Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Dar labai geras gedulo
Atsakyti
Sveikutes dar karteli. Aciu uz gerus norus pafantazuoti apie velines, nors nelabai ka cia ir prifantazuosi...
As darau taip: nusipirku dirbtini vainika apvalu..nusivezu ant kapu ir aplink ji apdedu gyvom egles sakom, poto sudedu dirbtines geles ir dar papuosiu ka turiu, pvz labai gerai atrodo nusiskynus tokiu laiku melyniu sakeliu ir nupurskus baltais dazais..ar dar ka jei randu is floristikos...dabar mastau kazka panasaus gal... bet noriu pailgai daryt, o ne apvaliai....
tai mano tokie pamastymai... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2011 09 25, 15:58)
ohhooo kokios dikusijos uzvire cia  blink.gif  ar as vagiu darbus Jusu kad taip uzsipuolete??? blink.gif paprasciausiai jau senai domiuosi floristika ir puikiai zinau kiek kainuoja visi teipai ir pan, visas sias medziagas turiu ir puikiai naudoju ne tik floristikai, todel kodel negaleciau psigaminti ir puokstes sau??? g.gif  juolab kad manau tikrai sugebeciau ir man tereikia minimaliu patarimu kaip puokste islaikyti ilgiau sviezia, o cia apie pirkimus ir kainas as nesinarpliosiu i diskusijas, bet stebuklingas zodiz "vestuves" visas kainas iskarto padidina dvigubai, jei ne trigubai, kodel as turiu moketi uz 1 ziedeli ir lapeli 60 lt??? g.gif  na zodziu, suprantu kad ne i ta tema papuoliau, prasom nepykti, tiesiog norejau draugisko pabendravimo ir patarimu, jokiu komerciniu ideju nevagiu ir nezadu vogti, o jeigu sunku pasidalinti patarimais, tai ka padarysi, cia irgi vienas is lietuviu bruozu  biggrin.gif  doh.gif

Paskaičiau tą ką parašėte ir manau, kad nieko taip ir nesupratote. Būtent labai gerai ir pasakėt stebuklingas žodis VESTUVĖS - visoms su šia švente susijusioms sritims jis puikiai galioja.

O jei nepatiko - tai ką perskaitėte - tuomet galiu tik pridurti - toks tas virtualus bendravimas...Gal viską vertinate pagal savo tos dienos nuotaiką?... Nes kažkaip nepastebėjau, kad būtumėte vogusi komercines idėjas - o kas į tą žodį telpa nelabai suprantu??? ... Postas apie kainas buvo Jūsų pradžia - ne mūsų. Tad ir bandėm paaiškint, kas ir kaip... Bet yra taip kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2011 09 25, 21:24)

Gaga,ačiū, tikrai labai geras!
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2011 09 25, 18:03)
jeigu as frezijas gaunu po 0.8 tai tada x 35= 28 lt, kaspina turiu, teipa turiu, vieluciu turiu, plius eustomu kazkiek, na dar grubiai 28 lt.  biggrin.gif vat cia ir islenda stebuklingas zodis "vestuves"  biggrin.gif

Oho kokia diskusija uzvire.. manau nera ko cia gadintis nervu, tiesiog zmones issake savo nuomone..., o kad darbas ir kurybiskumas Lietuvoje nuvertinamas tai labai gaila... nezinia kada "uzaugsime".
Beje, kas cia pasiprase uz butonjere 60 Lt? Gal su kokia paauksuota detale... pas mus jos kainuoja iki 20 Lt...

Sekmes jums.
Atsakyti
QUOTE(zylia @ 2011 09 26, 10:03)
Oho kokia diskusija uzvire.. manau nera ko cia gadintis nervu, tiesiog zmones issake savo nuomone..., o kad darbas ir kurybiskumas Lietuvoje nuvertinamas tai labai gaila... nezinia kada "uzaugsime".
Beje, kas cia pasiprase uz butonjere 60 Lt? Gal su kokia paauksuota detale... pas mus jos kainuoja iki 20 Lt...

Sekmes jums.

Na, ką aš ir sakiau - įdomu būtų pamatyti butonjerę už tokią kainą. Bet iš kitos pusės, kartais butonjerę sunkiau padaryti nei puokštę.
Atsakyti
GAGA, visada galvojau, kad vokiečiai, austrai - neblogi floristai. Nerealūs darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 09 26, 20:23)
GAGA, visada galvojau, kad vokiečiai, austrai - neblogi floristai. Nerealūs darbai smile.gif

O ką galvoji apie latvius ir lenkus?
Atsakyti
Lenkai man kartais atrodo, kad perkrauna savo darbus visokiais niekučiais ir šiaip (vis gi slaviška atšaka), o latviai manau artimesni mums, bet negaliu nieko aklai tvirtinti - kadangi nesu tuo ypatingai domėjusis...Tai gal kokių puslapių latviškų turi?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 09 27, 08:15)
Lenkai man kartais atrodo, kad perkrauna savo darbus visokiais niekučiais ir šiaip (vis gi slaviška atšaka), o latviai manau artimesni mums, bet negaliu nieko aklai tvirtinti - kadangi nesu tuo ypatingai domėjusis...Tai gal kokių puslapių latviškų turi?

Dėl lenkų - 100% sutinku. O latvių floristika yra tikrai visa galva aukščiau nei mūsų. Ten jau seniai egzistuoja kelios stiprios vietinės mokyklos, kurios padarė savo darbą.

Gaga gal ras latvių puslapių, o aš šįryt pasidalinsiu mano mėgstamos lenkų floristės puslapio nuoroda - wrzosowisko
Atsakyti
Lenkai naudoja labai daug ryškių detalių ,o tai man nepatinka,o apie latvių floristus tik girdėjus,vat ir įdomu būtų kažką pamatyti,bet kol kas nieko gero neradau dalinuos ką turiu smile.gif
Pirmoji
Antroji
Kalėda- ačiū už nuorodą,labai gražu ten viskas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 27 rugsėjo 2011 - 09:20
Vaida, dėl latvių floristikos - esu girdėjusi, kad jie turi gana senas floristikos tradicijas, bet kai nesi nieko matęs sunku ką ir tvirtinti.

Kai pažiūrėjau tą lenkišką puslapiuką - pirma mintis buvo, o čia tikrai lenkės darbas? Suabejojau...

Gaga, ta pirma nuoroda man be galo patiko... Tiek minčių pamąstymui paliko, ir tuo pačiu vėl "atsigavo" nevisavertiškumo jausmas... O aš nieko doro dar nepadariau... smile.gif
Atsakyti