Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Mano daryti kaspinau buvo 0,4 cm pločio, žiūrėjosi padoriai, bandyk, Berta.
Atsakyti
Vietoj šifono, jei ką...siūlyčiau baltą agroplėvelę, ta kur lysves pridengia - http://www.skelbimai....-2128982.html... Ji daug pigesnė, bet foto labai gerai atrodo... Na, nebent reikia prabangą išgauti...

Čia su ja kažkada, kai dar dirbau salone - dekoravom bažnyčią...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 01 rugpjūčio 2011 - 17:03
QUOTE(kaleda @ 2011 08 01, 17:45)
Mano daryti kaspinau buvo 0,4 cm pločio, žiūrėjosi padoriai, bandyk, Berta.

Gal nuotrauka turi ? blush2.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 08 01, 17:58)
Vietoj šifono, jei ką...siūlyčiau baltą agroplėvelę, ta kur lysves pridengia - http://www.skelbimai.....-2128982.html... Ji daug pigesnė, bet foto labai gerai atrodo... Na, nebent reikia prabangą išgauti...

Čia su ja kažkada, kai dar dirbau salone - dekoravom bažnyčią...

Nebrangiai mokejau ir uz sita,tik jeigu dar tiek pat reiketu pirkti,tai jau susidaro suma blush2.gif jau taip sia vasara visa savo pelna investavau i ateiti ax.gif

Aciu ,bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia yra nuotrauka, burbulai tie mano ilgai konstruoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 08 01, 19:15)
Čia yra nuotrauka, burbulai tie mano ilgai konstruoti doh.gif

O ,tai graziai atrodo bigsmile.gif
O tu atsiuvai ta medziaga ? blush2.gif
Atsakyti
Ne, su siuvimu aš niekaip nesusidraugauju (nors labai noriu). Aš deginau kraštelį. Ir dar buvau tokia apgailėtina, kad nesusipratau tai daryti su kokia žvake, naudojau žiebtuvėlį, ant nykščio iššoko pūslė, kuri trukdė dirbt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 01 rugpjūčio 2011 - 19:20
QUOTE(kaleda @ 2011 08 01, 20:20)
Ne, su siuvimu aš niekaip nesusidraugauju (nors labai noriu). Aš deginau kraštelį. Ir dar buvau tokia apgailėtina, kad nesusipratau tai daryti su kokia žvake, naudojau žiebtuvėlį, ant nykščio iššoko pūslė, kuri trukdė dirbt blush2.gif  doh.gif

Nu va ir as su siuvimu nedraugauju blush2.gif supratimo nulis doh.gif
Bet mintis apdeginti kilo ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, išradingosios floristės, įšoku į jūsų temutę su dideliu prašymu padėti įgyvendinti vieną idėją - sugalvojau draugei vestuvių proga vietoj "vokelio" dovanoti plytą su į skyles sukaišiotais pinigėliais. Susiradau skylėtą plytą, ją kaip ir pasiruošiau (užrašiau ir pan) ir dabar kilo man mintis,kad dalį skylučių gražu būtų gėlytėmis užpildyti...Visų pirma prašyčiau jūsų patarimų, ar iš vis normaliai čia sugalvojau? ir antra, kokiu būdu reiktų apdoroti gėlių kotelius, kad jos laikytųsi bent per dieną ax.gif

iš anksto dėkoju už bet kokius komentarus mano klausimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Įdomi idėja. Gal kolbelės iš fl. reikmenų parduotuvės? Arba nevarkit ir rinkitės atsparias gėlytes.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 08 01, 22:50)
Įdomi idėja. Gal kolbelės iš fl. reikmenų parduotuvės? Arba nevarkit ir rinkitės atsparias gėlytes.

ačiū 4u.gif apie kolbeles ir aš buvau pagalvojus, tik kad tos skylutės yra siaurokos (maždaug 0,5 cm), kažin, ar būna tokių kolbelių? g.gif blogiausia, kad nelabai nusimanau, kurios gėlytės atsparesnės blush2.gif
Atsakyti
Sakyčiau būtų galima gėlių kotelius apsukti drėgna vata ir apteipuoti žalia juostele, o gėlės...mano galva - chrizantemos, gvazdikai, tos pačios rožės ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 08 02, 08:24)
Sakyčiau būtų galima gėlių kotelius apsukti drėgna vata ir apteipuoti žalia juostele, o gėlės...mano galva - chrizantemos, gvazdikai, tos pačios rožės ir pan...

ačiū, kad priminėt man gvazdikus, buvau visai pamiršus apie juos 4u.gif
Atsakyti