Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

[quote=jurakvepuok,2011 03 18, 10:08]
Yra dariusių mirksiukas.gif
Išsilaiko žymiai ilgiau,nei visą dieną mirksiukas.gif
Nori pati daryti?
[/quote]
Oi ne, šį džiaugsmą palikčiau išmanančiom, floristikoj trūksta man gabumų mirksiukas.gif lotuliukas.gif kaip suprantu jūs esate dariusi, gal galit plačiau papasakoti apie šį grožį, ar iš įvairiausių gėlyčių galima raides daryti, ar tik iš tam tikrų? kokiu principu jos daromos? ar jos sunkios (čia dėl pakabinimo ant sienos)?žinoma ir kaina rūpi mirksiukas.gif rolleyes.gif
[/quote]
Raides daromos ivairiomis technikomis,paskutiniu metu darau i makroflexa,geles gerai issilaiko,raides yra lengvos smile.gif paprastai naudoju pigesnes geles,pvz chrizantemas,nes ju tikrai nemazai reikia mirksiukas.gif

[quote=Dagilis,2011 03 19, 11:38]
Gražu, bet vis tik tas priekines statyčiau kitur, kad altoriaus su jo užrašais neužstotų. Grožis grožiu, bet ir tai kas yra bažnyčioje turi savo prasmę ir mano matymu tai reikėtu palikti matomoje vietoje. "IHS" yra prasminga krikščioniška monograma, ne atsitiktinai ji ten padaryta ir keistai žiūrisi kai ji užstota. Tokiu atveju arba puokšteles mažesnes daryčiau arba tokios kokios yra komponuočiau kažkaip iš šonų, nes vis tik ne gėlės, o altorius (t.y. būtent tas stalas) yra bažnyčios centras. O toje konkrečioje vietoje man jos per aukštos.
[/quote]
Dagili,sias puokstes dariau ne as schmoll.gif zadejau Gagai parodyti pvz kaip celofano pagalba galima pakoreguoti vazos ilgi mirksiukas.gif tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
A2i8 berta supratau
Aš vos kojas velku,bet siela skrenda
Nuotraukų neturiu laiko įkelp,bet po truputį judu į priekį,viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2011 03 20, 20:15)
Sveikos
A2i8 berta supratau
Nuotraukų neturiu laiko įkelp,bet po truputį judu į priekį,viskas gerai biggrin.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Lauksim pasakojimo ir nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2011 03 20, 21:15)
Sveikos
A2i8 berta supratau
Aš vos kojas velku,bet siela skrendaNuotraukų neturiu laiko įkelp,bet po truputį judu į priekį,viskas gerai biggrin.gif

kaip ten sakoma-kencianciam dangus? wub.gif Baltai pavydziu tokiu rupesciu wub.gif sekmes kuo dideliausios thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(kaleda @ 2011 03 20, 23:37)

bigsmile.gif Kokie zmones bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip sekesi,pasakok,zinai gi pati kaip smalsu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Būtinai, neatsigaunu dar.
Atsakyti

Sveikos,

Noriu priminti, jog geguzes menesi 24 - 28 d. vyksta labai puiki geliu, sodininkystes paroda Londone Celsyje, i kuria tikrai jei turite tam laiko ir galimybiu verta nuvykti.
Tai paroda, kuri ne tik atskleidzia naujoves bet ir diktuoja floristikos madas.
Tad jau reiktu suskubti ir pasidairyti bilietu, viesbuciu ir kt.
Kiek zinau, daug Lietuvos turistiniu imoniu organizuoja vykima i sia paroda, tad pats laikas pasidometi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip matau po truputį pavasariškai visos judat... Norėjau ir aš pasidalinti su Jumis "savaitgalio atradimais" (gal kuri jau tai atradot anksčiau, bet vis gi...).

Viešėdama pas tėvus, visada "imuosi" spaudos, kurią tėtis parsineša iš bibliotekos... Ir žinot, tikrai nustebau... pasirodo, tokiame žurnale kaip MEISTERIS IR MARGARITA irgi būna floristams skirtų straipsnių, savo išradimais ir atradimais dalinasi pats Gvildys...( bent jau 2010 m. numeriuose), man gal ne viskas patiko, bet yra kai kurių dalykų, ko gali pasimokyti... Kažin, kaip su šiųmečiais to žurnalo numeriais, gal irgi yra kažko įdomaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 21 kovo 2011 - 12:11
Jurgita, įdomu, nežinojau. Aš tik "Rasose" matydavau. Gal kada bibliotekoj perversiu...
O Čelsio paroda kol kas svajonėse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2011 03 20, 21:15)
Sveikos
A2i8 berta supratau

wub.gif kaip smagu girdėti
Atsakyti

QUOTE(Dangė @ 2011 03 21, 12:36)
Sveikos,
Noriu priminti, jog geguzes menesi 24 - 28 d. vyksta labai puiki geliu, sodininkystes paroda Londone Celsyje, i kuria tikrai jei turite tam laiko ir galimybiu verta nuvykti.
Tai paroda, kuri ne tik atskleidzia naujoves bet ir  diktuoja floristikos madas. 
Tad jau reiktu suskubti ir pasidairyti bilietu, viesbuciu ir kt.
Kiek zinau, daug Lietuvos turistiniu imoniu organizuoja vykima i sia paroda, tad pats laikas pasidometi biggrin.gif

Aciu uz info,bet tai kol kas neigyvendinama blush2.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 21, 13:03)
Sveikos, kaip matau po truputį pavasariškai visos judat... Norėjau ir aš pasidalinti su Jumis "savaitgalio atradimais" (gal kuri jau tai atradot anksčiau, bet vis gi...).

Viešėdama pas tėvus, visada "imuosi" spaudos, kurią tėtis parsineša iš bibliotekos... Ir žinot, tikrai nustebau... pasirodo, tokiame žurnale kaip MEISTERIS IR MARGARITA irgi būna floristams skirtų straipsnių, savo išradimais ir atradimais dalinasi pats Gvildys...( bent jau 2010 m. numeriuose), man gal ne viskas patiko, bet yra kai kurių dalykų, ko gali pasimokyti... Kažin, kaip su šiųmečiais to žurnalo numeriais, gal irgi yra kažko įdomaus...

Niekada nebuciau pagalvojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 21, 14:08)
Jurgita, įdomu, nežinojau. Aš tik "Rasose" matydavau. Gal kada bibliotekoj perversiu...
O Čelsio paroda kol kas svajonėse wub.gif

Siemet ir as,deja, nevykstu. O taip noretusi 4u.gif Man ta paroda veikia kaip terapija.
Tai viena is tu parodu, kuriai tinka posakis: geriau viena kart pamatyti nei simta kart isgirsti. o jau pamatyti tikrai yra ka thumbup.gif
Atsakyti
Dange, vis tiek papasakok, nors truputį, o jei dar pailiustruotum wub.gif
Atsakyti