Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Sveikutes 4u.gif

Ziurinejau jusu darbus, visi labai grazus, saunuoles smile.gif Norejau pasiteirauti, arteja po truputi velines, o jus bandet kanors padaryti ant kapu, pvz pacios kokiu nors vainiku, gal turit kokiu minciu..as keleta metu is eiles vis panasius darau, galvoju gal kas gali pasiulyt naujo ir idomaus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 09 16, 18:27)
Neįsižeiskit, bet mano nuomonė Jums nepatiks (esu beveik tikra)...

Vs paskaitinėju temas, kurios man aktualios, arba prie širdies veikla, apie kurią kalbama... blush2.gif

Bet šįkart tai norėjau pasakyti, kad drinks_cheers.gif šimtakart. Kadangi taip jau yra, kad turiu darbą ir dar papildoma veikla užsiimu, tai perskaičiau ir norisi medalį uždėti. tikra teisybė.
O dar pridursiu, kad žmonės tiek suįžūlėja, kad naudojas kitų patirtimi ir, vadovaudamiesi logika, kad kas čia yra, aš irgi moku, geriau patys tegul ir darosi, ir neieško, ir nesikreipia pagalbos.Iš patirties žinau, kad tokiems žmonėms vis vien bus blogai 4u.gif
Čia niekam ne asmeniškai, žinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 20 rugsėjo 2011 - 14:43
kalbant apie floristika žmones dažnai neįvertina kiek kainuoja gėlės, žalumos ir visa kita. Dažnai tenka išgirsti-kodėl taip bragu,kas čia tokio-truputis žolės ir keli žiedai blink.gif nors už savo idėta darba dažniausiai iš vis nieko neskaičiuoji.Daug ka galima pasidaryti pačiam, netgi patartina-tada pasidaro aišku už ka imami pinigai lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit bartis eikit mustis lotuliukas.gif juokauju..as pati zinau kiek kainuoja visie nieknikuciai is floristikos...bet as ne apie tai... wub.gif
Tai ar turit kokiu ideju kapu vainikams? blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip nepastebėjau, kad kas nors čia bartųsi, tiesiog bandėm išsakyt savo nuomonę. Bent aš asmeniškai dabar tikrai ne floristika gyvenu...tad su vainikais ne ką tegaliu padėt...
Atsakyti
O aš su Vėlinių tematika "nedraugauju", man labai gražu tie darbai, kurie ant mūsų kapų nesižiūri - reikia akmens plokščių.
Gaites, o kokia Jūsų nuomonė - kaip reikia vainiką ant kapo padėti: statyti, guldyti? Aš bandžiau abu variantus su kojelėmis, bet kaip ir sakiau - man kažkaip viskas suprastėja žemių fone.
Atsakyti
Esu darius pagalvėles tokias. Samanų pagrindas, amt viršaus dekoras su dirbtinėmis gėlėmis, Bet man tai negražu rolleyes.gif aš geriau vieną gėlę padėsiu, kad ją ir pavogs, bet tik ne dirbtinę.

