Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Aš dėčiau spalvintas arba baltas ramunines chrizantemas,apteipuotas 4u.gif
Jurgita apžiūrėjau tavo grožius,nuostabu,tema ....žodžiu su polėku,labai ,labai žodžių trūksta,o čia tik nuotraukos realiai dar gražiau...ech...o jūros žvaigždes klijavai,kaip laikės?
Atsakyti
Ačiū, GAGA už komplimentus blush2.gif

Su jūros žvaigždėmis teko gerokai pasiterlioti...nes jos baisiai dvokia džiovinta žuvimi. Tai lakavom, paskui purškėm dažais, kai kurias dar blizginom blizgučiais. Terlionių užteko iki valiai lotuliukas.gif Jūrų žvaigždes vėriau ant vielutės su karoliuku (juos tarpusavyje tvirtinau karštais klijais) - laikėsi puikiai, o paskui dar tas vielutes tvirtinau ant girliandos, kad stovėtų kaip "spygliukai" smile.gif
Atsakyti
jurgita decor, laaaaaaaaaabai grazu wub.gif thumbup.gif tikrai pasistengei thumbup.gif

berta, dziugi tau vasara bigsmile.gif as irgi seses vestuvems buvau dariusi is agropleveles, tai matavausi mazdaug centimetrais pagal suolus, o kurioj vietoj norejau pakabinti medziaga, toj vietoj juostele buvau prisirisusi, ir bereikejo ant suolo uzkabinti.. o prie jo taisiau ir papuosima...
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2011 08 03, 08:51)
jurgita decor, laaaaaaaaaabai grazu  wub.gif  thumbup.gif  tikrai pasistengei  thumbup.gif

Ačiū, ačiū... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 08 01, 12:21)
Mano dalinė vestuvinė foto ataskaita iš sesės vestuvių, gaila, bet kol kas visų foto neturiu, tik tas kurias įamžino vyras, pati neturėjau jėgų net prie fotoaparato prisiliesti:

Tematika daugmaž jūrinė, tačiau ne tradiciškomis spalvomis.

JAUNAVEDŽIŲ AUTOMOBILIO DEKORAS

labai ,labai viskas grazu ir tvarkinga thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Tikra saunuole toki grozi padarei thumbup.gif thumbup.gif
O tie burbulai is organzos ?? ar ten tiulis ? g.gif g.gif Labai graziai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Rimuže, už pagyras blush2.gif

Burbulai iš tiulio, abejoju, ar iš organzos tokie gautųsi, per minkštas audinys, o tiulis standus, tad gerai išgauti formą...
Atsakyti
Vis paskaitinėju jūsų tėmelę hi.gif Kiek grožiųr rast galima wub.gif laiko turėdama aš ir pati mėgstu pasiknebinėti ar draugams dovanas supakuoti, atvirutes. Na, žodžiu smulkmenėlės smile.gif

Tik va norėčiau pasiklaust tokio dalyko- kur galima įsigyt tų putų polistirolio burbuliukų? Iki Vilniaus vien dėl jų tolokai važiuot, gal kartais jų galima parsisųst paštu?

Ir dar, gal floristų kursai vyksta ir mažesniuose miesteliuose, ne tik Vilniuj? Norėčiau kad ir dėl savęs pasitobulint, nes mane žavi tokie užsiėmimai, darbai.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
vestuvine jaunosios puokste
user posted image
pamergiu , bijunu puoksteles
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 13 rugpjūčio 2011 - 18:21
user posted image
man visur patinka gebenes , jos labai pagyvina puokstes , papuosimus thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 13 rugpjūčio 2011 - 20:48
QUOTE(*Star* @ 2011 08 12, 16:34)
Vis paskaitinėju jūsų tėmelę  hi.gif Kiek grožiųr rast galima  wub.gif laiko turėdama aš ir pati mėgstu pasiknebinėti ar draugams dovanas supakuoti, atvirutes. Na, žodžiu smulkmenėlės smile.gif

Tik va norėčiau pasiklaust tokio dalyko- kur galima įsigyt tų putų polistirolio burbuliukų? Iki Vilniaus vien dėl jų tolokai važiuot, gal kartais jų galima parsisųst paštu?

Ir dar, gal floristų kursai vyksta ir mažesniuose miesteliuose, ne tik Vilniuj? Norėčiau kad ir dėl savęs pasitobulint, nes mane žavi tokie užsiėmimai, darbai.

Ačiū  4u.gif

Parasiau AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 08 14, 19:20)
Parasiau AZ  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

O čia panevėžiečių florisčių nėra? Man labai rūpi dėl kokių kursų paklaust. Juk turbūt būna ne tik Vilniuj blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau Jūsų paklausti iš kokio popieriaus gaminami tie dekoro burbulai (garbanoti, kaip gėlės). Patarkit, padarymas jų nesunkus, tik nesuprantu, kas per popierius, taip norėčiau papuošti savo parduotuvę. Labai dėkinga būsiu už Jūsų atsakymą.
Atsakyti