Kas del gedulo floristikos - manau progresas jau yra, paskutiniu metu keliose laidotuvese kai teko dalyvauti - viskas skoninga, bendram stiliui buvo, nors ir nese zmones atskirai po keleta gelyciu, kazkaip viskas derejo tarpusavy. Man asmeniskai grazu kai baltos geles dominuoja, kazkaip neapsunkina atmosferos, daugiau erdves mintims..
Manau kur yra senesniu zmoniu daugiau, ar kaimo vietovese sunkiau suformuoti ta laidotuviu tradicija, galu gale perka tokias geles kurias randa. Apskritai nera bendros grozio suvokimo tradicijos, o paprastiems zmonems tai ir nesvarbu. Dabar jaunesnioji karta daugiau isprususi, daugiau pasaulio maciusi, manau keistis turetu viskas i geraja puse..
Ant kapu ketinu daryti sausas puoksteles, jau pasidziovinau ivairiu gelyciu, samanu pasirinksiu.. pagrinda is saku ir vieluciu susikonstruosiu. Ir chrizantemos man labai grazu, tiek visokiausiu rusiu dabar yra, visur galima priderinti, ir laikosi puikiai.
:4u:Patarkit, prašau, kaip sutvirtint kiaušinius? Pradėjau kažkaip juos kaupt, iš pradžių pabandydama norėčiau pasižaist su jais, bet nesugalvoju kaip į vidų parafino kokio prileist? O gal užtektų kokiu laku nulakuot...
QUOTE(*Star* @ 2011 10 28, 14:41)
:4u:Patarkit, prašau, kaip sutvirtint kiaušinius? Pradėjau kažkaip juos kaupt, iš pradžių pabandydama norėčiau pasižaist su jais, bet nesugalvoju kaip į vidų parafino kokio prileist? O gal užtektų kokiu laku nulakuot...
Iš pradžių nieko nesupratau, paskui pati iš savęs pasijuokiau Ką paskui su jais darysit?
QUOTE(kaleda @ 2011 10 28, 17:22)
Iš pradžių nieko nesupratau, paskui pati iš savęs pasijuokiau Ką paskui su jais darysit?
Na, galvoju iš pradžių pasibandyt taip, paklijuot, paterliot O šiaip gal pervert kokią jostelę ir ant kiaušinių medžio kokio, arba ant medinių pagaliukų kaip suvenyrus padaryt Tik nesugalvoju kaip juos kietus padaryt
Aišku, čia ne į temą su kiaušiniais kalėdos artėjant, bet va iškilo klausimas nors tu ką
gal laikas atgaivinti tema? kaledos arteja...
Ir apie Vilniuje vykusia paroda Ziemos puokste kazkaip jokiu atsiliepimu...
Pati gi ten lankiausi, bet va prisesti pasidalinti kazkaip laiko nebuvo...
Man siemet gal kiek "kudziau" viskas, bet ideju tikrai idomiu buvo, kiekviena karta po tokiu parodu grizus namo norisi menus kurti
Kazkaip neiseina man su tom nuotraukom ikelti cia forume, tureciau kuo pasidalinti
Pati gi ten lankiausi, bet va prisesti pasidalinti kazkaip laiko nebuvo...
Man siemet gal kiek "kudziau" viskas, bet ideju tikrai idomiu buvo, kiekviena karta po tokiu parodu grizus namo norisi menus kurti
Kazkaip neiseina man su tom nuotraukom ikelti cia forume, tureciau kuo pasidalinti
zylia pabandykit per http://www.radikal.ru/ isikelti nuotrauka i neta, o po to nukopijuokit visa 2 linka ir ikelkit cia, nes tkrai smalsu pasiziureli
Beje vyksta floristikos dienos parduotuvėje Žaliasis centras", J.Kubiliaus g. 21, Vilniuje, nuolaidos iki 90proc.
Gaila kad tik Vilniuje
Beje vyksta floristikos dienos parduotuvėje Žaliasis centras", J.Kubiliaus g. 21, Vilniuje, nuolaidos iki 90proc.
Gaila kad tik Vilniuje
sveikos, merginos, mylincios geles.
As tokia pati, greit akim permeciau,ziuriu yra Klaipedieciu, norejaupaklausti, galkuri pas Cesniene kursus yra baigusi?
Gruodzio3 ji kazkoki seminara organizuoja...
turit kokiu atsiliepimu?
As tokia pati, greit akim permeciau,ziuriu yra Klaipedieciu, norejaupaklausti, galkuri pas Cesniene kursus yra baigusi?
Gruodzio3 ji kazkoki seminara organizuoja...
turit kokiu atsiliepimu?
QUOTE(berta75 @ 2011 11 26, 22:06)
Tik siandien suzinojau ,kad rytoj vyks seminaras
kaip gaila,as irgi praziopsojau
Papildyta:
imetu paprastute ale puokstyte-butelaitis:)
kas ten tos baltos gelytes?dirbtines?
QUOTE(Bazile111 @ 2011 12 01, 20:49)
kas ten tos baltos gelytes?dirbtines?
na tai taip:)