame ir esme ,kad tu klijaantu norai doh.gif doh.gif doh.gif nesutampa su mano .
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2012 02 01, 23:42)

gal turit kas kokiu ideju Valentino dienai? gal kas kokiu fotkiu? jei kas dirba floristemis, kokias idomias puokstes darot?
Atsakyti
sveika coliuke paziurek cia gal rasi ka http://floristic.ru/...?t=1751&page=19
Atsakyti