Aš dėčiau spalvintas arba baltas ramunines chrizantemas,apteipuotas
Jurgita apžiūrėjau tavo grožius,nuostabu,tema ....žodžiu su polėku,labai ,labai žodžių trūksta,o čia tik nuotraukos realiai dar gražiau...ech...o jūros žvaigždes klijavai,kaip laikės?
Ačiū, GAGA už komplimentus
Su jūros žvaigždėmis teko gerokai pasiterlioti...nes jos baisiai dvokia džiovinta žuvimi. Tai lakavom, paskui purškėm dažais, kai kurias dar blizginom blizgučiais. Terlionių užteko iki valiai Jūrų žvaigždes vėriau ant vielutės su karoliuku (juos tarpusavyje tvirtinau karštais klijais) - laikėsi puikiai, o paskui dar tas vielutes tvirtinau ant girliandos, kad stovėtų kaip "spygliukai"
Su jūros žvaigždėmis teko gerokai pasiterlioti...nes jos baisiai dvokia džiovinta žuvimi. Tai lakavom, paskui purškėm dažais, kai kurias dar blizginom blizgučiais. Terlionių užteko iki valiai Jūrų žvaigždes vėriau ant vielutės su karoliuku (juos tarpusavyje tvirtinau karštais klijais) - laikėsi puikiai, o paskui dar tas vielutes tvirtinau ant girliandos, kad stovėtų kaip "spygliukai"
jurgita decor, laaaaaaaaaabai grazu tikrai pasistengei
berta, dziugi tau vasara as irgi seses vestuvems buvau dariusi is agropleveles, tai matavausi mazdaug centimetrais pagal suolus, o kurioj vietoj norejau pakabinti medziaga, toj vietoj juostele buvau prisirisusi, ir bereikejo ant suolo uzkabinti.. o prie jo taisiau ir papuosima...
berta, dziugi tau vasara as irgi seses vestuvems buvau dariusi is agropleveles, tai matavausi mazdaug centimetrais pagal suolus, o kurioj vietoj norejau pakabinti medziaga, toj vietoj juostele buvau prisirisusi, ir bereikejo ant suolo uzkabinti.. o prie jo taisiau ir papuosima...
QUOTE(boruzzze @ 2011 08 03, 08:51)
jurgita decor, laaaaaaaaaabai grazu tikrai pasistengei
Ačiū, ačiū...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 08 01, 12:21)
Mano dalinė vestuvinė foto ataskaita iš sesės vestuvių, gaila, bet kol kas visų foto neturiu, tik tas kurias įamžino vyras, pati neturėjau jėgų net prie fotoaparato prisiliesti:
Tematika daugmaž jūrinė, tačiau ne tradiciškomis spalvomis.
JAUNAVEDŽIŲ AUTOMOBILIO DEKORAS
Tematika daugmaž jūrinė, tačiau ne tradiciškomis spalvomis.
JAUNAVEDŽIŲ AUTOMOBILIO DEKORAS
labai ,labai viskas grazu ir tvarkinga Tikra saunuole toki grozi padarei
O tie burbulai is organzos ?? ar ten tiulis ? Labai graziai atrodo
Ačiū, Rimuže, už pagyras
Burbulai iš tiulio, abejoju, ar iš organzos tokie gautųsi, per minkštas audinys, o tiulis standus, tad gerai išgauti formą...
Burbulai iš tiulio, abejoju, ar iš organzos tokie gautųsi, per minkštas audinys, o tiulis standus, tad gerai išgauti formą...
Vis paskaitinėju jūsų tėmelę Kiek grožiųr rast galima laiko turėdama aš ir pati mėgstu pasiknebinėti ar draugams dovanas supakuoti, atvirutes. Na, žodžiu smulkmenėlės
Tik va norėčiau pasiklaust tokio dalyko- kur galima įsigyt tų putų polistirolio burbuliukų? Iki Vilniaus vien dėl jų tolokai važiuot, gal kartais jų galima parsisųst paštu?
Ir dar, gal floristų kursai vyksta ir mažesniuose miesteliuose, ne tik Vilniuj? Norėčiau kad ir dėl savęs pasitobulint, nes mane žavi tokie užsiėmimai, darbai.
Ačiū
Tik va norėčiau pasiklaust tokio dalyko- kur galima įsigyt tų putų polistirolio burbuliukų? Iki Vilniaus vien dėl jų tolokai važiuot, gal kartais jų galima parsisųst paštu?
Ir dar, gal floristų kursai vyksta ir mažesniuose miesteliuose, ne tik Vilniuj? Norėčiau kad ir dėl savęs pasitobulint, nes mane žavi tokie užsiėmimai, darbai.
Ačiū
vestuvine jaunosios puokste
pamergiu , bijunu puoksteles
man visur patinka gebenes , jos labai pagyvina puokstes , papuosimus
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2011 08 12, 16:34)
Vis paskaitinėju jūsų tėmelę Kiek grožiųr rast galima laiko turėdama aš ir pati mėgstu pasiknebinėti ar draugams dovanas supakuoti, atvirutes. Na, žodžiu smulkmenėlės
Ačiū
Ačiū
Parasiau AZ
QUOTE(berta75 @ 2011 08 14, 19:20)
Parasiau AZ
Ačiū
O čia panevėžiečių florisčių nėra? Man labai rūpi dėl kokių kursų paklaust. Juk turbūt būna ne tik Vilniuj
Sveikos, norėčiau Jūsų paklausti iš kokio popieriaus gaminami tie dekoro burbulai (garbanoti, kaip gėlės). Patarkit, padarymas jų nesunkus, tik nesuprantu, kas per popierius, taip norėčiau papuošti savo parduotuvę. Labai dėkinga būsiu už Jūsų atsakymą.