Pabandysiu paieškot pavyzdžių savo archyve smile.gif
Atsakyti
ohhooo kokios dikusijos uzvire cia blink.gif ar as vagiu darbus Jusu kad taip uzsipuolete??? blink.gif paprasciausiai jau senai domiuosi floristika ir puikiai zinau kiek kainuoja visi teipai ir pan, visas sias medziagas turiu ir puikiai naudoju ne tik floristikai, todel kodel negaleciau psigaminti ir puokstes sau??? g.gif juolab kad manau tikrai sugebeciau ir man tereikia minimaliu patarimu kaip puokste islaikyti ilgiau sviezia, o cia apie pirkimus ir kainas as nesinarpliosiu i diskusijas, bet stebuklingas zodiz "vestuves" visas kainas iskarto padidina dvigubai, jei ne trigubai, kodel as turiu moketi uz 1 ziedeli ir lapeli 60 lt??? g.gif na zodziu, suprantu kad ne i ta tema papuoliau, prasom nepykti, tiesiog norejau draugisko pabendravimo ir patarimu, jokiu komerciniu ideju nevagiu ir nezadu vogti, o jeigu sunku pasidalinti patarimais, tai ka padarysi, cia irgi vienas is lietuviu bruozu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2011 09 25, 15:58)
ohhooo kokios dikusijos uzvire cia  blink.gif  ar as vagiu darbus Jusu kad taip uzsipuolete??? blink.gif paprasciausiai jau senai domiuosi floristika ir puikiai zinau kiek kainuoja visi teipai ir pan, visas sias medziagas turiu ir puikiai naudoju ne tik floristikai, todel kodel negaleciau psigaminti ir puokstes sau??? g.gif  juolab kad manau tikrai sugebeciau ir man tereikia minimaliu patarimu kaip puokste islaikyti ilgiau sviezia, o cia apie pirkimus ir kainas as nesinarpliosiu i diskusijas, bet stebuklingas zodiz "vestuves" visas kainas iskarto padidina dvigubai, jei ne trigubai, kodel as turiu moketi uz 1 ziedeli ir lapeli 60 lt??? g.gif   na zodziu, suprantu kad ne i ta tema papuoliau, prasom nepykti, tiesiog norejau draugisko pabendravimo ir patarimu, jokiu komerciniu ideju nevagiu ir nezadu vogti, o jeigu sunku pasidalinti patarimais, tai ka padarysi, cia irgi vienas is lietuviu bruozu  biggrin.gif  doh.gif

I ta puokste is freziju ,apie kuria klausete sueina +/- 35 vnt freziju x 3 lt = 105 + atlasinis kaspinas = viso gaunasi 110-120 lt.
Atsiprasau gal kazko nesuprantu ,bet kame stebuklingas zodis "vestuves" ??? g.gif g.gif g.gif

Pritariu merginoms,kad kiekvienas turi dirbti savo darba . Turit nemaza darbo patirti ,nevisada viskas idealiai ir is pirmo karto pavyksta. O ,kad nuotaka vestuviu ryta darytusi puokste g.gif
Bent jau as tai tikrai nerizikuociau schmoll.gif

O patarimais tikrai nera sunku pasidalinti -mes mielai dalinames informacija ,manau ,kad daugelis tai patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 25 rugsėjo 2011 - 15:43
QUOTE(berta75 @ 2011 09 25, 16:39)
I ta puokste is freziju ,apie kuria klausete sueina +/- 35 vnt freziju x 3 lt = 105 + atlasinis kaspinas = viso gaunasi 110-120 lt.

jeigu as frezijas gaunu po 0.8 tai tada x 35= 28 lt, kaspina turiu, teipa turiu, vieluciu turiu, plius eustomu kazkiek, na dar grubiai 28 lt. biggrin.gif vat cia ir islenda stebuklingas zodis "vestuves" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2011 09 25, 17:03)
jeigu as frezijas gaunu po 0.8 tai tada x 35= 28 lt, kaspina turiu, teipa turiu, vieluciu turiu, plius eustomu kazkiek, na dar grubiai 28 lt.  biggrin.gif vat cia ir islenda stebuklingas zodis "vestuves"  biggrin.gif

Geriau savo nuomone pasilaikysiu sau ,nes po tokiu postu spaudimas pakyla .
doh.gif doh.gif doh.gif
Sekmes kuriant puokstele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaites @ 2011 09 22, 13:00)
Baikit bartis eikit mustis  lotuliukas.gif  juokauju..as pati zinau kiek kainuoja visie nieknikuciai is floristikos...bet as ne apie tai... wub.gif
Tai ar turit kokiu ideju kapu vainikams?  blush2.gif

Ne vainikas,bet Vėlinėms tiktų smile.gif
user posted image
Va čia ,ne mano ,bet man patiko
Gedulas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 25 rugsėjo 2011 - 19:04